- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
retesz147
addikt
Bp Corvin Pláza. Sim van, sor semmi. 2 Sim kihozva, melyből egyik számhordozósan Vodától. Ajándékot nem adtak, a végére megfeledkeztem róla, hogy kérjek, mert az ügyintéző mögött volt csomag.
Számhordozás ingyenes az ügyintéző szerint. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
adika4444 #9023 üzenetére
ezt szebben is és egyszerűbben is le lehet írni...
"A használathoz olyan készülék szükséges amely támogatja a 4G/LTE B3 1800MHz-es frekvenciát. A 4G/LTE B3-on a hanghívás és mobilnet, 2G/EDGE-n csak a hanghívás megy. A VoLTE és a VoWiFi funkció használatához megfelelő és a szolgáltatást támogató szoftververzióra van szükség."a 2G és a GSM nem ugyan az... ezt sokan összekeverik... A GSM csak hanghívást támogat, a 2G hang és adat-ot is....a Digi 2G/4G kapcsolatot használ
GSM/2G-EDGE/3G/HSDPA-HSUPA-HSPA/4G-LTE
-
snowdog
veterán
válasz
adika4444 #8995 üzenetére
szerk:
XVII. kerületi Tesco-ban valaki próbált már kérni kártyát? Holnap megyek, közelebb van mint az ÁrkádMa voltam ott, délelőtt egy ügyfél volt előttem, elhoztam 4 db-ot.
u.i. A szerződést ott helyben nézzétek meg, mert nekem két helyen is hibásan töltötték ki (és csak itthon vettem észre). Az egyik helyen elírták az egyik SIM kártya számát, két kártyánál pedig számhordozást írtak, pedig nem kértem (nem is adtam meg számokat). Telefonos ügyfélszolgálatnak jeleztem, azt mondták ne foglalkozzak vele, csak elírás volt. Azért jobb ott leellenőrizni.
-
törölt tag
A sok 0Ft, meg az 5 Ft mellett azért meglepett a 21 meg a 6000.
-
szevassag
tag
Elhozam én is 2 sim-et a fehérvári Digi-ből. Az egész procedúra várakozással együtt nem volt 10 perc. Tovább tartott lemondani a Telekomos netet. Kültéren 10/6 mbitet mértem a paneldzsungelben, szobában meg 6/3 megabitet. Igazából itt annyi panel van, hogy a Telekomnak is gyászos a térereje. Kipróbáltam egy fullhd 60fps videót a youtube-on és simán jött, szóban nekem ez elég...
-
A digi-nél vásárolt készülékek mindegyike független?
-
adika4444
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
4 ből 2 számunk NATolt, 2 nem.
-
DarkByte
addikt
válasz
WaterWave #9025 üzenetére
Ha kártyafüggetlen, kellene.
Tudja a B3 4G-t és 2G-t is, szóval elvileg teljesen fel tud lépni. Csak az APN beállítást kell rá felvinni nagy valószínűséggel.LámaZ: a supl-öst javasolták nekem, de elsőnek én csak a default-al csináltam és úgy is jó volt. Lehet én kavartam ott be tegnap hogy mindkettő bekerült, bocsi érte.
-
adika4444
addikt
válasz
WaterWave #9025 üzenetére
Elvileg menne, de a szerződés szerint nem használhatod így a kártyát, csak mobilba rakható. Kérdés, hogy foglalkoznak-e ezzel, figyelik-e. Hosszútávon nem tudom tesztelni, hogy lesz-e gond belőle, de holnap belepattintom szívesen a Mifimbe és megnézem mit tud úgy, egyáltalán tényleg működik-e.
Ha meg veszel ilyen eszközt, 14 napos elállás miatt neten vedd normális boltból, és akkor nagy kár nem érhet.
-
LámaZ
addikt
Ezt látom az összefoglalóban:
„APN tpus: default,supl
...
APN type: default”Akkor mi legyen?
-
hotibi
aktív tag
üdv, Dunakeszi Auchan digipont. Fél órája voltam. Folyamatosan viszik a kártyákat. Sor nincs. Udvarias gyors kiszolgálás.
4 sim kártya 06 50 117 a többit tetszés szerint válogathattam. Egy meglévő bármilyen szerződés megfelelt. -
WaterWave
veterán
Egy ilyen eszközt szeretnék vásárolni a digimobilhoz:
Huawei e5785
[link]Ezzel menne a dolog? Vagy felejtős?
-
Td48Vii
csendes tag
Budakalász Auchan Digipont, 2-3 sim per fő, 2 várakozó. Számhordozás nincs, nem tudják, hogy mi lesz a teszttel később. Doboznyi sim volt
-
adika4444
addikt
DrBubo77, Intruder2k5 vagy Radi8tor (titeket láttalak így hirtelen megfelelő jogosultsággal), összefoglalóba dobjátok be szerintem, hogy jelenleg B3-on üzemel a szolgáltatás (1800 MHz-n) 5 MHz-s blokk, ebből 2 a 2G GSM ahol csak hanghívás van, ill. 3 MHz a 4G ahol van VoLTE a támogatott eszközökön.
-
DarkByte
addikt
Ez eléggé OnePlus specifikus infó, de hátha a többi Qualcomm-os telefonhoz is érdekes.
Ma rászántam magam és megcsináltam az 1+6T-n a profil váltást ez alapján a leírás alapján, csak a "Vodafone_India_VoLTE" profil helyett a "VoLTE_OEM_PTCRB"-t aktiváltam. Amint beböktem a DIGI SIM-re a VoLTE kapcsolót, meg is jelent a státusz sávban hogy aktív. (Egyébként az overseas profilt muszáj letörölni? Nem elég csak leszedni a SIM-ekről és deaktiválni, és a másikat hozzákötni a SIM-ekhez és engedélyezni?
)
Hívni tudok is, azonnali a kapcsolat felépülése, de csak én hallom a túlsó felet, ők engem nem. Telenor irányba próbáltam volna beszélni. Ha kikapcsolom a VoLTE-t, akkor a GSM-en át minden rendben. Nem tudom hogy ez telefon konfigurációs vagy hálózati kapcsolási hiba lesz?
VoWIFI látszólag nem akar menni. Ha bekapcsolom és fellépek az itthoni Digi-s netemre Wifi-vel (FTTB 500) akkor sem vált át a logó.
(Véletlen ezt az 1+6T topikba is betettem.
De itt szerintem most jobban pörög az élet így átmásoltam.)
-
Ákinard
aktív tag
Én is beszereztem egy SIM-et, teszt célból.
Tatabánya, vasútállomás környéke, toronytól nem messze.iPhone 5C, tapasztalat:
Fél perc alatt aktiválódott, Digi.Mobil HU LTE szolgáltatónévvel.
Kimenő hívást 3x próbáltam, kb 25-26 mp-ig próbálkozik, majd elveszti az LTE-t, és akkor megy ki a hívás. Viszont átáll a 216-03 kiírásra (E vagy 2G nélkül).
A hívások rendben éthetőek, semmi különbség a T-hez képest. Hívás után is marad a 216-03 de már LTE.Felhívni nem sikerült még, lóg LTE-n, a másik telefon meg csak próbálkozik majd eldobja a hívát. Viszont az SMS jön a nem fogadot hívásról.
Internet sebesség teszt: 4,5/3,55 Mbps le/fel. (Ugyanitt a T-HU 30,8/9,77)
Nem rossz ez, főleg ingyen, aki tudja a korlátait, nagy meglepetés nem érheti szerintem. Majd méricskélek utazás közben is.
-
novinyul
veterán
Na most megyek a csepeli digibe, remélem lesz kártya
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #9003 üzenetére
ez nem fer... mi a simeken meg egy pár papíron kívül mást nem adtak
-
pn4hvq
senior tag
válasz
vpanangin #8912 üzenetére
Nem terveztem Rácalmásra menni, sorry. Ha véletlenül (0,1%) arra tévednék, tesztelek.
3 különböző telefonba lett téve 3 sim, mindegyiknél kézzel kellett beállítani az apn-t újraindítás után is. Azóta mindegyik üzemel.
Valaki más is kérdezte fentebb a B20-at: nem kell hozzá. Az egyik telefonunk nem ismeri, és 4G-n működik, ahogy többen is írták.(#8365) anglergab köszönöm a választ
.
-
LámaZ
addikt
No, addig tettem-vettem magam, hogy ifjú titán lettem, és kiváltottam én is egy ilyen SIM-et kb. egy órája.
Az ügyintéző szerint olyan 1000 db.-ot adtak el ma országosan.
Próba - szerencse. -
anglergab
addikt
Valaki volt már Invitel üzletben SIM-ért? pl. Szigetszentmiklóson
-
adika4444
addikt
válasz
vitezlejszlo #9003 üzenetére
Mi az ajándék?
-
mzso
veterán
Azt mivel, hogy szoktátok nézni, hogy van-e szolgáltatás/térerő?
Az emberek néha beírnak ide dB értékeket. -
vitezlejszlo
őstag
Duna Plaza Digiben 17:00-kor nincs senki, sim van, ügyintézők gyorsag, és ajándékot is adnak
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest