Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Azokhoz szólnék akik keresik a megoldást,hogy mi a teendö ha madártámadás gyanús szituáció lép fel. Ma a kis mini2 vel repültem mikor a fákkal takart terület felöl egy gyönyörü, szép nagy sas elökerült lábakkal enyhén elöretartott pozicióban. Látszott,hogy eme hideg,téli napon megkóstolná a kinai ipar fröccsöntött müanyagját. Idöm kb. annyi volt mig annyit tudtam mondani : na ba...meg... majd hirtelen sport mód és azonnal fellöktem a drónt felfele. A nagy állat igy karmokkal elöre pozicióban a drón alatt repült el majd pár szárnycsapást követöen ahogy jött úgy ment is tovább. 10-20m-t tuti emelkedett a drón és kb. hgmm-ben a vérnyomásom is. Nálam a max magasság 500m-re van állitva pont amiatt ha ilyesmi lenne akkor is legyen mozgástér felfele.
Amúgy ahogy észrevettem ezek a ragadozó madarak az esetek többségében "jámbor" állatok ez a mostani talán a hó és a hideg miatti kevés élelem miatt próbálhatott rá a drónra hátha ehetö
Az igazi veszélyt amúgy a sirály jelenti és a galambok. Igazi kötekedös se**fejek.
Szóval ha jön a madár akkor mindig csak felfele hirtelen és nem lefele!
Ha egy madárraj jön akkor meg egyhelyben kell maradni mert a madarak kikerülik nagyon ügyesen......általában.Volt már szerencsém jófej madárhoz is:
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest