Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Foglalt légtérben ugye látod a térképen, hogy le van foglalva(más színnel jelöli).
Az ellenőrzéshez nekem annyi a hozzáfűzni valóm, hogy 3 éves rövid pályafutásom alatt amióta a cégnél repülök még egyszer sem volt. Sőt most volt olyan a román határ mellett Makó alatt, hogy elfelejtettem lefoglalni a légteret mert siettem hogy két 50km/h-s széllökés között megrepüljek egy repce földet egy Matrice 600 PRO-val. Aztán amikor 2 nap múlva mentem vissza láttam, hogy egy hete katonai hadművelet van földfelszíntől 2km magasságig és le van zára a légtér. Senki nem jött oda hogy mit képzelek. Viszont ha egyszer történik egy baleset, amit köteles vagy bejelenteni akkor abban biztos lehetsz hogy azt is megnézik melyik konnektorba dugva töltötted az akksijaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Napelem
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- iPad topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 8 GB Samsung 4800 MHz-es DDR5 memória
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest