- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaddeNNNN #8929 üzenetére
Igen, és a probléma az, hogy app ide, jogosítvány oda, ez továbbra sem egy életszerű szabályzás. Én például a kis Sparkommal a kezdetek óta igyekszem jogszerűen repülni, de most őszintén, miért csináljam meg az A2-őt az A1/A3 mellé, ha lakott területen belül akarok lőni egy képet a családról, akkor előtte 21 nappal kérvényezzem a repülést? Ennek semmi értelme így. A 3.000 forint az egy dolog, de az, hogy ez nem egy teszem azt, 15 percen belül lezajló eljárás, az nettó vicc ilyen szabályzás és technikai háttér mellett. Vagy nem jól tudom, lakott területen belül nem kell mindig eseti, csak ha mondjuk kórház körzetében zajlik a repülés?
-
válasz
MaddeNNNN #8927 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást! Nem az volt a mondás, hogy a májdrónszpéazből lehet majd ezeket azonnal igényelni, kártyával fizetni, stb.?
A lakott területen figyelmeztetésnwk meg mi értelme van így, ebben a formában? Mivel a törvény alapján ez n táblától tábláig van, szóval az lenne a normális, ha külterületen csak akkor jelezne, ha ott tényleg releváns a figyelmeztetés. Remélem, foglalt légtérben legalább reális figyelmeztetést ad.
Tudom, még 10 év, és meg is lesz. Tényleg kár ezzel foglalkozni, mert a kutya nem nézi. Vagy, van már reális ellenpélda erre? Tavaly volt nagyobb szabású ellenőrzés, ilyesmi? Én semmi hasonlóról nem hallottam. Most vett ismerősöm egy Mavic Pro 2-őt,repteti kábé mindenütt. Mondom neki, jogsi meg biztosítás, regisztráció legalább legyen, az eseti meg olyan, hogy vagy van, vagy nincs. Ááá minek, motorra sincs papírom... Lehet ezt így is.
-
válasz
MaddeNNNN #8868 üzenetére
Hát az újracsomagolt az szinte új csak gondolom valaki elállt tőle 14 napon belül. Azokkal nem hiszem, hogy baj lenne. Mármint, hátha ki tudok fogni egyet én is.
Nem igazán használtam ki az FMC-t szóval szerintem egy sima elég lenne nekem egyelőre.
Jogsi megvan a többi az meg drón után kell ahogy emlékszem.
Ez így a szabályos ahogy leírtad, de van olyan aki (nyilván nem Pest belvároson belül) viszont ezeket mindig betartva használja? -
-
hajobert
csendes tag
válasz
MaddeNNNN #8840 üzenetére
Próbáltam applikációval és a távirányítón a gyors gombokkal is. Sajnos egyik sem működött.Néha előjött a drón az applikációban, azonban azonnal eltűnt és nem volt képes csatlakozni. Mivel telefonon keresztül minden további nélkül repül, azt gondolom, a távirányítóval van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest