- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa #1399 üzenetére
Hi !
Pendrivom van, több is. De ahogy Murphy is megmondta: mindig az nincs nálad ami kell. Szóval én csak bővíteni szerettem volna a lehetőségeimet. Ez egy épp tabletnél két koppintás lett volna...
Már belőttem FTP elérést is hozzá de van ahol meg net elérés nincs vagy wifi nincs....
Használok benne egy 16Gb-os kártyát de nincs hozzá MicroSD olvasóm és rohadt voltam venni egyet. Na meg egyébként is logikusnak tűnt, hogy rádugom és copy/past. Minek ehhez még kártyaolvasó is ? (ami szintén nem biztos hogy kéznél van mert vagy otthon hagyom vagy a munkahelyen vagy elhagytam épp)
Mostanra kiderült, hogy USB1 szabványnak megfelelően csatlakozik a tablet PC-hez. Ezért sz@r az adatátvitel. De hogy miért az jó kérdés. Csak én szívok ezzel ?
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa #1395 üzenetére
Azért nem mert a wifi tetű lassú. Ráadásul 1,4 Gb-nál nagyobb fájloknál el sem indul az adatátvitel
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa #1391 üzenetére
Hello !
Köszönöm a választ de sajnos törött az érintőpanel és egérrel használom. Ez megmagyarázza miért nem láttam sehol a menüt.
Egyszerre meg nem lehet PC-re kötve is és egér is...
Gondoltam droidvnc server-el majd megoldom de ahhoz meg rootolni kéne amit szintén nem tudok megtenni mert a PC-re kellene kötni de közben jóvá kéne hagyni a tableten....
Nincs valami tuti root APK-s megoldás 4.1.1-hez ?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Psychopapa #1387 üzenetére
Nekem is volt egy idő amikor a pc nem látta rendesen, illetve a pcsuit folyamatosan leállt hibával. Másik gépemen viszont működött a pcsuit rendesen.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa #1388 üzenetére
Hello
Biztosan nem. melyik menuben van ez ?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Psychopapa #1380 üzenetére
A hátán a kis lyuknál próbáltad resetelni és utána indítani a recoveryt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest