- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Gyuree91 #14195 üzenetére
poén volt teee
ezer oka lehet..korábbi trés bekötést használta a digi vagy újat húztak be?
környéketen most indult a digi vagy már régebb óta van?
(új hálózatokon egy darabig vannak hibák pl. nem működő routerek ill. jó nagy sebesség a szerződés szerintihez vagy semmilyen sebesség, utána beáll rendesen a sebesség is)te családiházas övezetbe vagy vagy társasház? lehet a ZTE modem nem jó amit kaptál vagy a bekötést nem jól végezték el..ezer oka lehet be kell jelenteni a hibát.
-
Flashget
félisten
válasz
Gyuree91 #14171 üzenetére
szerintem TP-Link 1043ND és gondod letudva a jövőt is nézve ha emeltetsz a sávszélen. magyarok készítenek hozzá fw-t is...
kapsz 5 év garit hozzá csak ne dobd ki a dobozát ezen idő alatt!
itthon kiszolgál 3db mobilt, egy laptopot, egy tv-t egy pc-t vezetékesen, egy asztali BD lejátszót szintén vezetékesen, semmi gond vele panelba. -
banhammer
veterán
válasz
Gyuree91 #14167 üzenetére
A TL-WR841N, vagy ND jó választás.
40/20-ra tökéletes, 80/25-re már nem, mert a WLAN-on keresztül csak kb. 65Mbitet tud átnyomni.
Ha jól olvastam akkor a 150-300Mbites WLAN-nak az a maximuma.Bedugod, beírod a felhasználói nevet, jelszót és megy.
Elsőre kicsit nehezen kapaszkodik fel a netre, de utánna megy, mint a villám. -
válasz
Gyuree91 #14171 üzenetére
olcsóbb kategóriában; tl-wr1042nd, vagy attól felfelé.
a 100-as routerek bő 80 megabit/sec wan <-> lan átvitelre képesek pppoe kapcsolatnál, és ha terheled a maximális sebesség mellett, akkor nem nagyon marad bennük tartalék, a gigabit képes típusok többet tudnak, még a fent írt olcsóbb típus is. -
válasz
Gyuree91 #14169 üzenetére
ahhoz bőven elég.
80/25 alá már gigabit képes ajánlott, ha belátható időn belül lesz emelés, akkor érdemesebb eleve ilyet venni.
nekem most t-s epc3925 van, volt mellette tl-wr941nd, előbbi gyengébb wifi szórású a beépített kis antennák miatt, de még így is elég a lakás lefedésére - még az i4s is okés mindenhol -, ezért el is adtam a sajár routert.
a tl-wr841n(d) is erősebben szór, mint a t-s eszköz. -
club1
veterán
válasz
Gyuree91 #13048 üzenetére
A két szolgáltató össze sem vethető árban. Mondjuk minőségben sem.
Azért mindenképp várj a T-Home hűséggel, mert ahogy megjelenik a Digi, a T-Home is lemegy az áraival. Ha pedig mostanában hívnak "visszautasíthatatlan" ajánlattal, akkor vesd fel nekik, hogy itt építkezik a házad előtt a Digi, mégis mi az az ár, amivel tényleg versenyképesek tudnak velük lenni... -
Zolee11
senior tag
válasz
Gyuree91 #12196 üzenetére
Én már írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a helyzet, nincs elég munkaerő, menjek segíteni?
De most komolyan, van igény egy adott szolgáltatásra, nagy mennyiségű, modemre, kábelre, állítólag áll a gazdaság, nagy a munkanélküliség, és erre föl, mintha pont fordítva lenne, várni várni és várni kell... Biztos én ülök a lovon fordítva, vagy egyes magas pozícióban lévő vezetőknek kellene valami más területen kipróbálniuk magukat, mert ez elég siralmas teljesítmény. -
-
Killing
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest