Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P3Dr0

senior tag

Azokhoz szólnék akik keresik a megoldást,hogy mi a teendö ha madártámadás gyanús szituáció lép fel. Ma a kis mini2 vel repültem mikor a fákkal takart terület felöl egy gyönyörü, szép nagy sas elökerült lábakkal enyhén elöretartott pozicióban. Látszott,hogy eme hideg,téli napon megkóstolná a kinai ipar fröccsöntött müanyagját. Idöm kb. annyi volt mig annyit tudtam mondani : na ba...meg... majd hirtelen sport mód és azonnal fellöktem a drónt felfele. A nagy állat igy karmokkal elöre pozicióban a drón alatt repült el majd pár szárnycsapást követöen ahogy jött úgy ment is tovább. 10-20m-t tuti emelkedett a drón és kb. hgmm-ben a vérnyomásom is. Nálam a max magasság 500m-re van állitva pont amiatt ha ilyesmi lenne akkor is legyen mozgástér felfele.
    Amúgy ahogy észrevettem ezek a ragadozó madarak az esetek többségében "jámbor" állatok ez a mostani talán a hó és a hideg miatti kevés élelem miatt próbálhatott rá a drónra hátha ehetö
    Az igazi veszélyt amúgy a sirály jelenti és a galambok. Igazi kötekedös se**fejek.
    Szóval ha jön a madár akkor mindig csak felfele hirtelen és nem lefele!
    Ha egy madárraj jön akkor meg egyhelyben kell maradni mert a madarak kikerülik nagyon ügyesen......általában.

Volt már szerencsém jófej madárhoz is:

[link]

Új hozzászólás Aktív témák