- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szia!
Ez sajnos nem így működik, ha van már optika azon a területen ahol laksz, akkor semmiképp nem fognak hozzád LAN-on bekötni. Ilyenkor azt szokták itt javasolni, hogy az ajtó fölé tegyél egy polcot, valahogyan egy 220V-os elosztóval, és akkor mehet az ONT illetve a TV-hez szükséges kütyü, ha azt is kérsz. Mondjuk az is lehet, hogy csak egy eszközt kapsz minden szolgáltatáshoz, ez szintén területfüggő. Ha viszont ott még LAN-on szolgáltatnak, akkor az 500-as csomag attól függ, hogy a lépcsőházban Gbit-es switch-ük van-e, vagy még 100-as.
-
Soma01
veterán
Akkor az jó lesz szerintem. Oda egyszerűen bekötik a gigás és a 100-as netet is. A százashoz csak egy toldó kell majd, UTP-vel mennek be és koax-szal. Ott rákötik a te meglégő kábeledre és kész.
A gigásnál meg ugyan ide állnak be és tesznek ide egy ONT-t (és egy CATV FTTH reciever-t). Innen meg mehet tovább koax-on és UTP-n tovább. -
Azie
őstag
valóban elragadtattam magam, de a dolog eléggé valid volt.
update: bementem ismét az üfsz-re, elmndtam, hogy "állítólag" bekötötte a szerelő, de semmi visszajelzést nem kaptam. csajszi tök normális volt, nézte is, hümmögött, hogy igazából alá kellett volna írni, meg oda kellett ovlna adnia a szerelőnek a jelszavakat, ha bekötötte, meg csak akkor van jelszó, ha már valós a bekötés és akkor tudja odaadni.
a gép kidobta, hogy van jelszó ->ergo sikeres a bekötés. kinyomtatta, megköszöntem, elbúcsúztunk.
routerbe beírtam, megy a net, ahogy kell.
most a következő 5 évben csak akkor szeretnék találkozni vele, ha valami visszautasíthatatlan ajánlatuk van."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
- HP EliteDesk 705 G1 SFF / USB 3.0 / AMD A6 PRO-7400B / 8-32GB DDR3 / több darab / garancia / számla
- 4K Gamer PC - Ryzen 7 7800X3D & RTX 3090 24GB
- Arctic Alpine 12 Passive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest