- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Bazsi_001
csendes tag
válasz
Bazsi_001 #13547 üzenetére
Kaptam egy régebbi Edimax routert, amíg a TP-Linket javítják. Összeraktam a vezetékeket, minden OK lenne, de még egy apróság hiányzik: a gép automatikusan csatlakozik a routerhez (ez egy Wifi kapcsolat), de be kell tárcsáznom a laptopon (ez meg egy szélessávú kapcsolatként szerepel), hogy netem is legyen.
Hogy lehet ezt automatikussá tenni? (Ezt elvileg a routernek meg kellene tennie magától, ha jól gondolom. A routerben megadtam a Digi-s paramétereket: PPPOE, felhasználónév, jelszó) -
Flashget
félisten
válasz
Bazsi_001 #13536 üzenetére
1. Megdőlt az az elmélet (neten olvastam valahol), hogy a DIGI nem szereti a TP-Link routert, mert a havernak olyan van és működik.
2007 óta van digi lanom gyakorlatilag kezdetektől van mióta a digi beveztte ezt a szolgáltatását és 1,5 hónapig ment a levelezésem anno a digis operátorral, hogy miért nem működik a TP-Link R460-as routerem rajta. Mire végre belőtték a titkosítást és egyébb dolgokat. Vezetve volt egy lista (akkoriban egy Debreceni céget vett meg a digi és náluk volt vezetve)mely tipusok mennek rajta. Az első márka volt ami felkerült rá, hogy működik majd a többi is. Szóval ez egy valótlan, téves infó.
Ráadásul ez is atherpos chipsetes mint azok a hardverek amiket telepítettek lakótelepeken.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest