- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Mondtam nekem az is jó ha később kapom meg a SIM-et csak írják át. Azt mondták törvényi előírás, hogy a SIM kártya előfizetőhöz van rendelve. Viszont úgy látom a Telekomnál át tudják írni az előfizetőt.
Nekem az a fura, hogy nincs SIM kártya. Hiszen a DIGINET AKTÍV 50-et még áruljak. -
zichie
senior tag
Én is a küf-ön gondolkoztam, de végül is az agnatelhez hordoztam a számom. Ugyan úgy yettel a szolgáltató, közvetlen szerődéssel. Különbség a küf-höz és a digi pluszhoz képest képest:
Ár:
Digi: 2990 Ft, KÜF: 2884 Ft, Agnatel: 2636 Ft.Lebeszélhető percek:
Digi: 200, KÜF: 275, Agnatel: 200Mobilnet:
Digi: 15GB (4G), KÜF: 4GB (5G), Agnatel: 5GB (5G)Percdíj a lebeszélt percek után:
Digi: 10 Ft, KÜF: 5 Ft, Agnatel: 6,35 FtIngyen sms:
Digi: 0, KÜF: 30, Agnatel: 20 -
zichie
senior tag
Bementem személyesen a digihez és megkérdeztem. Először azt az infót kaptam, hogy átteszik a juniort más csomagba. Felolvastam neki az ÁSZF ide vonatkozó részét, aminek hatására telefonálgatott, kinyomozta, hogy mi a helyzet. A lényeg, hogy március egytől szűnik meg, ha nincs már meg hozzá a plusz csomag. Javasolta, hogy számhordozással vigyem át a yettelhez vagy a telekomhoz. A vodafone-t nem ajánlotta.
A digi után bementem a vodafone-hoz, ahol miután elárultam, hogy digis vagyok, úgy kezelt az ügyfélszolgálatos mint valami alacsonyabb rendű lényt. Kértem ajánlatot és a publikus csomagokat ajánlotta. Mondtam, hogy ezek nagyon messze vannak a digimobil áraitól, erre próbált arról meggyőzni, hogy ezek a digis mobil árak komolytalanok. Inkább otthagytam... Megértettem, hogy a diginél miért nem ajánlották a vodafone-t. -
kw3v865
senior tag
egyébként remek alternatíva volt a kisebb pénzű, de mobilozni vágyó Magyar embereknek.
A mondat helyesen így hangzik: Még mindig remek alternatíva a kisebb pénzű embereknek (már aki nem mondta le, ugye...).
Arra én is kíváncsi vagyok, hol kapsz 15 GB mobilnetet és 200 perc lebeszélhetőséget nem sokkal drágábban.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest