Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Én ugyanúgy fagyok 20-30 perc után...
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #2193 üzenetére
Semmi sem fut közben. Olyankor mindent kikapcsolok. Vagy játszok, vagy netezek, de a kettőt együtt még nem próbáltam.
-
sz.mich
tag
Nekem bár jók a mentések, de fix 25-30 perc után kifagy az egész...
-
sz.mich
tag
Én meg valamit félreolvashattam... nem úgy volt, hogy kapunk kültéri blokkokat a szerkesztőbe?
A mentések nálam mind megvannak.
-
sz.mich
tag
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy mikor jön az új peccs'... remélem éjfél előtt 5 perccel!
-
sz.mich
tag
válasz
#48613632 #2110 üzenetére
Más: elkezdték magyarul is okítani a snapmap-et... vannak benne jópofa dolgok.
-
sz.mich
tag
Közben sikerült felvennem a játékot! MSI Afterburnerrel! Lol?
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1881 üzenetére
Nem jó, egyszerűen nincs kép. Tehát az OBS-nél látnád az előnézeti képet, és nálam nincs semmi.
Oks, azt még kipróbálom, köszönöm!
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1875 üzenetére
Frissítettem a videokártyát, feltettem a shark codec packot, de egyik felvevővel (OBS-sel még a kezdő képkocka sincs meg, fekete a kép) sincs képem, csak hangom.
Marilllyo: Nekem nem volt bugos, meglett simán.
-
sz.mich
tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért nem lehet rögzíteni a játékot? Se a bandicam, se a fraps nem működik. Vagyis majdnem. Az első képkockát felveszi, és utána már csak hang van. Másik játékot fel tudok venni velük, van kép is, hang is, de ez nem akar összejönni, már próbáltam az összes lehetőséget, ami a programokban elérhető volt.
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1824 üzenetére
Jaj, igen, olyan is van (bár nekem megtalálta név alapján is). Szóval akkor sorban: L1M1 (BR9RWZG9); L1M2 (9SVCEWQN); L1M3 (6VSRTPD7).
-
sz.mich
tag
Én meg közben próbálgattam a pályaszerkesztőjét. Döbbenet, hogy mennyi map kerül fel. Szerintem 1 nap 50 simán. Totál el lehet benne veszni. Csináltam én is három pályát, amolyan folytatásosakat (single player). Ha gondoljátok, lessétek meg. Lockdown (campaign) L1M1-től L1M3-ig. Nagyon nehezek.
Ha ti is csináltok/csináltatok, írjátok már be a nevét, mert az a community valami káosz. Hát ott megtalálni valamit...
-
sz.mich
tag
Majd a SnapMap-en folytatják a sztorit!
-
sz.mich
tag
Áh ma olyan történt velem... végigvittem az elérhető legnehezebb fokozaton (ultra violence) a játékot... vagyis majdnem. A főgenyát 4x öltem meg! De egyszer sem adja be az E betűs glory kill-t... Nem, nem csalással játszottam, a lényeg, hogy végre én is kioldjam az ultra nightmare fokozatot, erre a végén, mikor összeesik a dög, nem történik semmi... ott állok előtte. Nektek nem volt ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged