- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
pinnacle #45802 üzenetére
Vodafone telefonos vagy személyes ügyfélszolgálat. A Pénteken megkapták a csomagok főbb részleteit, csak külön direkt azt kell kérdezni tőlük. Bővebb részleteket még nem találni sehol.
A csomagok nevéből lehagyták a Digi szót, így pl Mobil Plusz csomag a jelenlegi Digi Mobil Plusz.
Ami érdekesség, hogy a Mobil Plusz csomagban 200 perc beszéd és 30 GB net van (EU-ban 10GB), a Max csomagban pedig 15 GB net és 0 perc beszéd (EU-ban 15).
Valaki valószínűleg nagyon elírt valamit, de jó lenne ha így maradna, de egyelőre semmi részletes feltételek vagy ASZF nincsenek, csak a voda ügyfélszolgálat kapta meg a tájékoztatást.200 perc beszéd lebeszélhető nemzetközi 1 dijzóna felé is, de a keret felhasználása után 76 Ft/perc.
1 év hűségidőt lehet vállalni, ha valaki nem akar hűséget, akkor 500 Ft-al drágább havonta.
VoWiFi, eSIM elérhető, de a sebesség max 10/10 Mbit és nincs 5G (Vodafone hálózaton jobb is ha nincs kamu 700 MHz 5G)Ez még azért változhat minimálisan, már csak a feltételezett elírás miatt is.
-
pinnacle
nagyúr
DIGI ügyfélszolgálatán azt mondták, hogy a héten küldik ki a Vodas ajánlatokat, ami jobb mint a mostani DIGI. Valaki kapott már?
-
mover
tag
válasz
snooze #45797 üzenetére
Jelenleg két teljesen független jogi entitás, szerintem nem számíthatja be. A szolgáltató ilyen esetben az egyeztetés után a befizetett összeget visszautalja, kifizeti.
De kíváncsi vagyok az első éles tapasztalatokra, például mi történik, ha most valaki hétvégén bemegy egy Voda ügyfélszolgálatra. -
GAbre
veterán
Hiba jegyhez a digi válasza: kínjában már ,hogy duál simes telefonban,az első slotban hibamentes a működés.
Ekkora hülyeséget nem hallottam még, főleg,hogy működik,csak nem mindig,és arról pont majd a másik foglalat tehet,mert csakis elsőben jó?
De persze ha valaki szerint ez megoldja megpróbálom. -
Márton
nagyúr
Ha most telón megszüntetem a digimobilom, akkor később, ha úgy gondolom, már nem is vehetem igénybe a vodafone digimobilosoknak szóló kedvező ajánlatát, csak valami kevésbé kedvezőt esetleg? (net és vez. telefon marad a diginél)
-
zelikocc
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz
zelikocc #45787 üzenetére
Na ez érdekes, az én PDF-emben ez van:
"A Vodafone Magyarország új díjcsomagot hoz létre kizárólag a DIGIMobil és DIGINet
Aktív 50 szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére, amely tartalmazza a jelenlegi
díjcsomagjában foglalt adatkeretet és lebeszélhetőséget, kiterjedt nemzetközi roaming
lehetőségekkel, a DIGI márciustól hatályos áraival megegyező árakon. Az új
díjcsomagok 2024. március 1-től elérhetőek az Ön számára."Lehet elosztják hogy ne egyszerre rohamozzák meg a Voda ÜFSZ-okat?
-
zelikocc
senior tag
Ma jött számla. Mellé egy PDF tájékoztató.
A Vodafone Magyarország új díjcsomagot hoz létre kizárólag a DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére, amely tartalmazza a jelenlegi díjcsomagjában foglalt adatkeretet és lebeszélhetőséget, kiterjedt nemzetközi roaming lehetőségekkel, a DIGI márciustól hatályos áraival megegyező árakon. Az új díjcsomagok már 2024. február 16-tól elérhetőek az Ön számára.
-
snooze
veterán
nekem egy kártyára 2420ft 570ft e-pack kedvezmény,pedig csak ez az egy szolgáltatásom van tölük..😀
-
dzf007
aktív tag
Nekem az alkalmazásba megjelent a számla 2 kártyára 5980..
emailbe később szokott érkezni...
-
válasz
Plazmacucci #45781 üzenetére
Nekem a bajom nem a hálózattal van, hanem hogy triplájára emelték az árát.
-
-
válasz
Plazmacucci #45779 üzenetére
Mármint mire, kinek, miért?
-
Retkes csöves szar, csak ennyit akartam írni.
-
fradi81
veterán
Ha már lemondás, akkor 02.29-én éjfélig kell lemondani hogy ne kelljen már fizetni ugye? Telefonon milyen adatot kérnek iylenkor?
-
nyikszi
őstag
válasz
4Grider #45767 üzenetére
Nekem az 3. kártya lemondásánál mondta az ügyintéző, hogy de lesz valami Vodás csomag direkt a digiseknek. Jah, majd. Valamikor. Miért nem most? Én nem várok. Áttettem a másik két számot is a Telekomhoz, holnap meg kötik be a netet és a digihez viszem vissza routert. Egyszerűen nem érdekelnek. De politizálni nem akarok, ennyi volt. Szép volt, jó volt.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #45772 üzenetére
Köszönöm az idézetet!
Nem arról van szó, hogy nem akarom visszaadni, hanem hogy nem kérték lemondáskor. Most viszont felhívtam őket rákérdezni, és valóban visszakérik. -
Prien
addikt
Van egy Max csomagom a mobilnet miatt... én egyelőre kivárok, megy roaminggal, nem zavar.
Vodás nem leszek, akkor inkább Telekom multisim nagyobb net csomaggal.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #45769 üzenetére
Telefonon amikor lemondtam a szolgáltatást, nem kérték, hogy azt vissza kellene juttatnom.
-
4Grider
nagyúr
-
gorbep
senior tag
-
csernak75
senior tag
válasz
4Grider #45758 üzenetére
"Az előfizetőknek kiküldött tájékoztatóban ugyanakkor szerepel az is, hogy azok számára, akik a belföldi roaming szolgáltatással nincsenek megelégedve, a Vodafone Magyarország egy a meglévő konstrukciókkal egyező feltételekkel igénybe vehető egyedi díjcsomagot is elérhetővé tesz, melyre díjmentesen válthatnak a DigiMobil ügyfelek."
Ez a csomag lesz március 1. től.
-
4Grider
nagyúr
Megírták, hogy mi az ajánlat a digiseknek március elsejétől (flotta Digi Max, flotta Digi Plus csomagok, a juniorról, már hogy lesz-e a vodánál még nincs hír). Azokon kívül a most számhordozóknak a sok éves vodás flottákat ajánlhatják, az viszont nem valószínű, hogy lesz újabb csomag is a vodánál, hiszen arról volt szó, hogy a meglévő (emelt árú) csomagokkal veszik át azokat a digiseket, akik maguktól át akarnak menni, mert mondjuk nem tud a készülékük VoLTE roamingot, vagy szeretnének újból VoWiFi-t használni.
-
fila
senior tag
Ma lemondtam telefonon két telószámot a Diginél. Próbálkozott a srác, hogy február vége felé jön ki majd a vodafone ajánlat a digiseknek....
-
yanna
addikt
válasz
HettMann47 #45751 üzenetére
Isten őrizz, még egyszer vodásnak lenni.
-
Meg kell várni márciust és onnantól nem csak ezekre a régi flottás csomagokra lehet szerződni, hanem egy az egyben olyan csomagot adnak, mint a digi jelenlegi csomagjai. Ha minden igaz.
Miért nem bírtok addig várni? -
aldebaran
addikt
válasz
HettMann47 #45751 üzenetére
Talán bevisznek egy hátsó, sötét szobába, ha elárulod itt?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest