- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz greggae #28690 üzenetére
Ez a kézbesítési vélelem tudtommal egy '50-es években hozott törvény, nem tudom, azóta lett-e módosítva, de takarózni jól lehet vele. Ezért jó nekik a tértivevény, de újabban tértivevényes e-mailról is hallottam, hogy elfogadják, ami kicsit aggályosabb szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz greggae #27769 üzenetére
A mobilnet miatt én is évekig vettem a telekomos sim kártyát, aztán ha lement róla az 1 giga, akkor muternak adtam, beszélje le az ingyenperceket. Évente 5-6 ilyen simet fogyasztottam, igyekezni kellett spórolni vele. De azt hiszem ha valaki tényleg használja és nem csak azért van hogy legyen, annak nem éri meg a macera rendelés, ki és bepakolás, ha van digi ezerért havonta.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
félisten
-
mover
tag
válasz greggae #27741 üzenetére
Ez egészen jól hangzik az 1GB netig. Az ugyanis manapság rettenetesen karcsú.
Nekem is van úton útfélen fix internet, de ez az 1GB még akkor is kevés, pedig nem szoktam sokat nyomogatni menet közben, mivel jórészt vezetek. És akkor ki sem tértem arra, hogy időnként a laptopot erre csatolom fel, távolra belépek ide-oda. A DIGI által adott 15GB viszont már bőven elég, akár az időnként Youtube-ot menet közben használható családtagoknak is.Abban igazad van, 3000-ért valóban kapsz valamit, de ha használhatóságot nézünk, akkor a 3000 Ft egy sokkal nagyobb összeggel áll szembenn
-
félisten
-
viktorhu
veterán
válasz greggae #19887 üzenetére
Mert az okostelefon a megváltás a buszon utazók számára. Amikor naponta 2x1 órát buszoztam munkába, akkor hirtelen ez a két óra már nem elveszett idő volt - odafelé fel tudtam készülni a munkára, hazafelé kikapcsolódni (pl. megnéztem egy filmet, olvasni, akár chatelni, teljesen mindegy, fáradt fejjel egy óra pihenés egy óra tömegközlekedéses szenvedés helyett). Elfér egy zsebben, és mégis egy teljes értékű számítógép internettel, óriási szabadságot jelent - most autóval járok, és már nem tudom így hasznosítani az így elveszített időt.
Érdekes, hogy úgy kezdted, hogy "el kellene fogadni, hogy különböző emberek teljesen másként látják a világot", majd azzal folytattad, hogy mennyire nem tudod elfogadni, hogy mások nem úgy látják, ahogy Te
-
sfdrakex
nagyúr
válasz greggae #19859 üzenetére
Hordasz magaddal egy butatelefont, egy pdat, egy J4+t. Ez miért jobb mint egy normális okostelefon? Neked nem lassú a J4+, nyilván, de gondolom sok összehasonlítási alapod sincs.
Fiatalok bújják a telefont, mi walkmanen nyomtuk a zenét, nyomkodtuk a tetrist, videón néztük a Tom és Jerryt. Ránk is azt mondták, hogy ez gáz. Szerintem nem lett több idióta az én korosztályomból sem, mint korábban.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
válasz greggae #19859 üzenetére
Mekkora igazságokat írsz...
Én a múltkor találkoztam egy étkező helyen egy csapat 20 körüli fiatallal. Körbeültek egy asztalt és nyomogatták a telefonjukat. Beszélgetés helyett, élő szó helyett azt az ócska facebookot nyomogatták (lehet azon keresztül üzentek egymásnak).
Nem lenne baj ezzel az okostelefon dologgal, internettel, csak okosan kellene használni. Mértékkel és nem hülye facebookra, hanem tanulásra. Minden megvan a neten, csak olvasni kellene, nem hülye híreket, facebookot, macskásvideókat bámulni, poénos képeket nézegetni. Nem butulni kellene a netezés közben, hanem okosodni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz greggae #19820 üzenetére
Butatelón hangminőség jelentősen elmarad egy VoLTEtől. Navigálni lehet navival, de okostelón futó forgalmat, baleseteket jelző appok sokkal jobbak, frissebbek. Persze ha keveset telefonálsz, nem utazol sokat akkor ez mindegy. Navigálni lehet térképpel is, telefonálásra jó a vezetékes is. Csak ha van jobb miért szivassuk magunkat.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GTA V
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája