Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Joe
tag
válasz
Statikus
üzenetére
Csak mivel úgy érzem nekem is szól...
Pont lexarnám ha akár a duplája is lenne a biztosítás (hála Istennek nem a gyerek elől veszem el) ha,
1. nem lenne aránytalanul magas (vs. KGFB),
2. nem (ez is) a lehúzásról szólna és lenne mögötte esetleg egy kicsi "júzerfrendli" hozzáállás is (mondjuk január 1-től ontanák ránk az ajánlatokat).De egyrészt- mint írtam - hazai biztosítóktól is kértem be ajánlatokat, másrészt - közel sem biztos, hogy igazam van -, de ez nálam elvi kérdés. Már akkor is külföldi biztosítást kötnék, ha azzal az ominózus pár ezer forinttal drágább lenne (azért az önrészt se felejtsük el), de a szolgáltatás színvonala meghaladná a hazait, ami, valljuk be nem nehéz.
"szunya1" valóban, a világ nagyobbik felén nem működik az "okosban" való elintézés.
De..., az mindenhol legális, hogy kérsz valamit, ő pedig átgondolja, hogy akár a profit, akár a reputációja miatt ha akarja/teheti, kivételt tesz (hidd el van rugalmasság a rendszerekben).Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs