-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Ez pedig egy másik szemelvény:
"Az internet-csomag módosítására vonatkozó előfizetői igény megvalósíthatóságát a Szolgáltató
15 napon belül megvizsgálja, és amennyiben a módosítási igényt elfogadja, úgy a kért
csomagmódosítást max. 90 napon belül elvégzi. "Én nyár közepén-végén kértem mind a két helyen az 1000-es csomagot. Az egyik megvalósult őszre, míg a másik még most is 200-as. Semmi nyoma nem volt ez utóbbinak náluk.
A TopNET pedig július 15-től nem igényelhető. Ergo ha valaki 200-as csomagot akart mondjuk szeptemberben, de lusták voltak switchet cserélni, akkor egy nem létező csomagba került.
Erről ennyit.
-
-
knuckle
aktív tag
én is betelefonáltam, és csak annyit tudott mondani a hölgy, hogy azt látja, hogy kiemelt sürgősséggel van az ügyem, de mást nem tud mondani, és még türelmemet kéri...
akkor megkérdeztem, hogy február 11 volt a határidő, azt látom, de akkor azt meg tudja mondani, hogy melyik február 11?
hallottam a telefonban, hogy értékelte a poént, de konkrét infót nem tudott adni... -
knuckle
aktív tag
nekem egyáltalán nincs is szükségem a telefonra, sosem használtam, ezután sem fogom, ahogy annó vidéken a Magentás reteknél sem...
viszont másik kábelt sem nagyon szeretnék, ha nem muszáj, de ha másként nem megy, akkor üsse kavics, viszont a ZTE izét azt kb el is felejthetik... -
knuckle
aktív tag
kell a hóhérnak a telefon, elég ha átkrimpelik, és átrakják másik csomagba, de mindenképp akarják a zte csodát...
a kis elosztóban 2 érpár van bekötve a nethez, kettő a telefonhoz, és kettő szabadon lóg.
de a digis ügyfeles csaj megmondta a frankót: " okos csomagod van? az szívás akkor..." -
knuckle
aktív tag
nekem is adtak ilyen lapot, amire most felvázoltam ma, hasonló dolgokat, bár én csak a topnet emelesét szeretném, de ugyanúgy zte szutyok nélkül, és másik kábel sem kéne, mert tudom hogy meg lehet oldani.
holnap szépen beviszem leadom, és én is jóvá íratom a különbözetet... -
jó, de az átlagember nem támad ilyenekkel...
sebesség és biztonság okés lenne, de cserébe fele tár, torrentes jocókának meg utóbbi a legfontosabb...Flashget; a jobbik notimban van ssd, de azzal is töltögetek le és fel néha - torrent egyáltalán nincs esetemben -, bár nem sok gigát, inkább csak apróbb állományokat, a nagyobb forgalom lebonyolítására van egy másik noti, amiben 7200-as merevlemez van.
az ssd-re maga a rendszer is aránylag sokat ír, ha csak netezgetek is, de nem figyelem állandóan, hogy hol jár az ssd írásban, nem akarom én 3 - 4 évig használni, meg aztán arra van, hogy dolgozzon. -
kisbalazs83
aktív tag
Nem semmi
Most néztem van PCIe SSD, igaz asztaliba, ami 2800/2800 MB/s-et tud. Nem is olyan régen vettem Kingston HyperX 3K 120GB SSD-t és azt hittem most akkor csúcs a laptopom
-
kasza blanka
aktív tag
csak el kell olvasni a digi oldalán: meglévőként csak akkor lehet okoscsomi, ha kábelTV-vel, vagy nettel bővítész.(telóval nem)
nekem az volt a 'szerencsém' januárban, mikor okosítottam a csomagot, hogy tavaly lemondtuk a TV-t (nem nézzük) és levettük 40/20-ra a sebességet, mert átmenetileg elég volt az is.ha nem vagy TV függő, akkor a VB után mondd le 3-4 hónapra a TV-t, aztán megint jogosult leszel okoscsomira váltani.
de másnál tudok olyanról, hogy a lakásfelújítás után mivel megint kábelezni is kellett volna a csomagmódosítással egyetemben, így az ügyfélszolgálatos maga ajánlotta, hogy mondja fel az egyik szülő nevén lévő szerződést, és kössön újat a saját nevére. (ugye 3 hónap smafu, viszont az igaz, hogy korábban nem volt net)
nem telón és nem emailben kell az ilyet intézni, hanem személyesen a 'megfelelő' ügyfélszolgálatonszerk: ACE, Flashget ment tanács ü-ben :p
-
trec12
addikt
Nálunk a helyi konkurenciánál valóban adják a két éves kedvezményeket szinte automatikusan. Csak maradj. De az ő áraik lényegesen magasabbak még az un. területi akciójukkal is amit nyilván a Digis területekre alakították ki. A Digi olyannyira versenyképes árakkal dolgozik - sajnos zömében lokális területeken -, hogy nem éri meg elmenni a konkurenciához még hűség nélküli árral sem. A nettel meg most tettek rá egy jó nagy lapáttal.......
Persze ez csak az én véleményem.
-
szabjan
tag
..hát akkor ezt most én nem értem mert azért battán viharoknál sokszor elmegy az áram másodpercekre.
A DIGI egyből kimegy. Elhallgat minden. A TV kb fél perc múlva visszajön. A NET 1-2-3 percen belül. Nem indít senki semmit újra. Akkor itt szünetmentes van? De akkor miért megy el minden. -
HalasKYO
aktív tag
Kifejtenéd vagy mutatnál egy linket, hogy mit is takar ez a " sejt alapú bionikus háló" mert én egyből a terminátorra asszociáltam (élőszövet a fém vázon, nagymama a biciklin
)
Illetve ezt a 30% os pl a UPC áraihoz kell mérni , tehát nem azon az áron lesz mint amit a neten (digi.hu)- az okoscsomagoknál feltüntetnek ? -
petir
senior tag
Nem erdemes hasonlitani kesobb jott ki, meg szep , hogy jobb mikor az asus kidobta az RT-N16-ot akkor a Tp-link csak lesett mint paraszt lo a fagyott tokre...
hasonlitsd RT-N66u-hoz
nem vitatom egyre jobb kutyuket csinalnak de azert ar tartossag sok mindent elarul - szerintem .
De ez innentol kezdve egy meddo vita mert van aki a Tplinkre van aki dlinkre van akinek rozsdas kest nyomnak a nyakahoz akkor is azt mondja linksys/cisco router a legjobb Nekem az asus bejott. Tamogatas szempontjabol eggyezunk ki dontetlenbe szerintem barmilyen tipust valaszt a kollega alternativ fwbe fog kapni segitseget ha tomato ha openwrt ha ddwrt.Egy biztos ha servert uzemeltetsz az dragabb lesz hosszu tavon! Ha csak normal korulmenyekre kell letolteni,filet megosztani , webszerver, FTP, VPN siman eleg egy router!
-
Őszintén szólva a router mögött is lenne egy kis gép, amit használnék letöltésre (torrent, DC++), URL szűrésre, illetve Androidos teló számára proxy-ként is működne, illetve 1-2 felhasználó számára FTP és web szerverként is.
Létezik olyan router, ami mindezt tudja?
Ha igen, akkor mégis a router mellett döntök. Ha nem, akkor valami embedded Atomos gépet keresek. -
ng0ofy
KORREKTOR
Én meg küldtem egy jófejkedő levelet,hogy legközelebb, ha szerelnek vmit szóljanak előre, nem azért van kezdetektől elektronikus számlám, hogy amikor szereilk a vonalam ne szoljanak előtte 10 perccel egy mailben, hogy "hé, öcsi, elvágjuk a kábelt pár percre"
Egyébként már itt is jónak tűnik. Nyíregyháza.
-
linksys? a tl-wr940n az tp-link!
a tp-link esetén régebben volt 1.1, mostanság 0.1, illetve a régebbi routerek esetén változhat utóbbira a firmware frissítésével - de ezt ki is emeli a gyártó a firmware leírásánál!
az az it-s ismerős nem feltétlenül mondott butaságot, pláne akkor nem, ha itt már csak a lesarkított verzió olvasható, mert a szolgáltató eszközölhet olyan módosításokat, amit bizonyos szempontból hatással lehet egy/a router működésére, amit például az mtu értékének a módosításával lehet normalizálni! -
Bazsi_001
csendes tag
Igen, közben egyre többször bontja a netet. Hétfőn haver ad egy neki felesleges cseredarabot (addig se legyek net nélkül), ezt meg elviszem szervizbe.
Más mostani téma:
Nekem is legfeljebb 90 napos határidőt írtak a szerződésre, de már a 85. napon itt voltak (BP XV.). Addig meg fizettem a 3-szor ennyibe kerülő gyengébb T-t. -
-
zka67
őstag
Na figyusz: van egy routerem, amin egyetlen port sincs átengedve. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy elég szar lenne a windows, ha bárki távolról bármilyen programot telepíthetne és futtathatna a gépemen a tudtomon kívül. Ahhoz nekem kellene letöltenem, telepítenem és elindítanom a vírust, nem? Mi a francnak van az UAC? Lehet, hogy másoknak azért, hogy legyen mit kikapcsolniuk, mint nekem a tűzfalat, de ezt az egyet nem kapcsolom ki. Van még kérdésed?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest