- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
spammer #1179 üzenetére
Wikipédián azt írták, hogy ecclestont felkérték a 9edik doktor szerepére de visszautasította. Tényleg?
Btw külön cikket nem láttam róla, annyit tudok it a wiki írt (azért hagyta el a dwhot mert nem tetszett neki az "atmoszféra", munkatàrsak) Gondolom nem ezért kell megrohadnia, rossz hangnemben írt, vagy mi?
De amúgy érdekes hogy az elõbb küldtem el a francba úgy h kb semmit sem tudok róla
-
bambano
titán
válasz
spammer #1168 üzenetére
értem, de két doki, akik szerintetek jó doki, skót, tehát nekik nem akkora megtiszteltetés, mint ecclestonnak.
különben meg mellébeszélés az egész, a sorok között nem arról szól a vita, hogy ki skót meg ki angol, hanem arról, hogy szerintem helytelen tényként elküldeni a francba az egyiket, meg azt kívánni neki, hogy rohadjon meg. minimum udvariatlanság.
Ecclestonben volt egy adag lenézés az emberek felé, néha emlegette, hogy "ti, emberek", ami teljesen helyénvaló meglátás egy időlord és egy ember között.
-
salapp
addikt
válasz
spammer #1153 üzenetére
Köszi a kedves fogadtatást.
Nektek eddig hogy jön be Capaldi?
Én először Smith-t is nehezen fogadtam, de hamar megkedveltem.
A fiam miatt szinkronosan néztük. Aztán nem bírta kivarni, hogy végre leszinkronizálják a 7. évadot, és a Snowmen-től angolul néztük, felirattal.
Akkor döbbentem rá, hogy a szinkronhangja zavart. Az eredeti hangja szuper, nagyon jól játszik.
Fiam is észrevette, na meg, hogy sokkal jobbak az eredeti cybermen és dalek hangok.Persze a The day of the Doctor-ban üdítő volt Tennant feltűnése. "Zygon...good kisser"
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #1111 üzenetére
Egyelőre énse igazán látom, mit lehetne kihozni belőle, de kíváncsian várom.
Pandorica nekem is nagyon bejött, azt nagyon jól kidolgozták, szinte végig logikus és érthető, ráadásul izgalmas volt, de a Silence-et szerintem kicsit túlbonyolították, onnantól, hogy kiderült, hogy Riverön agymosást végeztek már kezdtek nagyon elmenni a túlzás felé a dolgok, meg maguk a lények se tetszettek számomra a sztoriban. -
.LnB
titán
válasz
spammer #1105 üzenetére
Szerintem ez is a bája a sorozatnak. Engem sose zavart.
Viszont a HBO a másik véglet. A trónos vergődéséről, és a Boardwalk Empire-ről láttam a videókat arról, hogy mi CGI bennük. Az már kicsit sok. Gyönyörű ez vitathatatlan. De mikor egy fár CGI-vel arrébbtesznek. Felesleges :S
-
-
br.rak
őstag
1, most van/volt időm megnézni
2, ami jó DW rész volt az nem a CGI miatt volt az, ahogy a vacak részek sem a CGI milyensége miatt voltak azok
3, ez a harmadik rész nem volt valami világmegváltó, egy fura filler/főszál keverék volt és kipiálható az idei "history fun" rész is -
k.kristof
őstag
A hoe volt az a The Untamed Valleyban (kicsit más téma, World of Warcraft), abban a környezetben a kapa lett volna, de a Kindle-féle Oxford Dictionary of English szerint prosti, a whore-ból rövidült alak
.LnB: melletted a laptop/tablet/mobil, és Oxford Dictionariesben nézed a szavakat
-
negyven2
veterán
-
bambano
titán
én is ettől a papiságtól félek, mióta csak látni lehetett, hogy ő lesz..
meg hogy túl nagy a korkülönbség a 12. doki és Klára között. inkább Donnát bírnám elképzelni mellé.meg az ilyen mondatoktól félek:
"it's time for the show to flip around a bit...", amit Moffattól idéznek az újság címlapján.ps: remélem, Klárika csak mértékkel erősített csípőre
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez se rossz, de nekem a kedvenc mindig is az Atraxi beszéde lesz.
-
bambano
titán
az a rész, amikor a dokiban Sarah-Jane megint összefut a Dokival, és megtalálja a pincébe leparkolt tardist, az elég epic volt.
Főleg mikor Rose-zal elkezdik kifigurázni a doktort, és úgy röhögnek, hogy nem bírják megcsinálni a feladatot, amit rájuk bízott, de még azt sem bírják elmondani, min röhögnek -
bambano
titán
szerintem emlékezetes a stílusa, a 9. dokiban volt egy nagy adag lenézés az emberek iránt, ő többször is beszólt nekünk. a 10. dokinál sokkal hangsúlyosabb volt, hogy védeni akarja az emberiséget a különbözőség kiemelésével szemben. A 11. meg lökött volt, mint atom
a fez kúl
A 11. dokinak is volt szerintem csúcspontja, amikor behajtotta a szívességeket és gyakorlatilag a galaxisbeli összes ellensége ott volt az ő oldalán a végső csatában. az, hogy leveszi a csukját és ott áll a fej nélküli szerzetesek között, elég nagy csúcspont. az pech, hogy mégis ellopták a kis Pondot.
"Egyébként ha jól tudom, ő nem is szeret beszélni erről a szerepéről,": nem akarja, hogy beskatulyázzák ebbe a szerepbe. Ezért nem írt alá több évet.
-
negyven2
veterán
"Abból, hogy Capaldi megkérdezte, hogy hogyan kell repülni ezzel az izével, arra következtetek, hogy a Doctor el is felejtett dolgokat, netán azt is, hogy ő kicsoda?
Szóval érdekes új éra kezdődik szerintem.
"
Előző regeneráláskor is ugyan ez volt mindig. Lényegében átalakuláskor azt se tudta egyik Doctor, hogy kicsoda/micsoda. Vagyis a zavarodottsága az normális. Mert ugye az új kinézet új személyiséggel is együtt jár. Ráadásul ugye, állítólag arra is magyarázatot kapunk majd (vagy nem, ez Moffat-nál sohase biztos
), hogy hogyan lehet az, hogy a mostani Doctor és a The Fires of Pompeii-ben szerepelő Caecilius Hogyan nézhet ki ugyan úgy (azon kívül ugye, hogy mind a kettő Capaldi
)
-
k.kristof
őstag
Mi az, hogy nem a karácsony volt a fő téma, amikor a falu neve Karácsony volt?
A hirtelen átváltozást leszámítva jó rész volt, de az End of Time nálam még mindig előkelőbb helyen van. Kíváncsian várom az új évadot, és az utat Gallifreyre. Fogadni mernék, hogy elhúzódik pár évadot.
-
jonnyjoker01
veterán
Most fejeztem be az előbb ezt az epizódot, és meg kell mondjam nagyon jól sikerült! Tényleg méltó búcsúepizód volt, nagyon tetszett, és teljesen egyetértek veled. Tetszett a végén : "We are probably crashing. Stay calm. Just one question. Do you happen to know how to fly this thing?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest