Hirdetés

Aktív témák

• DonMaster

addikt

válasz lugosi #5463 üzenetére

nem akrom sugallni bár a vodának még 5éve nem volt 4g LTE szolgáltatása , nem akrtam sugallni söt arra sem céloztam, csak arra akartam rávilágitani, hogy miért kéne 95-98%-os lefedetség mobil téren egy szolgáltatás élindításához , ha ezt ugy értetted hogy nekik sem volt akkor félre értettél, bár az tény hogy a 4g szolgáltatást a kettö T ugy inditotta el hogy nem volt 95%-os lefedetsége kb csak városokban volt elsőre, utána fejlödtek fel, a térkép kb annyiban fals, hogy a vodánál a 3g-t addig a többinél a 4g-t mutat ha jol gondolom, de a lényeg azon van, hogy nem volt 95%-os lefedetség sem 4g-ben mikor indult a t-knél a 4g lte szolgáltatás,
    mivel a felvetés az volt, hogy minimum 95-98%-os lefedetésg kell de ez fals mivel a mostani 3nak sem volt 90%-se mikor a 4g-t elinditotta.

utána néztem az 3g lefedettségi térkép nem 4g , de a lényegen nem változtat

talán egy jobb 4g lte-vel kapcsolatos
    [link] 2014-ben 54%-os elfedetség volt 4g lte-ben digi ugye 4g lte-ben fog only szolgáltatni, tehát másnál sem kelelt egy szolgáltatás elindulásához minimum 95-98%-os lefedettség.-

én kiváncsi vagyok a 2020-tol kezdödö 5g-s dologra hogy a Digi, hogy fogja meglovagolni azt

de a DIGI only 4g lte-ben fog indulni valamikor, tehát amikor nem lesz mobilnet akkor nincs hívás sem

Aktív témák