- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
#37698048 #46553 üzenetére
Nem így van! Mindenképp az 50es marad. Most hívtam az ügyfélszolgálatot. Két lehetőségem van:
1. Bemegyek egy Vodafone üzletbe és ingyenesen visszamondhatom az egy éves előfizetést, az új simet meg nem aktíválom be és maradok Digi előfizető.
2. Végig csinálom a számhordozást, majd 7.000 ft-ért kérek szám cserét. Kapok egy új 70es számot. A meglévőt meg elbukom, mert ráhordoztam.
De akkor mi a különbség a SZÁMHORDOZÁS és a RÁHORDOZÁS közt? Mi értélme ráhordozni, ha 50es számom marad a 70es meg elveszik? Persze én vagyok a hülye, mert félre értettem. Direkt mondtam hétfőn az ügyintézőnek, hogy RÁHORDOZÁST kérek, hogy a 70es számom MEGMARADJON. Azt mondta semmi akadálya. Most meg én vagyok a hülye. Akkor inkább maradok Diginél. Mi értelme Vodához menni? Ekkora egy átbaszást!!!!
-
törölt tag
akkor így kellett volna csinálnod: 50-est hordozod a vodához, megmarad a 0650 előhívó. Majd a 70-est átviszed a telekomhoz. Utána mikor már a 70-es telekomnál van, felhívod a vodát a 0650-ről és kérsz ráhordozást, azaz az 50-esre ráhozzák a 70-es számot a telekomtól, így az 0650 megszűnik a 0670 marad, és a digimobilos csomag is marad.
-
pcnet
addikt
Volt egy Digis és egy Vodás számom. 1270en kértem a ráhordozást a 70es számra. Tegnap megjött a SIM. Ma meg ez az üzenet:
Akkor most marad az 50es számom? A 70est meg elbukom? Pont az lenne a lényeg, hogy az 50es vesszen el, a 70es maradjon meg.
-
Atomixx
aktív tag
na megjavult a forg. adat... [link]
mindent számolt amíg nem volt jó.. -
torma99
aktív tag
válasz
arion123hu #46544 üzenetére
Köszi, arra sem jött még semmi, akkor tényleg több nap lesz az átfutás, akárcsak a hordozás beütemezésére.
-
torma99
aktív tag
Kihozta a futár a vodás simeket, egy icipici műanyag borítékban. Mellette 0 doksi, se QR kód (csak az app linkje a dobozkán belül). Emailen semmi, vodafone netfiókban semmi.
Írtátok, hogy X napon ekkor és ekkor történik meg a hordozás, erről milyen formában jön értesítés! DiGIs számokra se jött SMS, semmi. -
4Grider
nagyúr
válasz
snooze #46541 üzenetére
Nincs külön adatkártya, csak adatcélú előfizetés. Az adatcélú előfizetést egy ugyanolyan sim-re aktiválják, amire a hangcélút. A fogyasztásbeli eltérés több okból adódhat. Külön apn (itt szerintem nincs), saját publikus ip cím (szerintem itt ez sincs), a telefon VoLTE/VoWiFi bekapcsolási próbálkozása, stb...
-
stingy2
senior tag
Ma vittem be Voda flottákba 3 számot, és ezek már emelt árak. Ahogy elnézem, tök felesleges ölre menni, hogy KÜF v Digi/Voda flotta, mert hasonló csomagok hasonló áron vannak. Csak azért nem mentem a 4 gigás, áprilistól 3325 Ft-os KÜF flottába, mert ha a 2000Ft-os voda is bőven elég, akkor minek fizessek többet.
Arról is kár sztem vitát nyitni, hogy kinek jobb a hálózata: hiába jobb a Yeti, ha ahol én lakom és dolgozok, rossz a Y térerő, vagy fordítva.
Mikor kijött a hír, hogy megveszik a digit, vettem egy tuti 100 kártyát, és fél évig teszteltem, hogy amerre én járok, milyen a térerő. Mindenhol jó volt, és az árak is hangyafa...hajszálnyival jobbak, szóval nekem marad a voda. De azt is megértem, aki átmegy, ment máshová. -
stingy2
senior tag
válasz
djfantom #46537 üzenetére
Nincs. Bármily furcsa, pl. nekem is van KÜF regem
.
"az érintett dolgozói- és flotta tarifával rendelkező számlás ügyfelek pedig április 3-tól az éves inflációkövető díjkorrekció és a Yettel általi egyoldalú díjcsökkentés végrehajtása következtében a tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak"
Infláció követő díjkorrekció - Yettel
ámúgy te vmilyen ügynök vagy -
stingy2
senior tag
válasz
djfantom #46534 üzenetére
Igen, és? Örülök, hogy örülsz, és elégedett vagy a KÜF-fel, mert minden bizonnyal sokat beszélsz és sok adatot használsz.
De én pl. mi a francnak fizessek havi 8000 Ft-ot olyan szolgáltatásért, amit nem használok ki? Van kb. havi 60 perc beszéd, meg 1-2 giga mobiladat használat. Ez most voda/digi csomagban 2000 HUF. Ha drágább csomagom lenne, csak locsolnám a pénzt az ablakon.
Sztem. mindenkinek az a legjobb csomag, ami a felhasználói szokásaihoz leginkább passzol.
Az 5g az első, amit kikapcsolok a telón.
Hát, ha mindenki tudja, biztos úgy van. Sok meló lehetett "mindenkit" megkérdezni. -
djfantom
tag
válasz
stingy2 #46533 üzenetére
Itt viszont korlátlan internet korlátlan beszélgetés 8000ft én abban vagyik. S 5g internet akinek tudja a készüléke.S hát tudja mindenki hogy a legrosszabb szolgáltató jelenleg a vodafon. Én már évekkel ezelőtt elmenekűltem a vodától.
https://www.facebook.com/kedvezoflottaSite [link] -
stingy2
senior tag
válasz
djfantom #46530 üzenetére
Ha jól számolom, ez díjkorrekció után 3500 körül lesz. Ennyiért Vodánál kapsz ex-digisként korlátlan beszélgetést minden hálózatba + 7giga adatot 1 év hűséggel, és már a díjkorrekció is benne van. Mondjuk az SMS egy huszas/db, de aki 2024-ben használja, meg is érdemli
.
És ahogy írtad, az ár 4 giga adatot tartalmaz, a 7,13,24,50-es csomag drágább.#46531ACE- Igen, ahogy írod is, ott vannak még a lemásolt digi csomagok, akinek sok adat kell, ennyiért nem talál jobbat. Az meg majd kiderül, lassítják-e a netet. Diginél is belengették a 3/3 megát, én mégsem mértem 10 alatt szinte sose.
-
djfantom
tag
Havidíj (bruttó):2884 Ft.Belföldi internet keret:4G(Választható nagyobb internet.B7GB 13GB 24GB 50GB korlátlan)Flottan belüli hívás díja:ingyenesHívás minden hálózat irányába:275 percNemzetközi, EU1-es hívás díja:87.24FtRoaming (EU1) hívási keret:275 PercRoaming (EU1) fogadási keret:korlátlanSMS díja hálózaton belül:22 FtSMS díja hálózaton kívül:22 FtExtra percdíj:5 FtFelhasználható SMS-ek száma:30 db
-
djfantom
tag
Jó drága. Amiben én vagyok yettelrs flottában sokkal olcsóbb. 5ft-os percdíjas elófizetések vannak.De van korlátlan internet korlátlan beszélgetés 8eft.
https://www.kedvezoflotta.hu/?dd=4 [link] -
zala005
tag
Van egy Vodás Tuti +100-as kártyám (fő szám), van mellette egy Digis adatkártyám. Jól értelmezem, hogy esélytelen a két kártya összemergelése? Úgy lenne a legjobb, hogy a jelenlegi Vodás Tuti-t át tudnám váltani bármelyik Vodás Digis csomagra a mostani Digis helyett, és úgy nem kellene két SIM. 😅
-
zelikocc
senior tag
Feltételeztem, hogy az ilyen “Businessman”-ek nem “szarakodnak” a Digi Mobillal. Akinek ilyen igényei vannak, szerintem eddig sem itt volt.
Ha valaki átutazik 1-2-3-4 nem EU-s országon, akkor nem biztos, hogy mindegyikben SIM vásárlással szeretne kezdeni.
Nem kell mindenhol SIM kártyát venni. Van egy csomó eSIM-et kínáló szolgáltatás ami akár az egész világon használható internet keretet ad. Pl az esims.io oldalon összegyűjt egy csomót az alapján hogy hol akarod használni és mennyi adat kell. Már itthon meglehet venni és nem az úton kell vele szenvedni.
-
sa.attesz
tag
válasz
zsolt_64 #46515 üzenetére
Ahogy mások is írták rögtön adnak SIM kártyát amire rá is van élesítve a választott csomag. A szerződés online érkezik, ami a myvodafone netes felületen lesz elérhető.
Én Digi Mobil max csomagot hoztam el, illetve nem is kellett elhozni, mert a Vodafone-nál a Netactive50 csomagot kértem, azt mondta az ügyintéző ilyen esetben felesleges athordozni a számot, az úgyis csak jelképesen van internetcsomagnál.
Így én személyesen mondtam le a digit, még a papírt se kaptam meg és már le is volt kapcsolva a szolgaltas. Volt egy Junior csomagom is, azt nem akartuk már így megtartani, önmagában a diginel meg nem maradhatott -
mover
tag
válasz
zelikocc #46513 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Ha hobbiból utazol ilyen országokba akkor lehet drága, ha üzleti úton vagy, akkor lehet aprópénz. Az Emirates-nél van olyan utas, akik végigtelefonálja a gépen a Dubai-USA utat. Igaz lehet neki a businnes class repjegye a telefonálásnál drágább volt
Nem olcsó a nem EU-s roaming, de azért ne kicsinyeljük le, hogy nem szűnik meg az elérhetőséged ha elhagyod az EU területét. Egyébként ha annyira kell az adat és telefonálás, akkor ott vannak pl. a Vodánál a Világ Napijegyek. Ha valaki átutazik 1-2-3-4 nem EU-s országon, akkor nem biztos, hogy mindegyikben SIM vásárlással szeretne kezdeni. -
4Grider
nagyúr
válasz
zsolt_64 #46515 üzenetére
Minden voda üzletben ugyanúgy történik az ügymenet, mint ha pl. Telekomtól hozod a számod, azt kivéve, hogy választhatsz a digiseknek létrehozott csomagok közül.
A számhordozás lépései:
1., Egyeztesd le az adataid a régi szolgáltatónál, mert ugyanezeket kell megadnod karakterre pontosan az új szolgáltatónál.
2., Bemész az új szolgáltatóhoz.
3., Előfizetői szerződést kötsz számhordozással az új díjcsomagra.
4., Kapsz egy sim kártyát, amit azonnal tudsz használni, a számhordozási viszont ideiglenes (70-es) száma lesz.
5., A számhordozás rá 2-3 munkanapra valamelyik este 8-11:59 között lesz.
6., Ahogy vége a számhordozásnak, a régi sim halottá válik, az új (vodás) sim megkapja a régi sim 50-es számát.
Ennyi. -
zsolt_64
senior tag
Ha valaki átszerződött már Vodára , és azt személyesen intézte, írja le a tapasztalatát, itt főképpen arra gondolok, hogy simkártyát megkapja-e, és a számhordozás + adminisztráció hogy megy.
-
snooze
veterán
ennyi volt a forgalmi adatok mérése a digimobilnál?vagy korlátlan lett minden?😂😂😂😂
-
zelikocc
senior tag
-
mover
tag
A roaming a "román" időkben elég sok helyen ment, mert a kártya roaming plusz módban TIM(olasz) simnek hazudta magát. Ez megszűnt, így gyakorlatilag a világ eléggé beszűkült.
Szóval lehet, hogy a roaming eddig nem zavart, de ezután fog. Igen, ha nem mész csak EU országba akkor nem zavar. -
mover
tag
válasz
nagyfejü #46501 üzenetére
- Nem roamingol a telefonod, nem keresi a honos hálót folyamatonsan(akku)
- Lehet VOWIFI és VOLTE, ez utóbbi olyan telón is, amin nem megy a VOLTE Roaming
- Tudsz díjcsomagot váltani. Aki pl. rájött időközben, hogy a 15GB helyett 30-at szeretne, az a DIGI-nél nem tud válatani(vagy ugyanez visszafelé)
- A DIGI SIM-mel lényegében már csak az EU-ban tudsz roamingolni, márpedig még van szomszédos nem EU ország is
- A jelen beállítások szerint pl a Max. adatkerete 30GB+10GB roaming, azaz 6.5 GB-tal több adatot kapsz ingyen roaming módban, mint ami a DIGI-nél jár
- Úgy tudom a Juniornak nincs függősége, ha akarod 4 Junior csomagot kérsz
- Van adatvásárlási lehetőség. Most a DIGI-nél ha elfogy így jártál. -
RoyBatty
aktív tag
Igazi haszna a szolgáltatónak azokon a usereken van, akik kifizetik a nagy adatcsomagot és nem használják ki a benne foglalt adatkeretet
Sajnos a mobilhálózatok sajátságai miatt a mobilinternet a legkevésbé profitábilis szolgáltatás, az SMS és a hang szolgáltatáson sokkal jobban keresnek. Más kérdés, hogy a használati szokások átalakulása miatt főleg a fiatalabbak kizárólag a mobilinternet szolgáltatás miatt veszik a csomagokat. Szóval lehet, hogy tőled nagyobb árbevételük lesz, de keresni nem rajtad keresnek többet.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valaki segitsen kérlek!
Olvasgattam mostanában a fórumot , de elvesztem teljesen!
Most akkor maradjon az ember a digi nél vagy menjen a vodá hoz?
Mi a buktatója ha marad , és mi ha átmegy?
Ha a váltás tanácsolt akkor mi a változás? Lefedettség , minőség stb?
Nekünk igazábol a beszélgetés nem opció! Az adatmennyiség a lényeg!
Előre is köszönöm!
üdv
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest