- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
calocsay
tag
válasz
Td48Vii #9672 üzenetére
Menj vissza és mond meg, hogy addig nem mész el, amíg meg nem csinálja. Ha hiszed, ha nem, nekem is csak ezzel a módszerrel ment. Kötötte az ebet a karóhoz, hogy ez egyenlőre teszt, meg nem tudjak, stb... Eljöttem, majd felhívtam a 1272-őt és megkérdeztem mi az akadálya annak, hogy át hozzam a számomat. Közöltek, hogy nem lehet akadálya, menjek vissza nyugodtan. Így is tettem, és láss csodát meg lehetett oldani, csak akarni kell.
-
zichie
senior tag
válasz
Td48Vii #10565 üzenetére
Én azon gondolkozom, ha nem jön be a teszt, akkor a digis számom hordozom vissza a telenorhoz, a jelenlegi telenorost meg megszűntetem.
Mindenkinek 20-as, 30-as, 70-es száma van, ezek tömegszámok, az 50-es még igazi kuriózum, ritkaság, egyedivé tesz, kiemel a szürke tömegből. -
DarkByte
addikt
válasz
Td48Vii #9665 üzenetére
Remove-oltam az overseas profilt, ami leírást követtem abban is benne volt ez a lépés. De azért köszi!
Bennyboy: én mindenképp második SIM-nek gondolom ezt. És szerintem másnak is így érdemes gondolni rá. Legyen mellette egy egyéb SIM a telefonban amire lehet számítani, ha fontos hogy el tudjanak érni és hogy te is tudj telefonálni. Amúgy meg "játszós" második kártyának teljesen jó, főleg így ingyen. És úgy, hogy nem kell 100%-ban helyt állnia a gyerekbetegségeit is sokkal könnyebb elnézni neki. Ellenben marha jó lesz megtapasztalni a fejlődést
Amint kisimul és a lefedettség is beérik, akkor gyanúsan váltok én is. Főleg ha még ez mellé tényleg lesz egy kb. 10 EUR-ós havidíj.
betyarr: igazából ha jól sejtem semmi gondot nem csinálhatsz vele. Maximum egyáltalán nem fog még VoLTE-re se fellépni. Akkor pedig visszaállítod az indiaira.
-
DarkByte
addikt
válasz
Td48Vii #9663 üzenetére
Rendkívül érdekes tényleg, hogy a 6T-vel ugyanezzel a módszerrel nem lép fel. De elvégre nem kötelező pont ugyanazoknak a konfig fájloknak lennie mindkét modellen. (Lehet hogy van valami tool amivel az 5-ről lehetne exportálni és a 6T-re importálni ezeket a konfig fájlokat?
)
Azt nem tudom, hogy mennyire jó ötlet bejelenteni nekik az ilyen nem támogatott telefonokkal kapcsolatos VoLTE problémákat?
Attól félek csak a káoszt növeli.
-
orsib78
tag
válasz
Td48Vii #8861 üzenetére
Tolem most nem kertek egy vasat sem. Igaz befele hordoztam nem kifele... bar lehet, hogy a szamlan lesz majd meglepi, mindenesetre az ugyfelszolgalatos holgy nem emlitette, bar ahogy korabban emlitettem meg ok is tanuljak a processzt...
Mindenesetre 6000 forint nem a vilag teteje...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest