- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Cs_Laci #51996 üzenetére
12-es osztóval biztos elosztható 10 felé a jel.
... de, fastruktúrában is osztható. (Osztás, majd újabb osztás.)
-
Cs_Laci
senior tag
Sziasztok,
Egy Digi jelet mivel lehetne kb 10 felé osztani? A tetőtérben futnak össze a fali aljzatok, oda kéne valami splitter de jó ha összesen 3 helyen lesz a kábel TV végén készülék, de egyelőre nem tudom megmondani melyik 3 helyen... -
törölt tag
-
evilbill
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tv adás nézése és egyidejűleg másik csatorna vétele témában. Van egy DVB-C tunerrel rendelkező, DVR képes Samsung tv készülékem és egy külső merevlemezem. A fentiekhez elég 1 db tunerrel rendelező Set-Top-Box, vagy 2 tuneres kell?
Milyen típusú koax kábel elosztót kell használni?Előre is köszi.
-
trec12
addikt
-
embe
nagyúr
válasz Watt25 #51990 üzenetére
Egy sávval mutatja, közepes jelszintet. De ma veszek másik splittert, lehet az a gyenge. Amivel én osztom, az 7,5db-es, 3,5-est veszek, olyat amivel a szolgáltató is osztja.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Watt25
veterán
Márpedig, ahogy a téma összefoglalóban is le van írva, ez jelszint probléma lesz. (Legalább is így távolról ennél okosabbat nem lehet mondani.) Túl alacsony, vagy túl magas jelszint. Ezt neked kell ellenőrizni. Milyen jelszintet mutatnak a tévék?
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
embe
nagyúr
válasz sandró60 #51988 üzenetére
Á ezeken túl vagyok. Új csatlakozók, stb. Azért nem tudom mihez kötni, mert ha minden ok, akkor valóban ok. Illetve van amikor mindkét tévé szuper, és van amikor hol egyik, hol másik vacakol.
De ha vacakol, akkor sem minden digitális csatorna. Veszek egy új splittert, meglesem azzal.....Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
sandró60
addikt
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem Digi előfizető vagyok ( sajnos csak 1 szolgáltató van még a Telekom, de azt inkább nem ) , olvastam a felhívást az összefoglalóban,de több Digi csatorna is jön nekem. Illetve nem találtam másik erre alkalmas topicot. Vagy ami van, már halott.
Hátha tud valaki megoldást!Valakinek tippje a következő jelenségre, hogy mi okozhatja:
Szabolcskábeltévé a szolgáltató.
Kábel bejön, padon elosztva.
Jobb alsó megy a net modemhez, bal alsó a 80MHz-es filterrel a tévé felé.Két szoba, két tévé van használatban. A csatornák jönnek analóg, és digitális formában is.
Mindkettőn be vannak állítva analóg és a digitális formában is.
Egy ideje az a jelenség, hogy felváltva hol egyik, hol másik tévén nem jön a digitális jel normálisan. A másikon csak pixeles, "zavaros" kép van, de nem minden csatorna, van amelyik rendesen jön. Az analóg jellel nincs gond.
Tegnap pl. mindkét tévé rendesen működött.
A szolgáltató a központban hibát nem lát. Jöttek volna 2x is ki, csak nem voltam olyankor otthon, nem bírtunk időpontot egyeztetni.Az érdekesség, hogy hol egyik, hol másik tévé működik rendben. Van tippetek a jelenség okára?
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
MODERÁTOR
válasz Bogyi007 #51984 üzenetére
Ahogy gondolod, de itt tilos mindennemű politikai szál. Sajnos többször megpróbáltuk már, hogy egy picit engedtük, sosem lett jó vége. Átfáradsz a témával a politika topikba, ott írhatsz erről kedvedre. És ez nem ellened, vagy a Te posztod ellen szól, hanem az ellen ami utána következett volna. Hidd el, tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz M_AND_Ms #51976 üzenetére
"A döntés előírta, hogy azokon a településeken, amelyeken a DIGI az i-TV szolgáltatással jelen van, a felvásárlással pedig megszerzi a párhuzamos Invitel vezetékes távközlési hálózatát is, a helyi kábelhálózatokat üzemeltető társaságokkal kötött i-TV-s bérleti szerződéseit nem hosszabbíthatja meg"
Hm, nah ez érdekes lesz, mert nálunk i-tv van. Vagy érdekes lett volna.
Bár van itt Telekom is, így van konkurencia, ha azt nézem...De ez a 90 milliós bírság nem tűnik olyan gigának, olvastam már valakikor többről is, az rtl pl csak a valóvilág egy évadáért kapott pár száz millióst. Kicsit túlzónak érzem a címadást.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
válasz Watt25 #51971 üzenetére
Az nem OK!
... mert, folyamatos Internet kapcsolatnál szolgáltatói oldalról a policy szerint egy hét után bontja az OLT a kapcsolatot (accountot) és csatlakozik újra az előfizető vagyis kap új IP-t. (Amennyiben fél naponta új IP-t kapsz akkor ott folyton leszakad a kapcsolat.)
-
Lotto73
csendes tag
válasz Intruder2k5 #51969 üzenetére
nem jott be, mondjuk tegnap volt aramszunet , akkor is biztos ujraindult, de most is hiaba
-
MODERÁTOR
-
Lotto73
csendes tag
válasz Intruder2k5 #51967 üzenetére
Huu, azt hogyan kell?
-
MODERÁTOR
-
Lotto73
csendes tag
válasz Intruder2k5 #51965 üzenetére
Enyem 80.95.x.x. es digit ir ...........
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Lotto73
csendes tag
válasz Intruder2k5 #51961 üzenetére
de az a furcsa , h sem telon, sem pc-n , sem a tv-n nem indul el, minden eszkozon csak teker..........
-
MODERÁTOR
-
Lotto73
csendes tag
Sajna igy sem lett jo, az oldal bejon , de az adas nem indul el, csak teker korbe-korbe.
Igen minden digi, tv elofizetes is es 1000es net -
dh66e
veterán
válasz Lotto73 #51955 üzenetére
Bocs,hálózati hibaelhárítás.....
Tálca jobb oldalán ahol a wifi hálózati ikon van arra rányomsz jobb egérgombbal majd Hibaelhárítás kiválasztod kattintasz és itt elindul a problémák észelelése majd kiválasztod a
Megpróbálok elérni egy adott webhelyet....... és itt bemásolod a weboldal címét ami nem működik majd lefuttatod. -
Lotto73
csendes tag
Sziasztok! Digi kabeles netem van, se okos tv-n , sem szamitogepen nem indul el a roman digisport online. Valami otletetek van?
-
sirály69
őstag
mindenkinek a véleményét...!
Szerver Hosting Debrecenben
-
unravel
őstag
-
M_AND_Ms
veterán
-
sirály69
őstag
HBO megrendelésén gondolkodom...
Milyen minőségben adják a filmeket?
Csak azért kérdezem, mert van olyan SD adó amin olyan a kép minősége mint ha HD adás lenne...Szerver Hosting Debrecenben
-
flegga92
senior tag
-
g0dl
addikt
válasz rooney8 #51925 üzenetére
A MUX nálam is így van beállítva, és megy.
Régebben nekem az volt a problémám tvheadend-del, hogy nem volt hajlandó a keresést elindítani. Végez nálad csatorna keresést? Illetve méfg megnézheted, hogy a TV, milyen jelerősséget, és jelminőséget mond ugyanezekre a muxokra. -
rooney8
aktív tag
válasz unravel #51926 üzenetére
nem hiszem, egy éve lett felújítva a lakás, minden kábel újra lett húzva, illetve tv-n csont nélkül bejön minden.
(#51927) flegga92
ez egy androidos tv box amúgy. android alatt a dvr app-ban bejön minden csatorna, csak ott androidon belül más problémáim is voltak, szóval felraktam rá egy CoreELEC-et (ez egy linux disztro, ami kodi-t futtat). erre felraktam a tvheadend-et, elsőre be is hozta az összes csatornát, ment is minden, csak aztán egy újraindítás után egy csatornát sem nyitott meg és kiírta, hogy tvheadend no free adapter available. ezután újraraktam a tvheadend-et, újrafuttattam a kezdeti varázslót és többet nem jöttek be a közszolgálati csatornák. -
rooney8
aktív tag
sziasztok
pár napja kötötték be a digit. tvheadend-el próbálnám behozni a csatornákat, de a közszolgálati adók nem jönnek be. egyszer sikerült behoznia azokat is, de aztán valami más hibát írt ki, szóval újrakonfigoltam a tvheadend-et és azóta nem jönnek be.
többivel nincs probléma. valakinek van ötlete miért nem találja?
-
Fürkésző
tag
Azt jelenti, hogy a szerencsések közé tartozol. Vagyunk néhányan (főként a régi ügyfelek számára is elérhetővé tett OkosCsomagot az első napokban kötők), akiknek külön köröket kellett futni, hogy megmaradjon a kedvezmény. Lehet, hogy nektek is mi jártuk ki , de lehet csak mázli.
Ügyfélszolgálat válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk igénybevett szolgáltatásaira vonatkozó hűségnyilatkozati kedvezményt biztosító kód — egy sajnálatos adminisztrációs hibából adódóan — nem megfelelően került berögzítésre, így számlázó rendszerünk a ciklikusan elkészülő számlaleveleinkben a szolgáltatások havidíját listaáron tüntette fel. Reklamációjának helyt adva 2018. október hónapra vonatkozó számlát korrigáltuk."Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
g0dl
addikt
válasz #29810560 #51920 üzenetére
Legutóbb nekem azt mondták, hogy az előfizetésemen "be van billentve", hogy az okos csomag lejárta után se emelkedjen.
Bármit is jelentsen ez. Erről a vicc klasszikus jut eszembe:A Medve megy az erdőben, kezében egy papírral. találkozik a Rókával.
-Szia Medve, mi van a kezedben?
-Halállista.
-Ajaj, és rajta vagyok?
A medve gyorsan végignézi, majd rábök:
-Igen, itt vagy.
-Jaj Medve, megengeded, hogy még elmenjek a családomhoz, elköszönni?
-Hát, na jó, rendben.A Róka másnap halott. A Medve megint bóklászik az erdőben, találkozik most a Majommal.
-Halállista.
-Ajaj, és rajta vagyok?
A medve gyorsan végignézi, másik oldalt, is, majd rábök:
-Igen, itt vagy.
-Jaj Medve, megengeded, hogy még elmenjek a családomhoz, elköszönni, tudod, nekem ők nagyon fontosak?
-Hát Majom, ha tényleg olyan fontosak, akkor ok, menj.A Majom másnap halott. A Medve nemsokára a Nyuszikával találkozik.
-Halállista.
-Ajaj, és rajta vagyok?
A medve gyorsan végignézi, másik oldalt is, újra végignézni, és rábök:
-Igen, itt vagy.
-Te Medve, és nem lehetne engem kihúzni?
-Dehogynem. -
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, majd küldjetek tovább ha kell.
Szüleimnél (panel 70nm 2.5 szoba) a TV kábelek cseréjét kellene végrehajtani. Van 3 szoba mindegyikben kábelen megy a TV-be az adás.
Az lenne a kérdés, milyen kábelt és csatlakozófejeket kellene vennem, melyik elosztót ajánljátok. Ehhez esetleg kell-e jelerősítő? Még nem szereltem ilyen kábelt, de meg kell csinálni sajna...* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Flashget
félisten
Nézem a számla fejlécét...
DIGI Távközlési és Szolg. KFT
BUDAPEST VIII. KERÜLET - CORVIN PLÁZA
1083 Budapest, Futó u. 37.mióta nem a Váci út?
Realme GT Master Edition
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #51912 üzenetére
Sikerült, köszönöm szépen a segítséget.
-
pjen
félisten
válasz Hunter3060 #51906 üzenetére
Vegyél például egy Amiko boxot,a normál adásokat kódolatlanul rögziti.
-
Watt25
veterán
válasz Hunter3060 #51906 üzenetére
Tök egyszerű: sehogy. Önmagában a TS-sel nem lenne probléma, de kódolva rögzít, nem fog menni.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Hunter3060
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni abban, hogy hogyan tudom a digi dekóderrel felvett műsort PC-n lejátszani vagy átkonvertálni nézhető formátumra. Sajnos vmi fura TS filét készít, amit nem tudok megnézni sehol csak a beltéri egységen. Próbálkoztam már mindenféle video konverterrel, de nem támogatott formátumnak írja.
köszi előre is
-
aXXon
őstag
válasz #29810560 #51903 üzenetére
Reinkz:
Nekünk egy 8 éves LG tévénk van, a listán nincs rajta és hiba nélkül megy benne a CI+!
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Flashget
félisten
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Nem rég fizettünk elő a digi-re és lesz HBO is.
Adott egy LG 32LD450 készülék, ami nem mai darab. Van benne CI de úgy néz ki, hogy a sima nem a +, de minden kódolást tud amit kéne.
Láttam itt is és a honlapon is hogy CI+ kéne, de találtam egy nem hivatalos listát a PH-n.
Ez a upc-s fórumból származik és ugye ott is CI+ kéne, de több ilyen típusú tv-t is látok a listában (42LD450) ami ebből a modell családból származik. Az LG honlapján van egy 2014-es FW update is, igaz azt hogy mit javít arról semmi, de csak újabb lehet tekintve hogy tv-t ~2009-ben vettük, hanem régebben.ezért még is bátorkodom megkérdezni hogy van aki "sima" CI-vel használja ezt a digi Cam-et?, jó lenne ha nem kéne még egy doboz.
Szerk Bocsánat a TV a matrica szerint 2010 Augusztusi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest