- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
z.z
csendes tag
Hali! Hetek óta tököltem én is a TP-Link routeremmel (TL-1043ND), mire végre sikerült behozni a teljes sebességet Wifi-n (80-as Topnet).
Nekem a következő beállításokkal jött össze:
- Wireles settings-nél: Channel: 11, Mode 11n only, Channel width: 40Mhz, Max Tx Rate: 300 Mbps (ennek ez a max.)
- A Wireless Advanced-nál a három pipából csak az "Enable WMM" van bejelölve.
- A Bandwidth Control Settings-nél az "Enable Bandwidth Control:" kikapcsolva.
(Nálam általában be van, mert a családban több cuccal is lógunk egyszerre a wifin. Ez kb. 20%-ot leszed.)Amit még a neten találtam, hogy szintén a Wireless Advanced-nál célszerű a Transmit power-t is levenni middle-re, vagy low-ra, ha csak egy pár méterre vagy a routertől.
-
cascada
senior tag
Szia!
Szerintem Router nélkül olyan torrentekkel teszteld le a le és feltöltési sebességedet, ahol nagyon sok a peer. Ha torrentnél is megvan ez a 120/80Mbit, akkor utána Routerrel is teszteld, szintén torrenttekkel. A speedtest az nem mindig mér valós értékeket és a DIGI-nél tipikusan FTP-re sem megy mindig úgy a feltöltés, ahogy kéne.. Ha torrenten hozza az elvárt sebességet, akkor csak annyi a gond, hogy szar a speedtest oldala. Azon ne idegeskedj.
-
McLaca
őstag
Megtennéd, hogy beszkennelsz egy számlát, a személyes adataid kitakarásával, vagy leírod, milyen megnevezésű csomag van rajta, mennyibe kerül, és melyik cég neve, címe van valamelyik felső sarkában?
Csak mert megsértődnöd már sikerült, de tényeket mondani még nem.
Nincs még a digi ÁSZF-ében sem ilyen net, főleg nem 80-as feltöltés a 120-as letöltés mellett, sőt, ekkora feltöltést ilyen letöltéshez sehol nem adnak az országban, csak szimmetrikus előfizetésekhez, cégeknek, erősen 6 jegyű összegért havonta.Üdv!
-
poli27
veterán
Akkor még 1x olvasd el a szerződésed és utána nem kérdezel hülyeséget!!! Nincs a Diginek 120/80 as nete nem is volt és sztem nem is lesz egyhamar!!! 80/25 a max de ha te ezt nem hiszed akkor legyen csak neked 120/80 a neted sebessége,ebben az esetben cserélj routert hátha utána meglesz a sebesség
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged