- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
zelikocc #35882 üzenetére
Értem a dolgot, persze, én a jelenlegi helyzetre írtam, hogy reménytelen - legalábbis rövid távon. A hosszú távot meg nem látjuk előre, bármi megtörténhet. Nyilván baromi sok lóvét döntöttek bele, és nem akarnak nagy bukással kiszállni a mobilból. Minél több a bázisállomás, annál nagyobb lesz a veszteség a jelenlegi árazással és frekivel. A havi 1000 Ft mindent termel, csak nyereséget nem.
Nyilván rengeteg embernek tökéletesen megfelelő a mostani szolgáltatási szint, nem vonom kétségbe. Helyszín és élethelyzet függő dolog.
Tény, hogy nem korrekt az összehasonlítás, de kicsivel többért olyan flottás előfizetés van ahol:
- a számod tulajdonjoga a tiéd marad, te maradsz az előfizető,
- semmilyen plusz szolgáltatásra nem kell szerződnöd,
- országos lefedettség, nagyobb átviteli kapacitással, stabilabb hálózattal,
- 2519 Ft havi díjért 275 perc lebeszélhető, majd 5 Ft/perc roamingban is, 4 GB net,
- 4669 Ft-ért korlátlan beszélgetés minden irányba, 10 GB net.Mindenkinek magának kell eldöntenie, megéri-e neki ez a plusz költség, ami egyébként nem eget rengető szerintem. Nekem eszembe sem jut a Digi, ha ingyen lenne, akkor sem mondanám le a flottás előfizetéseinket, mert jelen állapotában elsődleges szolgáltatónak nem felel meg (számunkra). És nem, nem fogok bohóckodni tartalék kártyákkal, átirányítással, stb. Munkára használom, fontos a sebesség, stabilitás, elérhetőség, nem csak Taktaharkányban. Budapesten is rengeteg probléma van még mindig a beltéri fedettséggel.
-
Nem annyira halott ügy ez. Sokan temetik itt a B3-at...
Nem számít annyit a B3... ha teljesen kilennének építve a bázisállomások, akkor nem nagyon tűnne ám fel a kicsit rosszabb lefedettség, maximum a hegyes területeken, de lefedettségben teljesen élhető lenne. Én az Alföldön egyáltalán nem veszem észre hogy rosszabb lenne a lefedettség, sőt nagyon sok helyen még JOBB is! Ahol nincs lefedettség 90%-ban azért nincs, mert még hiányzik arra a településre egy bázisállomás.A DIGI egyébként is sokkal több és sűrűbb bázisállomásokat telepít, mint a három másik, ez Romániában is így van, nekik van magasan a legtöbb bázisállomásuk.
Kapacitásbeli problémákra van még szabad kihasználatlan frekvencia készlet, csak engedni kell őket indulni értük. Ez nem remény hajszolás, hanem a lehetőségek felvázolása. Még mindig nem látni hogy mi lesz ebből, de ha feladnák, már szeptemberben eladták volna. De nem tették, tehát van valami tervük.
(vagy csak azt várták, hogy tudnak-e frekvenciát szerezni Portugáliában és ezután lesz a búcsú - ahol egyébként szintén 5Mhz-nyi B3-at vásároltak, de persze ugyanennyi B8 mellett)Ne felejtsük el azt sem, hogy az új 900/1800 frekvencia kiosztás 2022 tavaszától lesz érvényes, addig még kitalálhatnak egy esetleges bérléses konstrukciót is a 900 MHz-re. Drágább lenne, de legalább lenne és még így is olcsóbb lenne mint a többi.
Illetve ott van még az Európai Bíróság jövőbeli ítélete is, amit szintén nem látni, hogy milyen kimenetelű lehet, de láthatnak benne valamit, mert az eladás helyett most is azzal foglalkoznak.
Végül pedig: "remélem, hogy nem döntenek további nagyobb lóvét a mobilba addig, amíg nem szereznek valamilyen módon új frekit"
Ezzel az a baj, hogy ha nem öntenek bele pénzt tovább, akkor iszonyú veszteséget termel továbbra is, de ha öntenek még bele pénzt, akkor van esély arra hogy vissza is fog hozni pénzt, nem most, hanem a jövőben. -
ACE-
addikt
Nekem viszont full megéri, mert én az életem 90%-ban Budapesten tartózkodom, és ezekből kb. 5%-ban vagyok kevésbé lefedett helyen, akkor meg bekapcsolom a backup Telekom maraton-t... A hívások is át vannak irányítva, ha a DIGI nem csöng, akkor csörög a Telekomos számomon... Mindez havi 1000 Ft-ért, és nem kell figyelni hogy mennyi az adatforgalmam, és telefonáláskor sem kell szenvedni a voIP-vel vagy egyéb olcsósított szolgáltatókkal.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #35877 üzenetére
Folytatják a pereskedést az EU-nál is, két hete nyújtották be a dokumentációkat.
"e’ve been served with the request for a preliminary ruling on July
21, 2021, alongside which we were also informed by the Court of Justice of the European Union that we may put
forward our written observations within 3 months and 10 days as of the date we’ve been served with the request.
DIGI NV has filed its written observations with the European Court of Justice on October 29, 2021."Folytatják a pereskedést az EU-nál is, két hete nyújtották be a dokumentációkat.
-
Lajosnagy17
senior tag
Kijött a DIGI 3.negyedéves jelentése
187 ezer mobil előfizető. -
-
-
törölt tag
Üdv!
Mi a helyzet a 200 perces csomagal?
Hívtam +40361-et és + 4077-et, és a keretből fogyott, aminek természetesen örülök, de weblap szerint "csak" belföldre használható fel (egyik román digi vezetékes szám, másik román digimobil).Most látom, hogy változott a webes leírás: ha van műholdas vagy vezetékes szolgáltatás, akkor lebeszélhető EU-ba is. Hát ez IGEN !!!
-
laccy88
senior tag
válasz
DevKiller #35846 üzenetére
Jogosak a Te és DrBubo77 felvetései!
DigiMobil előfizetésem van, ahol tényleg benne van az ÁSZF-ben.
Az eszköz biztosan nincs letiltva, mert Telekom Sim-mel tökéletesen működik.
Átváltok Digi Net-re (elvileg nem kerül semmibe, még ha szerződésbontás/új szetződés kell is, valamint 30 helyett 50GB adatot kínál), és kipróbálom.
Köszönöm a segítséget! -
DevKiller
senior tag
válasz
laccy88 #35844 üzenetére
Szia!
Egy téren nem mindegy, hogy DIGIMobil, vagy pedig DIGI Net Aktív 50-et szeretnél-e használni.
(DIGIMobil hang alapú, DrBubo77 által leírt szabályok vonatkoznak rá. A DIGINet Aktív 50 az direkt internet alapú, használható modemben, és társai.)
Ha van esetleg ismerősödnek stb, ilyen kártyája, ki kellene próbálni, hogy azzal mit huncutkodik. Ha ugyan ez, akkor a DIGI felvetése nem helyét álló, mert gyakorlatilag a megfelelő előfizetést használtad. Ha azzal megy, akkor valóban tiltott.Itt megjegyezném: Szerintem nem tiltogatják minden ok nélkül az eszközöket. Én inkább arra gondolnék, hogy valami másik okból nem megy. De a fent leírt dolgot megkellene nézni, hogy kizárjuk mégis a tiltás lehetőségét.
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Látok az én problémámhoz hasonló kérdést a topikban, de egy sem teljesem passzol nekem, ezért a következő kérdéssel fordulok hozzátok:
Van egy DigiMobil Sim, amely jelenleg egy Alcatel MV40V 4G Router-ben üzemel gond nélkül.
A Router-t le szeretném cserélni egy ZTE MF920V típusúra, de sajnos nem működik vele.
Belerakom a SIM-et, felismeri, hogy Digi hálózathoz tartozik, de nem tudja létrehozni az adatkapcsolatot
A Digi a kérdésemre a következő nagyszerű támogatást nyújtotta:
Van valakinek ötlete esetleg?
Előfordulhat, hogy egyszerűen nem működik az eszköz Digi hálózattalKöszi!
-
Sziasztok.
Ez a szám most hívta a vonalas digis számunkat, természetesen nem vettem fel:
+41 91 682 71 76
Valakinek van tapasztalata erről?
Utánanézve ez egy svájci szám, valami lakberendezőé. Google kidobta hamar. -
Foose
addikt
válasz
fornettisuti #35834 üzenetére
Hm. A net+tv már jó ideje megvan nekem, és csekk jön. Mobil múlt hónap elején lett kötve, de most hogy így gondolkodok, szó sem esett róla milyen módon akarom fizetni. Időközben szépen meg is érkezett a net+tv csekk, mobil meg semmi, csak online látom. (nem véletlen hogy nem online rendezem a számlát mióta előfizető vagyok) most akkor menjek csekket koldulni a digihez a mobilhoz is?
rothfb hónap végéig kell fizetni a mobilt (és a net+tv számlát is, erre ugye jött is csekk), most akkor mehetek külön fizetni a mobilt? Ez nagyszerű. -
Foose
addikt
Digi előfizető vagyok. (Net,tv) ahogy annak lennie kell, mindig jön a csekk. Most múlt hónaptól digi mobil is van, arról nem kapok csekket? Mert nem jött eddig, de online felületen már látom mennyit kell fizetnem a digi mobilra.
-
válasz
Lajosnagy17 #35821 üzenetére
-
válasz
djsunstealer #35813 üzenetére
Nem értek az antannákhoz, de nem láttam még ilyen "vastag" antennát a DIGI-nél.
-
p2pp
őstag
válasz
djsunstealer #35811 üzenetére
Az 1.kép nem Digi. (Telekom vagy Voda)
De a 2.kép már Digi sztem. -
adman
tag
válasz
Kronos3000 #35803 üzenetére
A digi el akarja adni, a 4ig meg akarja venni, szvsz a kérdés hogy mennyiért.
-
shun
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy Digi R1 = Leagoo M9 PRO telefon érintőpanel (digitizer) cserét Székesfehérváron csinál-e valamelyik szerviz?
A helyzet az, hogy amint a 2év gari lejárt, az érintő megadta magát. A DIGI nem foglalkozik gari utáni szervizeléssel, ezért kéne egy maszek szerviz.
Köszi. -
válasz
MasterMark #35801 üzenetére
Külföldi szám?
Lehet hogy olyan külföldi telefonszám ahova különböző okok miatt nem kapcsol hívást a DIGI -
trec12
addikt
Valaki esetleg próbálta már a Honor 50-el a Digi Mobilt? VoLTE, VoWiFi megy rajta?
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Zalakaroson mennyire élhető a digi mobil elérhetősége?
-
p2pp
őstag
válasz
Lacccca87 #35772 üzenetére
CellMapperen nézd meg melyik bázis lehet az és írj nyugodtan és hívd fel a Digit. Anno nálunk is volt ilyen.
De közben kiderült cseréltek 1 "dobozt" a szektorsugárzó alatt. Csak senki sem tudott róla az Ügyfélszolgálaton. (Amúgy tervezett munka volt)
Mint később kiderült. -
válasz
#76055552 #35768 üzenetére
Valahogy úgy rémlik hogy a 700-as 5Mhz blokkot lefoglalták valamilyen okkal.
De ha szabad is lenne, szerintem túl drága és nem nagyon tűnik jó megoldásnak, mivel nagyon sokan futnának bele abba a problémába, hogy van mobilnet, de sikertelen a hívás (az 1800 GSM miatt).
Más lenne a helyzet ha pl 5G-re használnák a 700-at ÉS az összes 5G képes telefon tudná az adat kapcsolatot használni telefonhívásra (VoLTE, VoNR) de ez sajnos nem úgy néz ki hogy minden készülékre kiterjedő lenne…
Innentől fogva pedig hiába az 5G ha a hívás GSM-en épül fel akkor fennáll a lehetőség hogy nincs térerő es sikertelen a hívás.HA az említett probléma nem lenne és minden telefon tudna telefonálni VoNR-en pl. Akkor lenne csak igaz az, hogy a jelenleg szabad frekvenciákkal tökéletesen működőképes lehetne a DIGI a jövőben.
Talan mostmár inkább az látszik, hogy a 4iG-nek milyen könnyű dolga lesz megszerezni az említett szabad frekvenciákat és valószínűleg lesz benne potenciál a 900-as bérletre is
-
válasz
dethroner #35761 üzenetére
Még ezelőtt pár hónappal olvastam egy külföldi cikkben hogy a magyar piac eladásának bevételéből akar a Digi mobilszolgáltatást indítani Portugáliában. Nem tudom már hol volt. A portugál terjeszkedés bejött, nem tudom mi lesz most így a magyar piaccal, miközben ide is öntik a hosszútávú fejlesztéseket.
Igazán jöhetne már hivatalos bejelentés hogy végbemegy-e az eladás. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
dethroner #35761 üzenetére
Úgy érint ez bennünket, hogy a portugál frekvenciákért fizetni kell(később a román frekvenciákért is), szerintem a magyar DIGI eladásából származó bevételből.
(2x5Mhz 900Mhz, 2x5Mhz1800Nhz, 40Mhz 3600Mhz , 2x5Mhz FDD és 25Mhz TDD)Remélem nem lesz igazam, de én most így gondolom.
-
Lajosnagy17
senior tag
Dixarobil spent about €67.34m on 900MHz, 1800MHz, and 3.6GHz spectrum.
Digi vett 900/1800 és 3600Mhz spektrumot Portugáliában.
Ezzel együtt minimum 5 szereplős lesz a portugál market.
Azért írtam ide, mert lehet, hogy ez érinteni fog minket is a magyar piacot. (4iG)
-
MadMancs
veterán
válasz
Dr Bubo #35755 üzenetére
3G-n.
Ezt már kb a 10 évvel ezelőtti telefonok is tudták.Jó ez digi esetén nem járható út, mint ahogy a fentebb linkelt se, kipróbáltattam hugommal (13 mini) az az opció tényleg csak annyi hogy ha adat eSIM re van állítva pl, és a fizikai sínen hívás folyik, akkor a hívás idejére fizikai simre váltja mobilnetet.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Phoebe #35740 üzenetére
Android 12-vel rendelkező VoWiFi képes dual sim-es telefon használata, második simben valami jobb lefedettségű szolgáltató mobilnetjével, vagy második szolgáltató simje nélkül wlan lefedettség melletti használat.
A Digi csak B3-on szolgáltat, ezt minden 4G képes telefon tudja. -
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Végre nálunk is kapott lefedettséget a digi mobil. Regisztráltam is egy fiókot, hogy megredelem a mobilnet szolgáltatást, de bejelentkezés után szerződésszámot vagy számlasorszámot és pinkódot kér. Nem vagyok még digi ügyfél. Csak az veheti igénybe a mobilet szolgáltatást, aki már meglévő ügyfél náluk?
-
törölt tag
válasz
agroman #35731 üzenetére
Az ilyen épületek mint hipermarketek, plázák többnyire árnyékolnak, ezért ott a lefedettséget a szolgáltatók beltéri (femto)cellákkal oldják meg. De ez használatos mélygarázsokban is pl. Ha kültéren van Digi, beltéren meg nincs akkor ez a helyzet és csak akkor lesz ott térerő ha telepítenek beltéri sugárzókat.
-
agroman
aktív tag
mitol lehet az hogy egy epuleten(aruhaz) belul nincs terero es nincs mobilnet sem a digitol?
ugyanakkor peldaul a telenoros simmel rendben van.
ahogy kilepek ujra megy a digis net... -
Lajosnagy17
senior tag
Több mint 900 település én elérhető már a DIGI Mobil.
-
sirály69
őstag
Találkoztatok már olyannal, hogy hívsz valakit és a hívott nem veszi fel, mert a DIGI-s telefonszámra a telefon azt írja ki, hogy SPAM hívás?
A fiam kezdetektől ezt a számot használja.... -
kw3v865
senior tag
Köszi az infót. Egy barátomat próbálom most rábeszélni, hogy váltson ő is Magyarország legjobb mobilszolgáltatójára, de attól tart sok helyen nincs térerő (alaptalan a félelme szerintem, kevés településen nincs Digi a térkép alapján, és egyre jobb lesz a lefedettség). Ezért javasoltam neki, hogy egyelőre tartsa meg a régi számát és SIM kártyáját, aztán ha nincs Digis térereje, akkor irányítsa át a Telekomosra.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Ha a telefonban van egy digis meg egy telekomos sim, és a digisen nincs térerő, de át van irányítva a hívás a telekomosra, akkor az úgy kicsörög?
-
csernak75
senior tag
Borsod megye Putnok 7-ezres kisváros.
Telenor VS DIGI
Nem rossz. Habár gondolom nem sok ember lehet errefelé a digi hálózaton. Ugyanis 1 torony fedi le a várost és mégis ilyen jó. -
trooper44
csendes tag
Múlt héten írtam, hogy felfedeztem egy új tornyot az M7 mellett Martonvásár környékén. A torony valóban áll, de nem új, és nem digis... Voda, és évek óta ott van.
Hogy ezt eddig hogy nem láttam, nem tudom. De már annyira várom, hogy végre lefedettek legyünk, hogy újnak hallucináltam...
Bocs, mindenkitől, ha bárki (rajtam kívül is) belelkesült...
-
Brandynew
őstag
Érden valaki használja a Digi Mobilt? Ha igen, melyik részén mi vele a tapasztalat?
-
Terentius
őstag
Lehet láma kérdés de felteszem. Ha egy előfizető 4 sim kártyát hozhat ki akkor az azt jelenti hogy az egy darab digimobil Max előfizetésem mellé még tudok 3 SIM kártyát amin mindegyiken van 30 GB net?
-
válasz
Renwick #35683 üzenetére
Hogy érted?
Romániában pár hete vezették be a 10G-t, azt hittem itt nem lesz, pont a felvásárlás miatt.
De ha már mégis elhozzák ide is, akkor hogy egyeztethető össze az eladással a hosszú távú tervezés (majd decembertől lehet előfizetni Budapesten és majd 2022 tavaszán több megyeszékhelyen is)Nyilván valóban ugyanazzal a technológiával és eszközökkel és mérnökökkel dolgoznak itt is, mint ott.
Az is érdekes hogy már le kellett volna zárulnia a felvásárlásnak, mégis csend van mindkét fél részéről, s közben a DIGI úgy tesz (fejlesztések stb tekintetében) mintha semmi se történt volna. (Ezt korábban is nyilatkozták, hogy nincs lezárva az ügy és amíg nem kapnak számukra elfogadható ajánlatot, addig úgy csinálnak mindent mintha mi sem történt volna)Ebből kifolyólag a legvalószínűbb hogy még mindig nem kaptak olyan ajánlatot amit elfogadnának - ez nyilván nem jelenti azt hogy még nem kaphatnak olyat amit elfogadnak - de az idő csak telik és telik
-
Nem ide tartozik, de biztosan itt is sokakat érdekel és felvet némi kérdést a felvásárlással kapcsolatban is..
link”A sajtótájékoztatón Dragos Spataru, a Digi ügyvezetője kitérő választ adott a HWSW azon kérdésére, hogy a szolgáltatás bevezetése hogyan hozható összhangba azzal, hogy a cég jelenleg felvásárlási célpontja a 4iG Nyrt-nek, a felek közti tárgyalás pedig minden bizonnyal már a végső szakaszban jár.”
-
-
viktorhu
veterán
válasz
4Grider #35672 üzenetére
Gondolom itt csak a másik sim roamingolt, a digis nem. Persze ha elvesztette a térerőt, akkor kérdés, hogy miért nem. Lehet, hogy a digisre nincs is bekapcsolva a roaming?
Szerk: figyelmetlen voltam, már látom a 216-70 -et a screenshoton. Akkor viszont lehet, hogy pont az a lényeg, hogy ha az egyik sim honos hálózaton van, a másik roamingolna, akkor még kikerüli a roamingot? Ezt még nemigen fogják a roaming kijátszásának venni, mert magyar hálózaton tereli a nem elérhető magyar szolgáltató forgalmát.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #35672 üzenetére
Nem tudom. Őszintén szólva azt se vágom ezt most ki szabályozza. Telefon vagy Digi. Szolgáltatók örülnek e vagy sem 🤷 Digi örül mert spórol, user megintcsak, mert ő is.
Viszont ez nem éppen életszerű helyzet. Hisz csak digi roamingolt át a szomszédba. Ha mindkét sim roamingban lenne, nem biztos hogy így működne. Ha valamelyik nap lesz több időm megpróbálom manuális halozátválasztassal vodát is roamingra bírni. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
4Grider #35665 üzenetére
Akkor mi történik, ha két telefonod van. A Vodafone telefon megosztja az internetet a digis mobilodnak. Akkor függetlenül, hogy hol vagy az országban minden hívásod VoWifi-n keresztül fog menni függetlenül, hogy van DIGIs hálózat van vagy nincs? Ilyenkor is a DIGI-nek fizetsz a ki és a bemenő hívasokért és a Vodafonnak az internetért? Persze csak hívásokra gondoltam és nem adatra.
Két telefonnal megtudod oldani, hogy a mobiladatot preferálja a WIFI helyett és kapcsoljon WIFI-re, ha nincs mobiladat?
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #35664 üzenetére
Nem tehetik meg, hogy letiltanak egy adott ip cím felé menő ipsec vpn csatornát, mert ezért nagyon komolyan megbüntetnék őket. Maximum a Telekom teheti meg, hogy "véletlenül" a THM ROM-ból kihagyja a Digi VoWiFi támogatását.
-
MadMancs
veterán
válasz
zelikocc #35645 üzenetére
Nincs mit.
Bár a probléma ott kezdődik hogy Android 12 vel jelent meg, Google-t ismerve pedig nem fogja visszamenőleg 11, 10,9,8 stb belepakolni funkciót. Így pedig nem túl sok ember fogja tudni használni még 1-2 évig.Lajosnagy17 , igen, jól érted. Nem tudom digi milyen kodekkel dolgozik, de 5Gb szerintem pár évre elegendő (feltéve ha maratonra gondoltál).
-
válasz
MadMancs #35642 üzenetére
Köszönjük az észrevételt, szerintem ez egy nagyon hasznos újítás az androidtól. Gyakorlatilag teljesértékűvé teszi a DIGI-t egy ilyen dualsimes használattal.
Bár én már nem fogom tudni ezt kipróbálni, mert egyéb okoból iOS-re váltottam, ezért meg nem fogok vissza váltani
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #35643 üzenetére
Nekem eddig fogalmam se volt róla hogy ez mi a nyavaja lehet és hogy kelt életre 😅
Digire tippeltem.
De ha jól értelmezem kell hozzá aktív VoWifi (ezt megerősíti hogy amikor kikapcsoltam akkor ez a szolgáltatás is eltűnt).
Szóval ez jelenleg csak Digi és Telekom előfizetőknek szóló dolog. De diginél nagyon nagyon hasznos. Voda H+ hálón is kiválóan működik. -
viktorhu
veterán
A digis accountból kideríthető a pin kód, mint a nagyoknál? Én nem találom. Új sim kártyám van, és ügyesen otthon hagytam a pin kódot.
-
4Grider
félisten
válasz
p.riky22 #35615 üzenetére
Az NMHH oldalán. A Digi 2014 októberében kapta meg a 10 MHz-nyi 1800 MHz-es blokkot. 15 évre vette meg a használat jogát 10 milliárd Ft-ért.
Szerk.:
Ez alapján 2029.06.15 a koncesszió vége. -
-
gabor9991
addikt
válasz
MadMancs #35604 üzenetére
Szóval ha nincs digi térerő de dual simes telefonban használsz másik szolgáltatói simet amin van térerő akkor a digis hívás a másik szolgáltató netjén keresztül mégiscsak létrejön?
Ezt mondjuk meg lehetett eddig is csinálni csak kellett hozzá egy wifi hotspotde azért így jóval egyszerűbb lenne a történet
-
MadMancs
veterán
válasz
gabor9991 #35602 üzenetére
Ha nincs/gyenge térerő, megjelenik az a fura ikon, a szolgáltató neve a backup callingos digi hu lesz, tarcsazóban megjelenik az a VoWifi szerű ikon, és működik rendesen hívás.
Azt most kipróbáltam ha kikapcsolom mobilnet/digire állítom mobilnet, akkor eltűnik az a fura ikon fent, és csak segélyhívásra vált a hálózatnév. Ha kikapcsolom Wifi hívást akkor se működik.
Szóval ez akkor VoMobilnet (nem tudom mi a neve) ez 100%.
Hogy most ez digi vagy Android 12 feature, azt nem tudom.
leo81 , akkor a frekvencia jelzés valóban bug. Mert én nem kényszerítem sehova, azt se tudom hogy kell.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #35598 üzenetére
Nem tudom. Ma reggel óta jelentkezik a dolog.
dethroner, nem, azt nem jelzi sehogy.
Ezzel az ikonnal még soha nem találkoztam. Backup call hálózati névvel meg pláne. Egyébként akkor jelentkezik ha olyan helyre tévedek ahol nincs vagy nagyon gyenge digi normál térerő. Ha hívni akarok akkor ez az ikon kerül elé: -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Van valakinek ötlete ez mit is jelent? Ma találkoztam vele először (úton vagyok, nem VoWifi).
Normál esetben ugye ezt látom.
Sim 1 = Digi
Sim 2 = Voda (eSIM).
Mivel digi ikonnál egy kettes jelenik meg, arra gondolok hogy esetleg valami VoWifi féleség lehet voda mobilneten?
Samsung Galaxy S21 Ultra, Android 12.Update.
Mikor az a jel van, érdekes frekvenciákon kalandozik.Celmapper ugyanezeket írta szóval nem teló hibázik.
Egyébként pont ennek köszönhetően mindenhol van jel, ott is ahol pl tegnap még vakfolt volt. -
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok, tudna valaki ajánlani olyan normál WiFi routert, amivel a ZTE mv833-as Digis LTE usb modem működik?
Előre is köszönöm
-
trooper44
csendes tag
válasz
zelikocc #35576 üzenetére
Nem, a MÁV-os torony lejjebb van kb 1 km-re. Este sajnos már csak sötétben értem a környékre, nem tudtam fotózni, de közelebbről nézve, 99.9%, hogy digis a torony, ilyenek vannak sorban az M7 mellett (is). Szombaton digis telőval és cellmapperrel megtámadom, akkor kiderül majd minden.
-
gabor9991
addikt
válasz
zelikocc #35579 üzenetére
Fehérrel
Múltkor valamit barkácsoltak már a jelenleg a tornyon lévő antennán, egy szerelő fél napig fent volt a víztornyon és valamit szerelt az antennákon.
Utána láttam digis autót a helyszínen és a villamos mérő lett akkor bővítve gondolom külön mérőre kerűl a digi de ez csak feltételezem, idő közben láttam a daruzó vállalkozót is gondolom az ő darujával teszik ezt majd fel és előtte felmérte a terepet, úgyhogy bár látszólag semmi az egész egy ilyen antenna telepítésekor valójában jó sok előkészítéssel járhat. -
trooper44
csendes tag
Sziasztok!
Martonvásár és Tárnok között, az M7 mellett új torony lett állítva, közel (200m) a Bulgárházhoz, ahol mind a 4 szolgáltatónak van bázisa, a Diginek is kezdetek óta.
Tuti, hogy eddig nem volt ott, feltűnt volna. Ma a másik irányból mepróbálom megközelíteni, hátha tudok róla fotót lőni, hogy melyik szolgáltatóé lehet. Feltételezem, hogy új Digi torony, hogy végre le tudják fedni a várost, ill. nagyon bízom benne.
Cellmappert érdemes feltennem a telóra, fogok tudni valamit "mérni" vele?
-
ChaprY
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kérdésem, hogy a Digi USB Sticket hogyan tudnám egyszerűen otthon használni, ha régi router van, amin nincsen USB? Cél, hogy ne csak laptopban működjön, hanem hanem pl egy wifi hotspotként, hogy telefonok is rá tudjanak csatlakozni a netre.
Mit érdemes vennem hozzá, hogy működjön?
Köszönöm
-
Foose
addikt
válasz
Lacccca87 #35551 üzenetére
Hát, ahhoz nekem nullázni kellett volna a forgalmat. De digire váltás után ezt nem tettem meg. De a telefon gyári forgalom mérőt sosem néztem mert korlátlan volt ezelőtt a netem, gőzöm sincs hogy állt ezelőtt. Na a gyári számláló szerint ma 250MB volt a forgalom. Ezért tűnt fel, hogy lett a ma reggeli felhasználható 26gb-ból hirtelen 24 gb...
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Visegrádi, illetve Mártélyi felhasználó van itt esetleg vagy jár-e valaki az említett helyekre, hogy Digi térerő tekintetében mire lehet számítani ?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest