Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mzso
veterán
Van már olyan hogy, csomag ajánlatok ex-digiseknek?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
További változás, hogy az eddigi, egységesen 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz. -
Bogyi007
veterán
Pompás van 2 Digi Mobilos számunk és még egy megmaradt vezetékes telefonunk.
Az előfizetés fater nevén van én teljeskörű meghatalmazott vagyok. A vezetékes számot szerettem volna elhordozni a Telekomhoz mivel ott fullos Magenta 1 csomag van a nevemen 2 mobiltelefon előfizetéssel 2 IPTV egy vezetékes és egy Internet előfizetéssel.Kezemben volt egy kitöltött szerződés átírásos papír de konkrétan kitörölhetem vele, mivel a Digi Mobil miatt nem lehet átírni a nevemre a szerződést...
Azt mondták vagy a Telekomnál írjak át mindent fater nevére (????) vagy pedig várjak márciusig és akkor akár telefonon fater átviheti a Digi Mobilos számokat a Vodafonehoz és utána már én a maradék vezetékes számot át tudom írni a nevemre.
Vagy felmondom a vezetékes szerződést azonnal - nincs már hűség rajta - és onnantól marad csak Mobilos előfizetés...
Ja persze telefonon a Digi Mobilt le lehetne mondani...
Vagy fater bemegy egy Digi Pontra és elintézi személyesen - ezt akartuk elkerülni, ő már nyugdíjas és nem akart ezért kocsikázni...
-
4Grider
nagyúr
válasz
baly81 #45445 üzenetére
Én mobilos sip klienssel g722-es kodekkel dellmont klienst használok, most mobil irányba bruttó 1.5 EUR centes percdíjjal, a vezetékes meg talán fél eurócent. Nem egy VoWiFi minőségű a hívás, de a hívottak közül még nem igazán vették észre, hogy nem mobilhálózat irányából hívtam őket. Olyan helyen viszont nem használom, ahol gyenge a mobilnet vagy a wifi.
-
kmatalik
csendes tag
válasz
baly81 #45436 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalatom alapján két szolgáltatót ajánlanék nemzetközi telefonszámok hívására. Mindkettő ügyel a hívásminőségre, ha stabil a netkapcsolat, általában jó minőségűek a hívások.
1, keepcalling.com - percdíjas alapon elég jó áraik vannak. Pl. USA 1 EURcent/perc, angol vagy német mobil 1.4 EURcent/perc, osztrák mobil 2.8 EURcent/perc. Magyar mobilt 2.8 EURcent/percért adják, ez már nem mindenkinek éri meg. Vannak korlátlan csomagjaik is, ha valaki rendszeresen nagyon sokat beszélne.
2, skype.com - Ők percdíjas alapon elég drágák, de havi díjcsomagjai jók lehetnek, attól függően hogy mennyit és hová beszéltek.
Ha gond van a netkapcsolattal, de tudsz belföldi telefonhívást indítani, a keepcalling.com még egy budapesti behívószámot is kínál. Ezen keresztül is lehet nemzetközi számokat hívni, kikerülve a mobilnetet.
Üdv,
Krisztián -
evbalazs
csendes tag
válasz
baly81 #45436 üzenetére
Bő egy éve fizettem elő egy hónapra a szolgáltatásra, mert kellett sok beszéd olyan telefonszámról, amit amúgy nem használtam és nem is akarta hosszabb távon megtartani.
Tapasztalat: jellemzően Digis és Yetteles mobilnetről használtam Buda északi részén. Digiről lényegileg teljesen kuka, Yettelel sem volt sokkal jobb. Otthoni gigabites T-n egész használható volt, egy idő után átálltam arra, hogy ha lehetett, akkor wifiről intéztem a hívásokat. A kuka szó szerint teljes használhatatlanságot jelentette, én hallottam akit hívtam, ő engem nem. Arra gondolok, hogy valszeg a ping értékben nem tolerálja a rendszer a kicsit is magasabb értékeket (20-30ms-ig talán még oké, felette nagy lesz a veszteség és használhatatlan a hívás, 4G-n viszont szinte biztosan magasabb lesz ez az érték, 5G-n és vezetékesen valszeg alacsonyabb). Úgy emlékszem, hogy a Viber-in hívások is jobbak voltak, mint a viber-outosok, szóval igazából abból sem érdemes kiindulni, hogy azok rendben mennek. -
baly81
aktív tag
válasz
Lackooo84 #45435 üzenetére
Én haszálom a vibert, 10-ből 5 hívás kiváló, 3-4 jó, 1-2 sz@r. Nem mondom, hogy tökéletes, de a skype nagyjából ugyan ez, az meg sokkal drágább.
csaszi75
Szerintem ki fogom próbálni, az ingyenes verzsönnel biztosan. Milyen app van, amellyel mobil-/vezetékes telefonszámot tudsz hívni (akár külföldön is), a nélkül, hogy az ellenoldalonon telepítve lenne az az applikáció, amellyel a hívást kezdeményezted?ACE-
Itt pont az lenne számomra az értelme, hogy nem csak az országon belül lehetne használni! (Egyébként, ha csak belföldi csomagot veszel a viberen, az drágább és nem korlátlan!) A korlátlan flottás meg szerintem többe jönne ki, mint a prepaid net + viber.domper2015
A kérdés csak az, hogy az előfizetéssel vajon változik e a szolgáltatás minősége? Nem hiszem, hogy az előfizetők az ingyenes színvonalával egyezőt kapnának.Van itt valaki, aki fizet a viberért?
-
baly81
aktív tag
Szisztok áremelés előtt álló
fórum- sorstársak.Több magán és céges számmal is 50-esek vagyunk.
A díjemelés számunkra -a nyilvánvaló többletköltségen túl - azért sem lesz előnyös, mert a külföldi hívások költsége rohadtul megugrik.
Folyamatosan olvasom a fórumot, -még ha kussban vagyok is-értem a dolgokat. Egyet viszont nem, így felteszem a kérdést, hogy ez eddig miért nem került szóba.(?)
Olcsó, akár csak feltöltős adatkártyával miért nem veszünk viber előfizetést? A korlátlan Viber világ előfizu 5.99Euro / hó.
Egy 1-2 Gb-os adatkerettel rendelkező prepaid simmel vígan lehetne használni... Ha csak egy pl. Domino kártyával használnám is olcsóbb lenne/lehetne szerintem. A hanghívas percenként mennyi adatforgalmat generálhat? 200-400kbit/min? Szerintem 1Gb adat sok 100 percre lenne elég, főleg ha a fix pontokon (otthon, melóhely) van wifi, hiszen akkor az adatkeret sem fogyna.
Fix költségként 6 eur/hó + a prepaid sim (adatának) fenntartása lenne. Ezzel így -gondolom-, havi max 3000 Ft körül korlátlan beszélgetést lehetne kapni.
Persze már más kérdés, hogy ki mennyire fogyasztja másra a beszélgetésen kívül a netet. De, akkor ebben a kombóban lehetne valami olcsó netes kártyával is használni.
Kinek mi a véleménye erről a viber-es megoldásról? -
-
törölt tag
-
Noukoum
veterán
Ha március 1 után szeretném cserélni a digi mobilos csomagot, akkor a márciusi és azt követő számlákkal mi lesz? Egy néven van több szolgáltatás és egybe van fizetve a számla, szerkeszteni fogják a számlákat?
Nyilván nem fogom befizetni nekik előre bizalom hiány miatt, ezért érdeklődöm ha valaki tudja ilyenkor hogy megy ez.
-
Bogyi007
veterán
válasz
trec12 #45424 üzenetére
Magenta 1-ben volt már egyébként is minden más előfizetésem (vezetékes telefon, internet, tv) még vagyok elégedve a készülékvásárlásos opciókkal is náluk.
Netfone nem érdekelt, másrészt az is Vodafone hálózat, az meg itt délvidéken (Csongrád és Bács-Kuskun megye) nem túl acélos az elmúlt években.
-
Bogyi007
veterán
Sikerült áthordoznom a Telekomhoz a Vodafone számomat, Mobil M + 10 GB mobilnetes csomagom van amiért 5509 forintot fizetek majd havonta. Ebben Korlátlan Telekomos mobilhívás és alap vezetékes számok hívása szerepel valamint 30 perc hívás/sms egyéb hálózatokba. Ha maradok a Vodafonnál akkor 3990 forintot fizettem volna a legutolsó állapot szerint - Go Light+ csomag 130perc/sms és 3 GB net.
Ebben a hónapban még biztosan megtartom mindkét Digi Mobilos kártyámat - cimborám használja az egyiket - 200 perc bárhová és 15 GB net van nálam.
Ha a Telekomosnál nem lépem túl az adatkeretet és a hívások terén sem lesz túllépés, akkor valószínűleg agyó Digi Mobil saját használatra és marad csak havernál egy kártya..
-
kismrina
csendes tag
-
kw3v865
senior tag
válasz
kasza blanka #45416 üzenetére
Márciustól lesz - elvileg - 3-3 mbit/sec-es korlát az ÁSZF alapján. Tapasztalataim alapján most a gyakorlatban kb. 10/10 a limit.
-
kasza blanka
aktív tag
És március 1-től eltörlik a 3-3 mbit/sec-es korlátot?
Én eddig nem foglalkoztam vele, csak most képedtem el, hogy ennyivel olcsóbb mindenhol a mobil...
Anno minden külföldi ismerősöm hüledezett, amikor mondtam hogy én 8 EUR-t fizetek 100mbit-es majd 1 gigabites netért, románoknál meg 900Ft 30giga mobilnet? Meg 2-3 EUR-ós díjcsomagok? -
kismrina
csendes tag
-
kiss.a
tag
válasz
nagyfejü #45407 üzenetére
Amióta Vodafone alatt roamingal megy Debrecenben sokkal rosszabb lett a szolgáltatás minősége, nekem is sokszor E betű van, hívás után is sokszor Repülő üzemmódba kell kapcsolni, internet sebesség is gatya, 3000 ért már nem fogja megérni ez a szenvedes ami itt megy...
-
4Grider
nagyúr
válasz
kinder93 #45411 üzenetére
Messze nem mindenki ajánlja ezeket a digiseknek, arra nem hivatkozhat senki, hogy egyik-másik ügyfélszolgálatos ezt teszi. Volt egy képed egyébként, amiben már benne volt a digiseknek létrehozott flottás digi max csomag. Azt kell majd ajánlaniuk március elsejétől (meg persze a pluszt).
-
4Grider
nagyúr
válasz
nagyfejü #45409 üzenetére
Az nem oldható meg, hogy egy adott roamingoló szolgáltató előfizetőit dobják csak le a bázisállomásról gyengébb térerőre...
Meg kell nézni, hogy a vodás telefon és a digis azonos bázisra és sávra csatlakoznak-e, valószínűleg nem. Szerintem még az ebből a szempontból nem túl ügyfélbarát szifonokon is van olyan szervizmenü, amiben ezek láthatóak. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Ez a térerő probléma régi dolog vagy csak mostanában tünt fel nekem?!
Debrecenben főleg du, ként elég sokszor csak E betű van a kijelzőn és a térerőmérőn nincs jel! iphone 11pro max.
üdv -
válasz
Chris.G #45402 üzenetére
Az aki átmegy az Voda előfizető lesz, szóval lesznek Vodás csomagok. Tartalmuk meg fog egyezni a Digi csomagjaival. Fontos a jövő idő. Ez március 1-től lesz elérhető, szóval most hiába zaklatja valaki a Vodát, max az ügyintéző berakja a DIgi dolgozói flottába, vagy elhajtja a delikvenst.
-
domper2015
senior tag
válasz
dredjudge84 #45404 üzenetére
Nincs elég Vodás sim raktáron
-
Chris.G
tag
Honnan veszitek, hogy lesznek a Digiseknek Vodás dijcsomagok március 1-jétől? Nem az lesz, hogy megdrágulnak a csomagok, és kész? Aki akarja felmondja, aki akarja romingolás helyett a Vodafone hálózatát használhatja.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest