- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
válasz vwpolopg #15647 üzenetére
Lehet vannak még kivételek, én 2 hónapot vártam... Tudomásom szerint fél Dunaújváros nem FTTH-s övezet, legtöbb panelban, társasházban már kiépített hálózat van, ott némileg könnyebb a bekötés.
ONT és optikai kábel hiány van.
Gondolom, te valamilyen társasházban laksz." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz wwenigma #15645 üzenetére
Régen még így ment,, de válság van a Diginél mondjuk szerintem elég rég óta.
Másfél max két hetes bekötés határidők voltak,, de ez rég volt. Eszköz hiányuk van, ezért tart majdnem 3 hónapig egy bekötés. Elég sok falu, város van ahol már neten nem elérhető a szolgáltatás megrendelése annak ellenére, hogy ki van építve a hálózatuk.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz romero83 #15571 üzenetére
Eszközhiányuk van minden téren ha jól tudom..
Szerződést lehet tudsz kötni majd valamikor, de bekötés jó pár hetet hónapot csúszhat.
Ahogy feljebb írták hitelből finanszírozza magát már egy ideje, nem a legjobb üzletpolitika.
Na meg a csodálatos kábeladó miatt nem tud tovább terjeszkedni/fejleszteni.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz radi8tor #15568 üzenetére
Azt azért nem várom meg, hogy felszólítsanak
De én sem vettem észre hogy felszámolnának bármiféle büntetést is..
Egyik haveromnak 2 havi elmaradása volt azt rendezte és nem kapott büntit..
Gondolom azért kell előre csengetni egy hónapot, hogyha megcsúszol akkor még ne piszkáljanak..
Jodafonnál is így megy ott is előre van csengetve egy hónap.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz Flashget #15535 üzenetére
Bekötéskor, kapod meg az adatokat. Legalábbis régen ez volt amikor még ezt csináltam. Akkoriban a szerződésen volt rajta minden amit a szerelő vitt. Amikor hozzám jöttek kötni (FTTH) akkor a szerelő telefonon kapta meg frissiben a felhasználónevet/jelszót.
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz forrest85 #15530 üzenetére
Felhasználóm névnek és jelszónak semmi köze a lépcsőházban lévő switchez, nem router, hogy több júzer bejelentkezési adataid tárolja..
Szerelő szerződéssel együtt hozza a felhasználó nevet és a jelszót, egyéb módja nincs hozzá juss ha jó tudom.
Hacsak nincs egy Digis ismerősöd akitől kölcsön tudod kérni az ő bejelentkezési adatait.. De egyszerre két login nem lehetséges." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
-
Insolent
aktív tag
Egy kis karbantartás..
-
Insolent
aktív tag
válasz proradeon #14883 üzenetére
Netnek mindig a narancsfehér/ narancs és zöldfehér/zöld érpárakar kötöttük. Kék és kékfehér a telefonnak ment, osztó dobózból vagy Y oszótból lett szétosztva.. Barna/ barnafehér második telefon vonalnak vagy tartaléknak.. De volt rá példa hogy két net jött egy Cat5-ös kábelen.. Krone modulnál a bekötés az már gyerekjáték..
-
Insolent
aktív tag
válasz hucsikoi #14793 üzenetére
Hát addig lehet nem kapod meg, Digi nem a számlázás pontosságáról híres..
Amúgy nem gáz ha csúszol a befizetéssel én rendszeresen 5-6 napokkal később fizetek...
De ismerek olyat is aki 2-3 havi számlával van elmaradva és még mindig van szolgáltatása" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz tothzoli #14637 üzenetére
Érted és próbálsz érvelni a lakógyűlésen, hogy ez milyen jó lesz neki és másoknak is, mert olcsóbb az a csatornakiosztás amit ő szeret nézni stb, meg ugye az ember magának akar jót elsősorban.
Szerencsétlen 70 és a halál között van és már nem képes felfogni a kicsi kis szürkeállományával, hogy miről is van szó.. Némelyiknél meg olyan imput lagg van, hogy habzásnak indul a szája beszéd közben...
Az ilyenek feltudják pumpálni az agyam, nem kicsit nagyon...." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz berbatov2 #14590 üzenetére
Vagy lehet annyit ittál, hogy görbítetted a teret, és egy csapásra át is ugrottál egy másik idősíkra. Ott amit láttál enyhén illumináltan magadénak érezted és azért hiszed azt, hogy megjavult minden, a tér görbülése a piálásodnak tudható be. A probléma még nem oldódott meg csak máshova került ( jó reggelt ).
-
-
Insolent
aktív tag
válasz leslieke #14340 üzenetére
Elvileg nem, de így olcsó mindhárom szolgáltatás.
Csomagot vettünk ami 1 vagy 2 év hűséggel volt köthető, de lehet hűség nélkül is vásárolni náluk, akkor elvileg kiírt lista árat fizeted.wwenigma: Bocs korán van még, igen látom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Insolent
aktív tag
válasz Milka 78 #14334 üzenetére
DMZ-s beállítás a routerben van Forvarding/DMZ oda a lanos IP-det írd és enable. Ezzel a funkcióval konkrétan kirakod a géped a net felé routeres tűzfal elé. Ezzel az esetleges akadályokat talán/tiltásokat ki tudod kerülni, ha így sem megy, akkor még okoskodunk valamit.
Ja majd elfelejtettem Fix lanos IP-d van vagy routertől kapsz? Amúgy a DNS-eket beírhatod fixnek.
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
válasz Milka 78 #14321 üzenetére
Esetleg ha az Avastot lecserélnéd? Én specia MSE-t használok.
Routeren ha kirakod magad DMZ-vel akkor is gond van?
Próbáld ki, hogy ha kikapcsolod a win tűzfalat akkor is gond van e, csak egy teszt erejéig.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
-
Insolent
aktív tag
válasz sfdrakex #14252 üzenetére
Ez is egy nézőpont, nem vitatom....
Arra már nem akartam kitérni, hogy volt aki topnetet rendelt az ismerőseim közül és nem kapta meg a sávszélt amit rendelt.. De ő nem panelban lakik hanem kertesben.. Lehet nála máshogy viselkedik valami..
Vagy szimplán nagy répa, hogy utána járjon ennek. De tény, nem sok pénz a nagy csomag, azért is kérdeztem, hogy merrefelé lakik, mert láttam pár Digis szekrényt amiből dőltek ki az eszközök annyi júzer volt a lépcsőházban.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz majer_balint #14250 üzenetére
Oké , szerintem egy átlagos felhasználónak bőven elég a közepes csomag... De ez az én véleményem nekem is ez van.. Bőven kiszolgál...
-
Insolent
aktív tag
válasz majer_balint #14242 üzenetére
10es panel...
Nos függ attól is hányan vagytok a panelban rákötve a switchre, legtöbbnyire Basenetet kötöttem, azokkal nem volt gond, ha betelik egy eszköz akkor hozzáfűznek egy másikat.
Azért ha sok torrenthuszár van a házban az kicsit bezavarhat a dologba..
Mondjuk, te is huszárkodni akarsz Topnettel?! Vagy játékra kell?" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz majer_balint #14239 üzenetére
Merrefelé laksz? 10es panel vagy sorházasban? vagy esetleg kertesben..
-
Insolent
aktív tag
válasz banhammer #14217 üzenetére
Nekem nagyon ritkán bontja, van úgy hogy 3 hétig ugyan az az IP-m.
De legtöbbnyire én bontom valami oknál fogva, matatok a routerben, pakolok,, mindig van valami..Ja valakinek sikerült összehozni a WOL-os dolgot.. ? Tegnap elszöszmöszöltem vele vagy 3 órát és nem akart menni. IP-m maradt nem kaptam újat, de egyszerűen nem keltette fel semmi sem a gépem.. Valaki esetleg ötlet..? szoftver&beállítás&leírás
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
Nem bontja a kapcsolatot a DIGI 24óránként. Nekem van úgy, hogy 3hétig ugyan az az IP-m, és van adatforgalom ez idő alatt rendesen. Legtöbbnyire én bontom, illetve restartolom a TL-WR741ND routerem.
Ha lesz egy kis időm ráfekszem erre én is, de csak érdekességből." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
Ezzel azért nem értek egyet, upc 29-es körzet árai között mazsolázz picit, mit és mennyiért adnak. Aki jó netet akar az a Digire vált aki jó minőségű tv adást az a UPC-t válassza. De hozzátenném a 29ben nem mindenhol van Digi.
-
Insolent
aktív tag
Az szívás, de mégiscsak közvetlen kellene kipróbálni kábelt a gépedbe router nélkül, és úgy csatlakozni.
Szűkítsd a hibalehetőségeket.buzasgabor: Mivel próbáltad? Lehet hülyeség, de nem raktad ki DMZ-vel a géped net felé?
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
Csak a folyamatosság végett ezt írd be a parancssorba.
Szerintem ahhoz sok csomagot kellene veszítsél, hogy hibásan jöjjön le egy fájl, de előbb szakad meg a letöltés.
ping www.bix.hu /l 1024 /t[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
A méregdrága routered nélkül is tapasztalsz ilyen visszaesést?
Esetleg packet loss van?
Nem mondtam, hogy bármi gond lenne a gépeddel, csak azért kérdeztem mert ahány böngésző annyi féle mérési eredmény születhet egy adott oldalon, pl nekem a chrome-al csinált mérések fals értékeket hoznak." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
-
-
Insolent
aktív tag
Egetverő sebességet ne várj wifin ettől a két eszköztől, pláne 80/25net sebességet ne.
Sima 150-es N-es egy antennás. Inkább kábellal próbálkozz, ott nincs gond a távolsággal.
Szomszéd és én köztem 70méter figyelt évekig, úgy lanoztunkMennyi pénzt szánsz rá? Mert kábelezni olcsóbb, igaz talán macerás.
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
Szia, jelezd a szolgáltatónál, hogy mi van.
Délután igencsak megnő a netes forgalom pláne a sulisok hazaérnek aztán kockulás, töltögetés.
Lehet a swichen már sokan vagytok és eléggé leterhelt lehet..
Ha nem vagy HC dánlóder akkor fölösleges a topnet.(most pár embernek a lelkébe gázoltam biztos.) én inkább a jó pingre megyek a sávszél nem érdekel annyira, ha nem is lenne meg a teljes sávszél akkor úgysem érné meg pampognom mert van az a kisbetűs rész a minimum garantált résznél.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz Pityke78 #13872 üzenetére
Szia!
Esetleg ügyfélszolgálatot kellene zaklatni, ha nem írtad fel a bekötéskor. De elvileg rendes szerelők bekötéskor felírják neked a szerződés hátuljára. De ha ilyen előrenyomtatott szerelési lapod volt akkor azon rajta kellene lennie, persze attól függ hol laksz és milyen Digis neted van.
-
Insolent
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
válasz unravel #13773 üzenetére
Érdekes nálad elég egyforma eredmények vannak..
bambano: Érdekes ha ápdételték nem értem miért kapok ilyen irreális értékeket..
unravel-nek viszonylag egyforma. Mindegy nagyon a sávszél nem érdekel inkább a jó ping számít..." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
Nálam elég érdekes mérések jöttek ki.
Akárhányszor ismételem kb mindig ezek az értékek jönnek ki, ja amúgy Basenet..
De mondjuk torrentet veszem alapul, ott rendesen megy az előírt le és feltöltés.
Egy kicsivel sem megy jobban mint ahogy a tesztek szerinti mérés van.
Speedtest kicsi parasztvakítást ennél nagyobb csak a GTSDatanet mérője...Isaszegre
Budapestre
Székesfehérvárra
-
Insolent
aktív tag
válasz bambano #13697 üzenetére
Elírtam egy 0át mobilról nem könnyű pötyögni...
Elég nagy kábel és eszköz halmaz van bezsúfolva egy kötőszekrényben..UI: én is inkább a szekrényben lévő eszközökre tippelnék, nem az optikára..
Esetleg reklamáld meg..[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
válasz bambano #13681 üzenetére
Tehát Zugló Kassai tér. ráhibáztam?
Egy próbát megér.. Volt már rá példa, hogy ért valamit egy ügyfél panasza igaz mindennap reklamált. Ha esetleg neked messzebbre el ér a kezed akkor feltétlenül használd ki ezt a lehetőséget.
-
Insolent
aktív tag
válasz bambano #13678 üzenetére
Nem valószínű, hogy fognak másik optikát húzni, elvileg egy tíz emeletesbe 1000 megabitet építenek ki, de ezt nagyban befolyásolja, hogy hány lakásos az épület ha 30 akkor elvileg kevesebbet ha mondjuk 60 ott már inkább lesz 1000. De volt rá precedens, hogy húztam még egy gerincet.
Amúgy a sok egymásba füzögetés sem egészséges, láttam olyan szekrényt ahol 4swich volt láncbafűzve.Akkor Te ilyen jogász féle vagy?
-
Insolent
aktív tag
válasz bambano #13676 üzenetére
Persze tudom, hogy dinamikus.
Panel félében laksz vagy tömbház? Ilyen helyeken ha sokan lógnak a swichen akkor lehet némi lassulást vagy pingbéli növekedést tapasztalni. Általában ha egy swich teli akkor hozzáfűznek egy másikat. De ugye ott a szerződésben az a kis csillagos rész a minimum garantáltról.
-
Insolent
aktív tag
válasz unravel #13674 üzenetére
Hát ha UPC-s kábelnetről beszélünk akkor ilyen majdnem fix van mármint ha kikapcsolod a modemet és azonnal vissza is kapcsolod Én legalábbis majdnem mindig ugyan azt az ip-t kaptam mint ami előtte volt.. Amikor még júpiszisz netem volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6750 XT 12GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, tesztelt - Eladó! 118.000.-
- Eladó több db akkumlátor Lenovo Belső Thinkpad T570-T580 T460 és 1 db Új fóliás Dell Latitude 5520
- SteelSeries Arctis Nova 1
- Top LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms,G-Sync,FreeSync
- 4 db Madden játék PS2 konzolra (Playstation 2)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest