Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flitter

    tag

    válasz Flashget #21674 üzenetére

    Pontosan úgy ám :R

    Ha tényleg routerrel akarják megoldani a netet és telefont ? Akkor én sem választok nagyobb csomagot,maradok topnettel és annyi.
    Miféle dolog ez már,mármint ez az eladás a Digitől? Behirdetjük az 500 és 1000 Mbitet ,+ megemeltük a jelenlegi sávszélt..... aztán se megemelve mert nem kivitelezhető mindenhol meg technikai akadálya van,se 500 se 1000-res net sehol mert ez nincs az nincs amaz nem jó emez nem jó,majd,talán,lehet/december 31 ig.
    Hát bakker ez miféle üzletpolitika,hogy eladok valamit de se technikai háttér se a fogyasztani való árú az ablakban sincs?A 1272 szerintem 10 fillért nem ér mert ott csóró kezelők fele nulla mindenhez a másik fele meg azt se tudja miről érdeklődsz :D
    Először meg kellett volna teremteni aztán meg hirdetni és akkor nem azt érezné az ember ,hogy ezek hülyére vették Magyarországot.
    Aztán ott az ÁSZF amit naponta hetente újra és újra írnak az szerint ahogy ez nekik épp technikailag vagy akármi miatt legjobban megfelel.
    Komolyan mondom ez vicc amit a digi ezzel az internet mizériával művel. Ekkora idiótaságot még az jupiszinél sem láttam.
    :W

    Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter

Új hozzászólás Aktív témák