Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
zsotty76
üzenetére
Kösz ! Na nagy nehezen megtaláltam itt ,hátha másnak is kell : DPS Dream 7 ICS 4.0.4 lightrom
-
myke01
senior tag
válasz
zsotty76
üzenetére
Na ennek annyi ....mármint a 4.1.1-es romnak
. Teljesen megkergült a wifit illetően ,folyamatosan eldobálja,annak ellenére ,hogy más wifis eszközeim stabilan tartják a jelet . Semmi app nincs rajta csak az eredetileg a romban lévők .
Hol lehet hozzáférni az általad emlìtett "lightrom-hoz" ? Érdekelne ,egy próbàt megérne. -
Nhorbee
aktív tag
válasz
zsotty76
üzenetére
Feltettem anno, de nem találtam a widgetek között.

Szerk.:
Érdekes, megnéztem most Nexus7-en és nálam beteszi a modulok közé. Lehet csak elkerülte a figyelmem. Szólok ismerősnek, hogy nézzük meg,bár lehet azóta már van másik stick, nem beszéltem vele azóta.+1: DPS-en is root jog kell az apphoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,mert én nem teszek bele SD kártyát egyelőre
. Teljesen megkergült a wifit illetően ,folyamatosan eldobálja,annak ellenére ,hogy más wifis eszközeim stabilan tartják a jelet . Semmi app nincs rajta csak az eredetileg a romban lévők .
.