Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
gr_balu #12328 üzenetére
Az elsőre szavazok, Nagyon tetszik!
A 4. is tetszik de én talán más szögből löttem volna,de nem vagyunk egyformák
A többinél néhol megégett,de gondolom nem sok utómunka van rajtuk?
A hangulatuk bejön,én is sokszor megyek esti fényképezésre a városban,sokkal hangulatosabb kivilágítva![ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz
gr_balu #7694 üzenetére
A "bújócská"-nak jobban tetszik kompozíciója térben eloszlásilag, viszont [ez] tetszik igazán, igaz, nem linkelted. Bár ebből is lehetne vágni alulról...
Az első képen minden(ki) felcsúszott a kép tetejére (szó szerint
), van egy fejnélküli hokis is...
Tudom, hogy piszok nehéz ilyen gyorsan változó képet komponálni, kicsit tágabb kivágással exponálsz, majd otthon vágod, ha röptében nem megy. Én is ezt csináltam az elején, amikor táncosokat fotóztam.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
-
Smogus
őstag
válasz
gr_balu #5528 üzenetére
Az első nagyon jó szerintem, jó a szerkesztése, ha még aranymetszés vonalában lenne a torony akkor lehet hogy mégjobb lenne de így is megállja a helyét mivel a bal oldali facsoport ellensúlyozza a képet, szóval jó ez így
A többi nekem olyan snassz, mondjuk szépek, de semmi különleges nincsen bennük, bár dicséretes, hogy nem kereült egyik téma sem a kép közepére.
Jók lesznek, csak így tovább -
ArthurMiller
senior tag
válasz
gr_balu #3829 üzenetére
Ne szabadkozz. mindenki volt kezdő
Azzal, hogy megoldottál egy technikai problémát, még nem lesz jó egy fotó
A naplementés képek tűrhetőek, a többségnél azonban kompozicíós problémák vannak.
Utólagos engedelmeddel, egyik képbe belepiszkáltam egy kicsit. Nekem nagyon átjön a hangulata, talán mert magam is sok-sok órát töltöttem vizsgákra készülve. Nézve, az egyetemi éveimet idézte fel....[link]
-
orbano
félisten
kifejezetten jó étrzéked van szerintem is, a jó perspektívákat már most is megtalálod, a komponálásod valóban még nem az igazi, de ez tanulható. ebben kb. hasonló cipőbn járok. lehetőleg fotózz le mindent többféle beállítással/napszakban, kompozícióban, előbb-utóbb magadtól is ráérzel
-
Allien
veterán
Szvsz, jó kezdetnek.
De, vannak nehéz beállitások, amikkel többet kell próbálkozni, hogy 1-re rá lehessen fogni, hogy jól van megkomponálva, vagy valami hasonló. Ilyen, hogy az eget nehéz úgy megoldani, hogy ne égjen ki. Erre nehéz figyelni, de szükséges dolog. A másik, a képek komponálásában, hogy ne középre helyezd a témát. Persze, kivételek lehettnek, de azért egy fekvő macseknál ez megoldható, akár utólag is. Amúgy tetszetőssek.
-
drkbl
őstag
Az út/vasút témák, a híd és a Dóm nagyon bejön. A rektorirodás nem jön be, hasonlóval szenvedek, van itt egy szép általános iskola, de nem tudom szépen megoldani... A vizsgával együttérzek, de nekem 11 évvel a diploma után is így kellett bizonyítanom, mit miért, úgyhogy nem hiábavaló tudomány
Tetszenek még a kérdéses növény, a vizes rózsa, és a gyertyalángok is - nem rossz arány, gratula!