Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    válasz zelikocc #35882 üzenetére

    Értem a dolgot, persze, én a jelenlegi helyzetre írtam, hogy reménytelen - legalábbis rövid távon. A hosszú távot meg nem látjuk előre, bármi megtörténhet. Nyilván baromi sok lóvét döntöttek bele, és nem akarnak nagy bukással kiszállni a mobilból. Minél több a bázisállomás, annál nagyobb lesz a veszteség a jelenlegi árazással és frekivel. A havi 1000 Ft mindent termel, csak nyereséget nem.

    Nyilván rengeteg embernek tökéletesen megfelelő a mostani szolgáltatási szint, nem vonom kétségbe. Helyszín és élethelyzet függő dolog.

    Tény, hogy nem korrekt az összehasonlítás, de kicsivel többért olyan flottás előfizetés van ahol:

    - a számod tulajdonjoga a tiéd marad, te maradsz az előfizető,
    - semmilyen plusz szolgáltatásra nem kell szerződnöd,
    - országos lefedettség, nagyobb átviteli kapacitással, stabilabb hálózattal,
    - 2519 Ft havi díjért 275 perc lebeszélhető, majd 5 Ft/perc roamingban is, 4 GB net,
    - 4669 Ft-ért korlátlan beszélgetés minden irányba, 10 GB net.

    Mindenkinek magának kell eldöntenie, megéri-e neki ez a plusz költség, ami egyébként nem eget rengető szerintem. Nekem eszembe sem jut a Digi, ha ingyen lenne, akkor sem mondanám le a flottás előfizetéseinket, mert jelen állapotában elsődleges szolgáltatónak nem felel meg (számunkra). És nem, nem fogok bohóckodni tartalék kártyákkal, átirányítással, stb. Munkára használom, fontos a sebesség, stabilitás, elérhetőség, nem csak Taktaharkányban. Budapesten is rengeteg probléma van még mindig a beltéri fedettséggel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák