- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
5településsel bővült a lefedettség link
-
-
maxima
tag
Sajnos Őrbottyán még fehér folt...
-
zichie
senior tag
válasz
szabos #10531 üzenetére
A VoLTE Xiaomi A1-en nálam is bekapcsolódott a kódra, megjelent a HD jelzés, beérkező híváskor 4g-n marad a teló, nem vált vissza 2g-re, viszont így (VoLTE beállítással) nem működik a kimenő hívás.
Emiatt kikapcsoltam a VoLTE-t, így van kimenő hívás is, igaz visszavált 2g-re. -
NoMagix
addikt
hívás és net rendben van a fiam Redmi 5A telefonon is!
-
sefan67
aktív tag
válasz
zichie #10572 üzenetére
"igazi kuriózum, ritkaság, egyedivé tesz, kiemel a szürke tömegből."
Egy 06-50-es szám miatt egyedinek és tömegből kiemelkedőnek érezni magad...
Mindig is őszintén érdekelt hogy vajon mi vezet ehhez a fajta gondolkodásmódhoz? Ez olyan mint egyeseknél az apple fanatizmus?
-
pucsido
csendes tag
*#*#86583#*#* egyszer használtam működött, már nem hozzbe semmit..Beírom és eltunik.
-
nfsu17
veterán
Az létezhet, hogy az iphone-on (5S) nem tudom megosztani a netet?
személyes hotspot beállítása: keresse a következőt: Carrier
Aztán van, hogy úgy tűnik, mintha sikerülne, de a másik mobilon sosem látom a wifik között. -
válasz
szabogabor10 #10564 üzenetére
Nem akarok közbeszólni, de egyrészt a Digi az árérzékenységre megy rá, ha jól gondolom, ezért nem fogja egyből támogatni a drága, de "közel sem ér annyit" ájfónokat, másrészről meg már régen nem az ájfónok és az Apple körül forog a világ. Sőt, igazából max az USA-ban forgott körülötte, máshol nem igazán. Túl vannak misztifikálva és irreálisan drágák.
-
zichie
senior tag
válasz
Td48Vii #10565 üzenetére
Én azon gondolkozom, ha nem jön be a teszt, akkor a digis számom hordozom vissza a telenorhoz, a jelenlegi telenorost meg megszűntetem.
Mindenkinek 20-as, 30-as, 70-es száma van, ezek tömegszámok, az 50-es még igazi kuriózum, ritkaság, egyedivé tesz, kiemel a szürke tömegből. -
Yòzsi
újonc
Van valami nyeremènyjàtèk
-
ggabor02
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10561 üzenetére
Nálam is kizáró tényező, viszont állítólag a Volte támogatásért nagyon sok pénzt kér az Apple. A Digi nem mostanában fogja tudni ezt kifizetni.
-
Td48Vii
csendes tag
Kedden a budakalászi Auchan-ben nem lehetett számot hordozni. Ha az eltelt idő alatti tapasztalatok alapján nekem fő sim-ként is megfelelne a teszt csomag, akkor hogyan lehet utólag számot hordozni (UPC)? Addig járom sorra a Digi pontokat, ameddig valahol meg nem csinálják egy új teszt SIM igénylése mellett?
-
-
nfsu17
veterán
válasz
szabogabor10 #10561 üzenetére
ó, ezen nincs is olyan.
Nem is kell nekem.
Én ezzel az iphone-al csak bohóckodok itt, olyan teszt jelleggel, mint a digi SIM-mel.
Nem fogok sosem iphone-t használni elsődleges telónak...és nem a digi miatt.
Ezzel most nem akarok senkit megsérteni, csak én vagyok ilyen. -
Soma01
veterán
válasz
Dr Bubo #10451 üzenetére
Ez is lehet, de pl. van olyan laptop amiben van beépített LTE modem. (vagy lehet utólag beépíteni) Arra nincs szabály, hogy mekkora legyen a kijelző. Azt mondjuk nem tudom, hogy laptoppal lehet e hívás bonyolítani. De pl. ez sincs a feltételek között. Csak a kijelző, billentyűzet, mikrofon, hangszóró. (mondjuk ezt emlékezetből írom csak, lehet ott van, hogy tudnia kell hívást is fogadni)
-
-
d.véderjoe
tag
Samsung J5 - nél hogyan lehet bekapcsolni VoWiFi és Volte szolgáltatást?
-
nfsu17
veterán
Iphone 5S (vagy valami ilyesmi, szekrényben volt).
Kártya berak, PIN beír, OK.
2-3 percig nincs szolgáltatás.
Egyszer csak elindul: DigimobilBeállításokban beállítom, hogy LTE.
Még 1 perc és megjelent, fent, hogy digimobil LTE.Safari: YT volt behívva. Néha rögtön indul, néha nem. Azért nem rossz.
Hívás:
felhívtam magunkat otthon vezetéken (digis), szinte 3-4s után már csörgött is a teló.
Minőség: azt majd kipróbálom hosszabban is, egyelőre hallottam, hogy vki van a másik végén.Azért megdöcögött itt-ott, de nem tudom máshol milyen lenne, nem telefonáltam még ezzel a telóval.
Viszont hívásbefejezés után nem ment vissza digimobilra a kiírás fent.
216-03 LTE-t ír ki.--
most el is tűnt.
nincs szolgáltatás.--
most visszajött
-
törölt tag
válasz
abudai #10555 üzenetére
Én aztán nyugodt vagyok.
A SIM-em is megvan és infóknak sem vagyok híján.
Hála a fórumnak.DE! Ez a cég sosem fog leszokni a - Hogy is írtad? - "tilitoli"-ról.
A műszakiak munkája a DIGI-nél rendben van, de a többi terület egy katasztrófa. Kb. 4-5 évük volt, hogy kitlálják a brandet. Ehhez képest azt nem/sem tudják mi lesz holnap. -
NoMagix
addikt
ma én is kértem kártyákat, tökéletesen üzemel a net XVII. Rákosligeten egy Xiaomi Redmi 5 telefonon, hamarosan a fiam 5A telefonját is kipróbálom
-
nikos21
aktív tag
válasz
#29810560 #10479 üzenetére
Üdv! én ma voltam a Camponában az ügyfélszolgálaton és rá is kérdeztem erre ( a nem túl kedves -szimpatikus papagáj hajú pi@sa mondta) de legalább 2 hét csuszásra lehet számítani a csak DIGI Net Aktív 50 csomagra és csak Digi ügyfelek vehetik igénybe majd egyenlőre.
-
válasz
#29810560 #10548 üzenetére
Nálunk Kaposváron mikor kihoztuk a SIM-eket kollégámmal (az ő nevére) a csajszi tudott az 1.000 Ft-os mobilnetről is. Nekem csak a Telenoros, régi előfizetésem van (semmi más mellette), és azt mondta, hogy gond nélkül meg fogom kapni. Viszont ne siessem el, mert egyelőre ehhez még nem kaptam SIM kártyákat.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest