- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mzso
veterán
Ennyi lett belőle:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön àltal kért szolgàltatàs ez irànyù mòdosìtàsa nem lehetséges. Tovàbbi informàciò: 1414 Üdvözlettel: Telekom"Szerk.: +4GHANG kell neki, így már aktiválta.
-
mzso
veterán
És akinek simán nem hajlandó menni a VOLTE ("4g hívás") hiába van akttiválva?
Csesztesse a szolgáltatót? -
válasz
dredjudge84 #43440 üzenetére
Az úgy jó is, mert akkor aktív a VoLTE.
-
Nagya21
addikt
válasz
dredjudge84 #43437 üzenetére
Hali!
Egyáltalán engedélyezted a voltét?
Valami *# kód van rá, és ha azt irja enabled akkor van engedélyezve.
Üv Nagya -
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43437 üzenetére
Két dolog lehet:
Elég sok kínai telefon nem tudja a VoLTE roamingot, illetve nem egy modell tudja, de nem jelzi ki. Utóbbiak telefonálás közben nem váltanak el 4G-ről, előbbiek viszont igen.
-
Landsmann
addikt
válasz
dredjudge84 #43435 üzenetére
Próbáld meg a "4G call", vagy "4G hang" keresést.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43433 üzenetére
Beállításokban lévő keresőbe írd be Volte.
-
leo81
aktív tag
válasz
tibor23 #43426 üzenetére
Nekem sincs bajom. Samsung telefonokkal teljesen használható. Itt Zalában csak jobb lett a helyzet. Vodának vannak hiányosságai, de lényegesen jobb lett lefedettség szempontjából, mint a korábbi hálózat.. 1480-ért marad mind a 4 SIM, ha valami durva áremelést belengetnek akkor elköszönünk....
-
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43430 üzenetére
Nem adatroaming, hanem VoLTE használata roaming közben. Mondjuk a használatához valószínűleg engedélyezni kell az adatroamingot.
Egy csomó VoLTE képes készülék ui. nem tudja a VoLTE-t használni roaming közben, ezért különböztetjük meg. -
keresztg
csendes tag
válasz
tibor23 #43426 üzenetére
Dunántúlon örömmámor minden? Nem jártam mindenütt a Dunántúlon, de ahol visszatérő vendég vagyok a Balaton déli partjának közepén, ott:
- 3 éve a Vodafone pazar volt
- kb. 2 éve (vagy három? összefolynak az évek) ősszel megjelent a DIGI Mobil is, az is pazar volt
Most ismét arra jártam.
A DIGI mobil főleg esténként átlag 0,1Mbps sebességet produkált, azt is szakadozva.
Emiatt kipróbáltam a Vodás kártyámon is a mobilnetet. Azon is ugyanilyen kritikán aluli volt a mobilnet.
Én ezt dupla visszafejlődésnek élem meg.
(Bónusz keserű pirulának pedig ott van az a tény, hogy a DIGI-től vásárolt Huawei mobil képtelen a VoLTE roaming-ra...){rant}
És nem, nem fogom bejelenteni hibára, mert vagy krónikus kapacitáshiánnyal működik ott a cella, amivel úgy sem kezdenek most semmit, vagy szimplán ignoránsak a saját monitoring rendszerük jelzéseivel szemben és éjjelre akkor is lekapcsolnak sávokat, ha épp volna igény többre...
{/rant}A felhasználók percepciója gyökeresen különbözhet...
Lehet, létre kellene hozni egy online szavazást...
-
tibor23
senior tag
Visszafoghatná magát az a pár ember aki szétdominálja a fórumot, hogy rosszabb lett a szolgáltatás a voda migrációval. Itt a Dunántúlon örömmámor lett minden, plána az asszony A53 telefonjával minden tökéletes, szerintem a hangminőség is jobb lett.
Van még 5 hónap a Digi mobilból, nem hiszem hogy meg fognak maradni ezek a tarifák, aztán lehet majd sírni. -
törölt tag
Azért az nem semmi, hogy a román digi nem engedi fel az előfizetőit a 4ig (voda) hálózatra.
A román digi oldalon, csak a yettel és a telekom szerepel a roaming partnerek listájában. -
adolfo01
tag
Budán,Gárdonyi téren ezt mértem.
Sztem ez rendben van.🙂 -
mzso
veterán
Nekem most ez a helyzet:
Korábban mindig 10+ Mb volt. -
csaszi75
senior tag
válasz
Bogyi007 #43408 üzenetére
Az elég jó készülék.
A hálózatválasztásnál manuálisan van kiválasztva a VodaHU hálózat? Mindig manuális?
Automatikus módban a határ mentén a készülék simán megpróbál felakadni a szomszédos hálózatra.. de abból azt veheted észre, hogy elmegy a térerőd..
Illetve ha egyszerre két sim-et használsz a telóban érdemes egy pár napig csakis a SIM1 slot-ban használni a DIGI-s kártyát.. hogy lásd van-e különbség.. -
Bogyi007
veterán
A nagy Vodafone dicséret margójára. Nekem Vodafone kártyám van főkarinak és Digi mellé másodlagosnak - a hétvégéket Szeged helyett Kelebián töltöm. Nos már megszokott dolog hogy a telefonomon a Vodafone hálózata elérhetetlen míg a romingolt Digin is alig van térerő...
Itt egyébként a Voda konkrétan lassabb volt mint a Digi hálózata...
-
rin33
senior tag
válasz
domper2015 #43400 üzenetére
Nagylaknál az autópálya mentén is van több állomásuk, és több bázisuk van alapból mint a többieknek, így pl. a Tótkomlóstól délre lévő településeken már rá lehet csatlakozni, helyenként/magasabb helyen használható sebbességgel megy a mobilnet de ez nagyon helyfüggő. A Makói Úti Kilátóban vagy Mezőhegyesen nekem simán ment B1-en a mobilnet amikor ott voltam. (iPhone SE 22)
-
gorbep
senior tag
válasz
4Grider #43399 üzenetére
Én csakis netre használom a MAX előfizetésemet, még 1x sem telefonáltam vele... Nem gondolom, hogy a Digi Mobil topicban ez Off lenne, majd ha átnevezik 4iG-ra...
De ha Téged idegesít, tőlem lehet OFF...
Telefonálás kizárólag Dellmont VOIP-on..
Mielőtt beírod, hogy Aktív50, azt már használom egy routerben, és egy vezetékes előfizu mellé csak 1-et engedtek kötni...
-
dr9
tag
válasz
4Grider #43399 üzenetére
A Digi RO-nál nincs 4 hónapos korlát. Elég kedvező, ha roamingolsz vele magyarországon, és nem kell végtelen adat. 5€-ért kapsz 3000percet belföldön + VoWiFi, használhatod a Yettel 5G-t, Telekomot és 0.9€/GB ha elfogyott az 5GB roaming adatod. Ez elég kedvező így, közeli ismerősök majd felveszik a telefont, és max veszel mellé egy telekom/yettel feltöltőkártyát, hogy legyen magyar szám is
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest