Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi7
csendes tag
-
Bandi7
csendes tag
Egy needromos hozzászólás szerint a Beautysnap alkalmazás felugró reklámólat jelenít meg, ezt mondjuk én nem láttam mert első dolgom rootolás után Adfree for android telepítése, de nekem is folyamatosan futott a com.android.snap alkalmazás ezt le lehet tiltani vagy rootolás után eltávolítani.
-
Bandi7
csendes tag
válasz
desolator #424 üzenetére
Ez a leírás csak a TWRP-t flasheli.
A felette lévő válasz:
Yes, it's possible. You must install alternative recovery, for example TWRP (if You understand Russian Language please read this post).
After it download from this site firmware for TWRP. In custom recovery go to Wipe and check only Cache Dalvik/АРТ & Cache & System. After it make Wipe. Reboot Recovery again and install firmware.
Szerint TWRP-vel lehet flashelni direkt ahhoz készített firmwaret adatvesztés nélkül, ilyen firmware pl ez: http://altrom.ru/2016/09/01/doogee-x5-max-pro-20160829-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-twrp/ ami a 4pda.ru hozzászólás google translate fordítása alapján ilyen módosításokat tartalmaz:
Magamtól tettem hozzá, a build.prop alapértelmezés orosz nyelv és az időzóna, Moszkva, hozzáadott multi-player és multiplayer mód, eltávolítjuk sort az OTA frissítés. Az eltávolított alkalmazások: Térképek, kínai billentyűzet és alkalmazások OTA. Kísérletileg eltávolítjuk a szépség-üzemmód lefolyó kamra ...
Viszont én flasheltem úgy Needromos teljes firmwaret, hogy a userdatát nem írtam felül, így az alkalmazások, beállítások megmaradtak.
-
Bandi7
csendes tag
SP FlashTool-lal. Már a 29-ei van fent.
-
Bandi7
csendes tag
Azóta van egy újabb is:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest