- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
-
Joke21
aktív tag
Na most maxon, 20Mbite-n, sőt kicsit felette töltök, 0,43-as a legnagyobb load a routeren. Szóval van még benne potenciál bőven. Egyébként a torrentkliensben csak kevesebb torrent van, mint a másik internetnél volt, szóval azt sem hiszem, hogy a túl sok szálon futó torrentek miatt lenne ez. Szóval szerintem nem is attól van, hogy nem tudja a router ezt a sebességet, hiszen nincs még félig sem kihasználva, sem a torrentek számától. Kérdés az, hogy akkor mitől?
-
_Norbi_
aktív tag
haverom tudna erről beszélni ...
deltaconál volt előfizetése 3év hüség 4500ftrol 5500ftra nőtt dij 2megabites csomagja volt .alig ment 512 vel .mikros net szolgáltato olyan helyeken szolgáltatott netet ahol T se digi nem volt ... városon kivül .szomszédomba is van egy mikros szolgáltato hasonlo árakkal,alig van sebeség ... -
ramos23
csendes tag
Majdnem 2 hétig pihentettem a torrentet, ma szerettem volna pár filmet leszedni, de úgy vettem észre, hogy amikor elindul a feltöltés megszakad a net. Újraindítom a gépet torrent nélkül és megint van net.
Múlthétvégén a pingem borzalmas volt minden ok nélkül, a router újraindítása után a BF4 német szervereken 160 helyett már 220 volt.
[link] -
Vodar
senior tag
Én a tapasztalatomra alapoztam. 2 rokonomnál 5-6 év alatt 2-2 TP-Link fordult meg, míg én és haverom ugyanazt a D-Linket nyüstöljük, mindkettőt hiba nélkül. A TP-Linkekkel többféle gond is volt, az egyik random időközönként dobta a kapcsolatot, a másik teljesen meghalt. Ezért nem tudok bízni a TP-Linkben, mert csak azt látom, hogy a környezetemben mindegyik kipurcan, míg a D-Link stabilan állja a sarat.
Az újabb szériás TP-Linkek nem tudom milyen alapon lehetnek ajánlottak, szerintem azok is ugyanúgy megadják magukat, csak mivel még újak, nem telt el annyi idő, hogy ez bebizonyosodjon. Persze papíron jobb-ár érték aránnyal rendelkeznek az erősebb hardver miatt, de már rég rájöttem, hogy hálózati eszközöknél ez nem számít, mert nem ettől lesz stabil, megbízható, hosszú élettartamú kapcsolatod.
Biztos, hogy nem véletlenül olcsóbbak a TP-Linkkel, bizonyos elemeken spórolniuk kellett, hogy olcsóbban adhassák a végterméket.
-
Lajkó
őstag
Innét jön majdnem max. sávszéllel! Olyan oldal kellene még, ahol a feltöltési sebességet is le tudnám ellenőrizni!
Dark Archon: Speedtest.net-en minden rendben van, de akkor mi a szösz? A torrent klinensen nem állítottam semmit egyik gépen sem, ahogy fel lett telepítve, azóta is úgy megy... Megpróbálom újrarakni, de nem fűzök hozzá sok reményt. Egyébként a letöltések valamitől megjavultak, de a feltöltések nem.
Jelenleg a K50AB-n megy a letöltés teljes sávszéllel, de a 1011px-en csak félgőzzel.
A feltöltés viszont a K50AB-n egyáltalán nem megy, a 1011px-en meg olyan 30-40kB/s körül mocorog.
A letöltési problémát felfogom annak, hogy a 1011px-ben csak 10/100-as hálókari van, de a feltöltéssel kapcsolatban tanácstalan vagyok!Pont a feltöltési sebesség miatt rendeltem a Digitől!
-
Lajkó
őstag
Mindkettő problémás jelenleg, mert egyiken sem megy rendesen a torrent, csak maximum 2MBps! A böngészés szintén lassú mindkettőn (gyorsabb a lekorlátozott Telenoros mobilnetemmel, amikor a telefonnal osztom meg hot-spot módban!)
Viszont mind rendesen fel van telepítve a saját legfrissebb driverével. Eszközkezelőben még egy kérdőjel sincs.
Az nem lehet baj, hogy Okos csomagban rendeltem, és a telefon nincs még leválasztva az utp kábelről azzal a kis 300Ft-os kütyüvel (talán splitter) amit adnak hozzá? Ilyesmi, csak a dupla végén 1 RJ45, és 1 telefon aljzat van. -
Lajkó
őstag
Én rákérdeztem telefonon! Azt mondta a hölgy, hogy sajnos nincs rálátása az eszközkészletre, de ha mindenképp meg akarom tudni, legyek szíves befáradni a legközelebbi ügyfélszolgálatra, és ott pontosabb tájékoztatást tudnak biztosítani részemre!
Eléggé begyakorolt hanglejtése volt, úgyhogy valószínűleg sokszor mondhatja ezt!Mondjuk ITT lehet többet tudnak az emberkék.
-
kaliber
aktív tag
Szerintem itt tömegesen lennének jelen a júzerek ha problémás lenne a digi sebessége nem? Mint ahogy nálunk is 2009 óta "picivel" több a sebessége a 80/25-nek, a T- meg a UPC nem is tud (meg nem is akar) mással versenyezni mint a minőséggel, de ez is csak a TV-re igaz, mondjuk nálam nincs az a minőségi szolgáltatás ami kedvéért még egy távirányitót használjak, ill. berakjak (akárcsak) egy boxot a TV alá, szépen be a koaxot a TV hátuljába és már jön is DVB-C a HD digitális adás.
4év alatt háromszor volt meghibásodás, kétszer is a szervíznek hétvégén este jelentettük be a hibát másfél órán belül kijöttek és megjavították (a "lépcsőházi eszközt" kellett újra indítani).
-
Flashget
félisten
ha váltanék egyszer az a UPC Direkt lenne.
természetesen van mikor nem jó valamelyik csatorna de elég hamar javítják a hibát a diginél. 3100Ft cserébe fapados ezt így kell elfogadni.
Megértem azokat is akik a discok kidobása miatt szolgáltatót cseréltek. Akik maradtak cserébe kaptak ugyanolyan tartalmat (vagy jobbat) ráadásul HD-ban. Arról senki nem beszélt a discovery adásai 80%-ban csak ismétlésekből állt és rengeteg reklámból.internet kapcsán én nem tudok semmi rosszat mondani a digire, 40/20-at fizetem és annyi is a sebesség.
-
Nálunk is van Digi, UPC, T-home is. A net az Digitől van, 80/25-ös csomag, ami inkább 90/25.
TV is digitől volt sokáig, de mikor kivették discovery-t, akkor átpártoltunk UPC-hez. (És lett comedy central is, és discovery is.
) Részemről a digi TV szolgáltatása már semmit nem ér, tekintve, hogy én nem RTL Klub-ot meg társait nézem, hanem inkább valami tartalmas csatornát, mint pl. a discovery.
Amúgy nálunk is próbálkozott T-s ügynök, de hiába. Nem tudott versenyezni a Digi árazásával. Jelenleg is olcsóbban adják a netcsomagjaikat mint máshol, de hülye lennék 50/25-ért 4500-at fizetni, ha a digi 4700-ért ad 90/25-öt.
Emlékszem mikor elkezdte T-home kiépíteni az FTTH hálózatot, akkor volt Budapest némelyik területén olyan akció, hogy ~3 ezer forintért kínáltak TV+Net+Telefon kombinációt, és ráadásul nem is a legalja csomagokból összeállítva. Na majd ha ilyennel jönnek, akkor szívesen beszélgetek a T-s ügynökkel. -
Flashget
félisten
akkor nálad valami más fajta tré lehet, mert hozzám olyan ügynökeik jöttek, hogy 3db tévére való stb-al együtt, 2 év hűséggel és legolcsóbb nettel 12K-t fizetve nagyjából annyi csatornát kaptam volna, amennyiire 3100 +2700+200 Ft-ot fizettem vagyis 6K.
egyszerűen ez nem opció digis területen.
mikor már 5x jöttek abban az évben megelőzendő a fáradozásaikat elmondtam tv+net+telefon 6K alatt hűség nélkül van é akkor mondhatja, de már ott elakadt a történet, hogy kötelez a hűségre.
azóta nem jönnekjelenleg ár/érték arányban kötelező hűség nélkül nincs alternatívája a diginek. Ha a digi ellenségei nagy örömére kivonulna/megszűnne a digi Mo-n az minden userre nézve cudar világot hoz el az árképzés tekintetében.
Szőke kapitány se véletlenül jelent meg pár éve.. -
Flashget
félisten
ezért is kár csak a szolgáltatót szidni
miért kit kéne? vele áll szerződésben mindenki.
22K helyett most fizet 7K-t az illető.
nem kell 3 tévéhez 3db stb a nete 80 megával hasít, nem fáj a feje sem, hogy 2 naponta kell hibát jeleznie.
Ha máshol esetleg némi romlást, de tűrés határon belül van szolgáltatás (képileg) akkor 1/3-d árért szerintem elfogadható. De ezért is jó, hogy nincs kötelező hűség, ha nem tetszik el lehet menni.Diginél új usereknek van net+tv+telefon (telefon havi díja 200Ft ha nem használod akkor is megéri megrendelni a kedvezményért)1-2 év hűség cserébe x hónapig kedvezményes havidíj.
-
Flashget
félisten
6x33 lakás a házunk. Nem tudom mennyi jelenleg a digis ebből, de 2009-ig 198 volt.
akik tuti, valamilyen digis szolgáltatást vettek igénybe (kábeltv, lan) de sosem volt gond a lan sebességgel.
azért 2009, mert akkor pakoltak be a házba a tré emberei az eszközeiket és jötek a " jobbnál, jobb" ajánlataikkal. Így itt ismerősöm nem használ tré szolgáltatást. Akik más területen laktak és megjelent a digi hanyatt homlok menekültek a laggoló IPTV és esténként használhatatlan tré nettől. Bejelentették a hibákat megcsinálták, 3 nap múlva megint szar volt..és ez így ment..Ezt ők mondták. Harmadik ok volt az ár a váltásra.
-
-
Flashget
félisten
én csak a netről beszéltem. a lan 2007 ősze óta van atomstabil 40/20 3700 pénzért, hűség nélkül. Jelenleg nem tudsz ennél jobb alternatívát Mo-n. (kötelező hűség, meg árukapcsolás stb.)..
5.5 év alatt 3x volt nagyobb kimaradás az egyik esetében egy hardver (switch) adaptere döglött meg estére másnap de. cserélték, 1x áramszünet volt 3 órán át, miután újból lett áram csak net és telefon nem mert a switchekhez spúrból a digi nem telepített szünetmentest így azt ők másnap kézzel indították újra szintén délelött. 3. esetben központilag volt bibi az eltartott 1 napig is. De mivel a lan eltérő lehet városonként, kerületenként sőt kerületen belül is én elhiszem, hogy vannak helyek ahol problémás.
ha tv-t akarnék váltani akkor sem a tré hanem az UPC Directre váltanék ami nem elképzelhetetlen a közeli jövőben, ha folytatják a kihajígálást majd esetleg a sportcsatornákkal.
IPTV-re rengeteg a rossz tapasztalat nem egy ismerősöm azonnal váltott digire...szerencsétlenségükre pont megkapták tavaly a digi ámokfutását a discoveryvel -
Flashget
félisten
megnéztem a tré árait nálunk (később betelepültek mint a digi)..nem csoda ha 1 üzletet sem tudtak kötni 33 lakásos lépcsőházban.
eleve kisebb sebességet adnának többért, kötelező hűséggel és még az ár sem közelíti meg ha árukapcsolásként kábeltv-t rendelnék mellé ami szintén drágább mint a digikábel.
egyszerűen nem piac képes az árképzése a trének ott ahol digi is van. -
kledor1
csendes tag
SZIA
ujbol en vagyok
na, a helyzet a kovetkezo...kabellel megy a net, router ugye resetelve lett, majd ujra jelszoval felsetupolva. csatlakozva vagyok a routerhez. viszont, h beallitsam az internetet, nem enged be a routerhez. probaltam 1.1 es 0.1-es vegu kodokat, de semmi, azt irja ki, h connection has timed out.... :S
-
-
Flashget
félisten
egyébként mikor nálam 2007-ben bekötötték a lant akkor még egy fajta linksys router ment csak rajta. Nem volt semmilyen segítség digi honlapján hogy kell beállítani a netet, levelező klienst...a szerelő csak annyit mondott ugyanaz a beállítási séma mint az ADSL-re...ma már tök egyszerű a dolog.
-
kasza blanka
aktív tag
szeptemberben én is visszazavartam a havert, hogy azonnal cseréltesse ki 741,841,941,1043 vmelyikére, mert ilyet adott neki az eladó. kis helyi zugszámtechbolt persze, ahol minden 1.5x annyi.
próbálják kiszórni a sok régi szart, ami raktáron van, és rásózzák a laikusokra sajna.
winben: vidd vissza, és cseréltesd ki vmelyik ajánlott típusra.
-
vOrOn
tag
Stimmt, de semmi kedvem "újraszetáppolni" mindent (kábé 10 perces melóról lenne szó).
Megy minden, semmin nem akarom állítgatni, egyelőre kibírom a tudatlanságom, ahogyan eddig is több hónapon keresztül.
Mindenesetre a böngészőre kétszer iscsúnyán ránéztem, azt hittem ö megjegyezte a jelszót.
-
Gerasz
aktív tag
A dd-wrt-ben a wifi channel átállítása fizetős funkció lett volna (röhej), és amit említettél sem hagyott nyugodni, így visszaraktam a gyárit.
Immár wifin is 20 megabittel jön az anyag. Nem hittem volna, hogy ez a reset-hiány ilyen jellegű probléma forrása lehet. Köszönöm!
-
csaszip
csendes tag
Sajnos nem segitett a sokadszori rebootolas se, es ujabban meg a settingsbe se tudok belepni. Nemreg volt itt UPC elvinni a modemjuket, mondtak, h a Digi eleve egy routerral osztja szet a netet es sok problema van vele emiatt (persze lehet csak mondja).
Olvastam itt a tobbi kommentet is, ha jol ertem lehet routert kellene cserelnunk? Segitetek milyet probaljunk pontosan?
koszi!
-
ubbconfig
aktív tag
-
Reag3nS
senior tag
Ezeket értem, de pl elindítok több ezer ping kérést (default értékekkel), amivel kihasználom a sávszélességet, amire szerződtem. Persze más más címet pingelek, nehogy 1 valakire koncentrálódjon és timeoutoljon, hogy dönt a cég? Veszélybe kerül-e a stabil szolgáltatás? Mert ilyenkor nem terhelődik a másik oldal, csupán a sajátod, de ugyan ez van, ha 1 helyről töltesz a sávszélességed maximális kihasználásával.
Ugyan ez a jelenség van torrentnél is csak fordított irányban.
Inkább szemet szúr, mint túlterhelt
maradjunk ennyiben.
-
stvnppp
senior tag
dhcp az nálam be van állítva, mert így tudtam beállítani a port forwardingot, hogy a torrentes gép ip-jén legyen mindig a port nyitva, mert sokszor előfordult, hogy nem az a gép kapta meg azt az ip-t. Ezt meg lehet valahogy máshogy oldani?
Másik kérdés, hogy Nektek a mire van állítva a maximum idle time? Ezzel is lehet összefüggésben? Nekem 15, de most átállítottam Connect Automatically-ra.
Vannak még homályok a routeres ismereteimben...
-
sfdrakex
nagyúr
Nálunk a munkahelyemen volt gond vele. Ha jól emlékszem sokáig a T smtpje volt beállítva, de azon nem engedte egy idő után küldeni a céges leveleinket ezért a saját smtp-t használjuk. Az megy, csak azt tiltják hogy az ő smtpjükön más mail szolgáltatás leveleit küldd, vagy legalább is egy időben nem engedték.
-
McLaca
őstag
Egészen biztos. Ilyen feltöltések mellett mondhatni, nyilvánvaló. De őszintén szólva, ha korlátozni fog, még akkor is a legjobb ár/érték arányú szolgáltató marad, tehát emiatt váltani nem fogok. Nekem a 20Mbit upload nem csak a torrent miatt fontos, sok nagy, kimenő e-mail küldésénél leírhatatlanul jobb, mindezt nettó 220kbit-es ADSL upload után...
Üdv!
-
dethroner
veterán
Amiről írtam azt router nélkül, gépbe dugott cat.5E utp kábellel mérve értettem. Ha valami router nélkül is hülyén mér, arra az útvonalválasztó sem megoldás.
Tommyboy86 : 20megabites net sebesség mellett 2,8megabyte wifin?
Az szép, az elméleti maxnak abban a csomagban 2,5megabyte-nak kellene lenni. Mennyi lehet vajon annak a routernek a vége wifin?
-
dethroner
veterán
Csak azt furcsállom hogy a digi saját sebességmérője is szarul(értsd jóval kevesebbet) mér lefelé. Router nélkül is ez az eredmény, minden eszköz ugyanúgy van beállítva, ugyanazzal a driverrel fut most is, mint korábban amikor zsír volt.Pedig torrenten az első időkben dekára megvolt a 10MB/s megvolt torrenten
Tommyboy86: Ne riogass, most akarok olyan routert venni, és kiderül hogy nem tud többet wifin mint 10mbit?
-
fiFika
csendes tag
Elvileg a noti rendben van.
Amikor bekötötték akkor kipróbálták, torrentről szedtek egy fájlt eleinte jött 8-10mb-val,majd leesett 3-4-re.
Erre a mester azt mondta,ha így marad szóljak be ügyfélsz.-ra.
Így maradt de még nem értem rá beszólni.
Meg szerintem fölösleges is úgysem csinálnának semmit. -
McLaca
őstag
Ver. 3.4.
De hogy ez most 3-as, vagy 4-es... (firmware frissítés esetén vicces, hogy nem egyértelmű, bár gondolom, hogy 3-as, csak a firmware nem úgy jön ki, hogy 3.x, hanem hogy v3...) ezért is írtam a hardver verziót a firmware-ből.
Egyébként atomstabil router, nyaggattam rendesen, de bírt mindent, nem is melegszik (oldalára állítottam, csak úgy fér el, így még jobban szellőzik), és a fogyasztása felét se éri el a régiének, szóval elégedett vagyok.Üdv!
-
brd
nagyúr
Tudom, hogy ezek (10 Mbit/100 Mbit) szabványok, de az átlag, nem hozzáértő user erről mit sem tud, azt gondolja, hogy akkor azt teljesen ki is tudja használni az eszköz.
Mondom, nem kell precízen (bit-re pontosan) lemérniük a gyártóknak, és minden firmware/hardware frissítésüknél aktualizálni az eredményt, elég lenne csak 1 db, átlagos eszközükön lemérni 1x, közzétenni, és már sokkal jobb lenne a helyzet, mert nem a bátrabb (zsákba macskát vásárló) felhasználók tapasztalataiból kellene meríteni a későbbi vásárlásoknál. -
brd
nagyúr
Nem értesz. Most mi a helyzet? Semmiféle gyakorlati infót nem ad a gyártó (legalábbis az "olcsóbb", SoHo eszközökre)! Szélsőségesnek tűnő eset, de elég gyakran találkozom ahhoz vele, hogy bosszantson: 10/100-as a WAN link egy eszközön, de max. 4-6 (jó esetben 10) Mbit-et tud routeolni a router része! Ez azért elég pofátlan, nem? Már akkor is jobb lenne a helyzet, ha az ilyen eszközökre legalább azt ráírnák, hogy max. mondjuk (ugyan a laborban mért, de) 8 Mbit a belső teljesítménye. Persze nem sokan vásárolnák meg. Ehelyett mit tud tenni a júzer? Szopik a lassú routerrel, vagy a vásárlás előtt heteket bújja a fórumokat, és árlistákat (utóbbiakat azért, mert a barom gyártók sokszor csak egy karakterben különböztetik meg a jóval többet tudó eszközüket a gyengébbtől, a kereskedőt pedig ez sokszor nem nagyon érdekli), hogy milyen eszköz mennyit is tud pontosan.
-
brd
nagyúr
Azért azt te is érzed, hogy ez kissé' mellébeszélés, mert azt pl. könnyedén megtehetnék, hogy odaírják: PPPoE esetén max. ennyit tud átvinni (mármint a router belső, NAT része), sima TCP/IP esetén ennyit, stb. és akkor már kevesebb panasz lenne olvasható (csak egy eszközükön mérnék le, és mondanák el vazze', már nem kellene felhasználók millióinak a fórumokból információt szerezni a szarjukról
). Nem, ami most van, hogy WAN oldal, 10/100 MBit, mert még a leggagyibb hálókártya is tud pl. 60-80 MBit-et a 100-ból, ha viszont ezt NAT-olni is kell, az már más tészta...
-
Atapi
senior tag
hasogasd még a szőrszált...
de ha már ilyen szakszerűen fogalmaztál, nyilván azt is tudod, hogy megfelelő peremfeltételeket is meg lehet (és kell is) határozni egy-egy mérésnél, így ezek eredményei adott szórással ugyan, de reprodukálhatók. evégett tájékoztató jellegű speckót igenis tudnának adni a gyártók. más kérdés, hogy ez nem érdekük. de ennek elkendőzésére ne arra hivatkozzunk már, hogy jajjdenemlehetésges, mer' azt ők se nem tudhatják, hogy ha vége lesz a világnak, mert belecsapódunk a napba, akkor milyen sávszélesség csökkenés lesz tapasztalható a fokozott gammasugárzás és drasztikus hőmérséklet emelkedés következtében -
ufodark67
csendes tag
Én értelek,de! Ha routert is veszek és 1ik sem tudja lekezelni a 80/25-t mikor megkérdezem a boltba akkor én mit tehetek?
Magamtól vettem 1-et nem drágát és na most milett? Megy simán a sebességem! Telepítő elintézte...
Viszont a másik két router azt se tudta mit kap!
Egyépként Dlink-et vettem 10k-ért
A másik ,hogy az eladó nem is ezt ajánlotta!
De azt kaptam válasznak ,hogy teljesen mind1 ,hogy 50k ért veszek v 6k ért,mert vinniük kell ezt a sebességet! Döbbenet ,hogy a 3. router oldotta meg a problémát!!!
-
cvn69
tag
Hát, ha nagyot emelnek, lejjebb megyek egy csomaggal. Igazából, nemigen használom ki, de, most váltottunk Rubicomról Digire, és ha már akcióban 3000.-ért adtak netet, TV-t, telefont, gondoltam, miért ne a legnagyobbat próbáljam ki.
Eredetileg, egy Linksys WRT54GC-m volt, de hirtelenhalált halt. Legalábbis, a Power LED narancsban ragyog, nincs net rajta és nem lehet elérni webes felületről sem. Úgyhogy, muszáj volt venni egyet hamarjában. -
IgnisFatuus
aktív tag
Köszi mindenkinek az infókat, behúzták a mai napon a Digit, és elégedett vagyok vele, mert így teljesít most csúcsidőben:
Volt kis fennakadás a router beállításánál, mert azon keresztül nem akart rendesen menni a net, direktbe kötve a gépbe pedig simán jól ment.
Azoknak akik még nem tudták megoldani a problémát, és az új Digiseknek, ha megengeditek összefoglalom a tapasztalatokat (legalább meglesz 1 helyen minden), ha már 1000x le volt írva, akkor sorry.
A hiba: -Routeren keresztül nem csatlakozik/összevissza rángatózik a sebesség, és töredéke a szolgáltatottnak.
A megoldás (nem teszteltem ki apránként, így minden beállítást lerovok ide):- Ha beírod az opcionális "Service name"-t a PPPoE belövésekor, akkor nem csatlakozik.
- A csatlakozás után WIN7 alatt az UPnP-t ne engedélyezd.
- A ha még mindig gagyi a sebességed, akkor javaslom frissíts drivert a LAN kártyádon, és állítsd állandó Gbitesre, én még 100Mbit-re vettem fixen a routeren a WAN port speedet, és engedélyeztem a "Multicast stream"-et.(belőttem még az "Advanced DNS service"-t, amit azért írok ide, mert nemtom melyik beállítás javította meg fixen a sebességet.)Nos ennyi dióhéjban, remélem hasznát veszi valaki
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged