- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
sowi
őstag
probalta mar valaki 3g routerrel a sticket?
valami telefonszamot es APN-t ker, sajna most nincs nalam a cucc, de tudom, hogy a telenoros beallitasokkal nem ment, *99# lenne a szam es digi az apn? -
g0dl
addikt
A digi move esetén van mód a forgalom követésére? Tudni szeretném mennyit fogyasztottam.
-
kisLaczi
csendes tag
DIGI MOVE mobilinternet esetén az Outlook Express beállításánál a kimenő levelek kiszolgálója: smtp.digikabel.hu. Ám ahhoz, hogy ez valóbanműködjön is, a Digi telefonos ügyfélszolgálatát előzetesen fel kell hívni és be kell állíttatni egy digikábeles postafiókot. ( Alapesetben nem adnak a Digi Move-hoz. ) Ami lényeges még, bár az ügyfélszolgálat nem említi: a kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel opciót be kell jelölni és a kapott fióknevet, jelszót a megfelelő helyre beírni.
-
kisLaczi
csendes tag
Köszi. Bizarr ötletnek tűnt először, de végtére még meg van a Telenor előfizetésem is.
Nos, ők sem tudnak többet, mint a 'mail.telenor.hu', ami nálam nem működött, illetve azt, hogy valószínűleg a Diginek is van külön levelező szervere.De már írtak a digi ügyfélszolgálatától is, hogy keresnek valami illetékest, úgyhogy lehet, mégis lesz az ügyből énekes halott.
-
kisLaczi
csendes tag
Köszönöm, akkor marad a 'gyalogmódszer a XXI. században: elmegyek a legközelebbi DIGI ügyfélszolgálathoz ( 50 km ) és ott - talán - van olyan belső technikai telefonszám, ahol maga az ügyfélszolgálat tud segítséget kérni...
Igen, bosszantó, hogy a DIGI jelentősen a Telenor árai alatt tudja adni ugyanazt a szolgáltatást, gyakorlatilag megfelelő tájékoztatási háttér, tapasztalat nélkül, pedig nem ma kezdték.
-
kisLaczi
csendes tag
Sziasztok!
Tudna-e valaki abban segíteni, hogy a DIGI MOVE mobil internet esetén a levelező klienst hogyan kell beállítani?
Az érdekelne, hogy az Outlook Express-nél a kimenő levelek (SMTP) kiszolgálójához mit kell beírni, illetőleg van-e egyéb speciális beállítás?
( Öt év Pannon/Telenor mobilnetezés után váltottam a DIGI-re, de sajnos azt tapasztalom, hogy technikai kérdésekben az értékesítők nem tudnak érdemi felvilágosítást adni, a központi ügyfélszolgálat nem válaszolt az e-mailjeimre, a hálózatot biztosító Telenor szerverét beállítva pedig nem működik a levélküldés a programmal. )
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv:
Laczi
-
sugika84
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy LG GT540-es független telóba működik-e a DigiMove?
Ha igen,akkor vennék egyet,mert a vodánál drágább az 500Mb.
Válaszokat előre is köszi! -
r3dsnake
nagyúr
Én amikor érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, azt mondták, hogy az adott simet nem lehet használni telefonban, vagy a stickből kivéve. Akkor végülis mégis működik? Pl, ha a notebookomban van sim kártya slot, akkor nem kell az usb-s stickkel bajlódni?
Valamint ha én ezt telefonban szeretném használni, ehhez a simhez telefonszám is tartozik? Tehát fel tudnak hívni rajta esetleg?
Köszi!
-
Frohman
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg a Digi Move stickemet, már aktiválták, most ismerkedek vele. Kinek mi a tapasztalata? 15-ös csomagot rendeltem, ehhez jár elvileg éjszaka +30 Gb letöltés.
1. kérdés: Mire elég 15 GB?
2. kérdés: mivel ez Telenor hálózatot használ, a torrentezés megengedett? (éjféltől reggel hétig valszeg nem e-maileket fogok olvasgatni, hogy kitöltsem a plusz 30 gigát.)
3. kérdés: az összesen 45 Gb adatforgalom tartalmazza a le- és feltöltést is?Bocsánat, ha marhaságokat kérdezek, átfutottam a digi weboldalát is, de nem kaptam minden kérdésemre kielégítő választ.
Előre is köszi! -
rmartin94
aktív tag
válasz
rmartin94 #141 üzenetére
Hát nem a modem a ludas...a Telenor 3G/HSDPA lefedettsége ahol mi lakunk, egyszerűen nulla, egy speedtestet sikerült lefuttatnom, letöltés 0,45 MB, feltöltés 0,19, a ping nagyon jó volt viszont, 65ms. A T-Mobile ezzel szemben 2,2 Mbps lefelé. Kár, hogy a DIGI a Telenor netjét adja sajnos, ha a T-Mobile-ét, vagy a vodáét adna, az jobb lenne, én viszont megtanultam, hogy Telenoros cuccot soha többet...
-
rmartin94
aktív tag
Na megvan a DIGI Move mobilnet, Option iCon 225 modemmel nem is működik rosszul 3G-n, sőt, de amit adtak hozzá ZTE MF 190-et, na azzal nem megy HSDPA-n, alig van adatmozgás. A modemnek ez a firmware verziója: BD_MF190V1.0.0B08. Ennél van frissebb firmware? Illetve itthon szabad frissíteni, vagy ha beviszem egy DIGI értékesítési pontba ott tudják frissíteni? Mert gondolom ha itthon frissítem, akkor gari repül, csak ezért kérdem... Baracson használom egyébként.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest