Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Nem reg olvastam facebookon olyan segitsegkerest, hogy a ket feher item (igen, jol olvasod, 5 percet nem jatszott az ember a jatekkal) kozul melyik a jobb fegyver. Szted o mennyi ido mulva jut el endgame-ig?
Sztem a D4 jatekosbazis nagy resze endgame-ig is alig jut el, vagy nehezen. Pedig most mar lvl60-tol paragon is van... Kis resze par nap alatt vegig daral mindent. Utobbinak, a sokkal kevesebb jatekosra nem fog energiat pazarolni a Blizzard. Eppen annyi valtoztatast tesznek bele amennyi meg kell h eletben maradjon a jatek.
Latod mennyire van uborka szezon. Mar "A" besorolasu buildekkel bohockodom...
En sem bannam ha a poe2bol jonne at valamilyen formaban tartalom, de attol felek egy komolyabb, kihivasokkal teli ensgame az meg messze van, vagy nem is lesz. -
WayneGace
őstag
Azért elég jól el vannak a nemek határolva, hisz Lilith mother of Sanctuary meg daughter of Mephisto. Prime evilek egyértelműen hímek, de Andariel egyértelműen nőstény, ha szabad így fogalmaznom. A titulusai "Maiden of Anguish, The Demon Queen.
Tehát a diablo világában a démonok és egyébként az angyalok is jól behatárolhatóak.
Lásd Imperius vagy Auriel.D3-ban Diablo külseje azzal magyarázható, hogy Leah volt, akiben megbújt.
Biológiailag nincs kitárgyalva, meg nem is kell feltétlen, de valahogy megszületett Lilith és Inarius gyermeke Rathma.
Gondolom a D4 kampányt csak végigjétszottátok. Elég hangsúlyos szerepet kap D4-ben és egyébként D3-ban is az emeberek pont emiatt, hogy a jó és a rossz is bennük van. Tyrael feláldozta az emberiség miatt magát, mert látta bennük a jót, de az angyalok Imperius vezetésével a rosszat látják. D4-ben sincs megbocsájtva Inarius"bűne". -
Zoona
aktív tag
És most ugymond a season event ez az Application Inc ez igy ennyi? Mondjuk a Realmwalkernél rövidebb legalább… a Battle passt még fel se bírtam fogni igazából, majd ma ránézek, de lehet hogy ez a season nem lesz kijátszva ugynond.
anno talán a D3-al is ezt csináltam, pár Season kimaradt mert ráuntam.
-
PunkZoli
aktív tag
Én sem értem első blikkre és szerintem ez szándékos.
Nekem az a kérdésem, ha az 1000-est veszed meg akkor nem prémium részen minden kivásárolható? Minden pontért vehető cucc?Úgy emlékszem korábban is 1000 volt és 666 visszajárt.
Vagy most választanod kell melyik karit öltözteted fel csak?
-
krokk
senior tag
nálam is volt ilyen hiba de még a legutóbbi patch előtt. de annyival megoldódott asszem hogy utánaha újra beléptem és belőttem rá mindent akkor megtartotta. csak elsőre nem.
#25980faragojof elvileg van ilyen igen. nem demo mert minden elérhető csak időben korlátozott. pl szokott lenni ingyenes hétvége és gondolom ez az ahhoz használt verzió.
-
faragojof
őstag
Szerintem olvasgass Blizz fórumot. És akkor nem kell a képzeletedre bíznod magad.
Az el se gondolkodtasson, hogy visszanézve a fórumot, több fórumtárs is panaszkodott már kisebb nagyobb hibára. Egyedül én vagyok aki az általam talált összeset megmutatom.
Lehet, te is belefutottál már párba. Csak azt hitted fícsör!
Egyébként két gép, i5-4470, meg i7-7x sorozat. Az egyik 12Gb DDR3-1600, a másik 24Gb DDR4-3000. A net az elsőnél 100mega. Bővítve 250-re, optikai, Telekom. Mindkettőn win10 frissen rakva. Útban van egy tizenegy is. A kisebb gépen vinyón futott, most egy 250-es ssd-n. A videokártya is nagyobbra lett cserélve. De!!! Mindkét gépen játszható a játék, de az i5-ön kínosan lassú volt a betöltés. De én nem ezekre panaszkodtam soha. Nem a lassú betöltésre, és nem az időnként szaggató képre. Hanem az állandóan megszakadó kapcsolatra! A többi amire panaszkodtam, na az fícsör. Blizz ajándék! Hogy mindig stesszben tartsa a játékost!
A blizz a folyamatos kapcsolat vesztésre azt mondta (ez a legfőbb bajom). Tudnak a problémáról, de arról nem ők tehetnek, ha a szolgáltatóm külsős cégtől veszi a hálózatot, és annak a végén nálam elfogy, szakad a kapcsolat. Így az applikáció elveszti a jelet!
A következő kérdésre, hogy a többi játék miért nem szakad, nem válaszoltak.Valami elb@szódott a Blizznél de nagyon!
-
krokk
senior tag
-
-
shotika
őstag
Én nagyjából kimaxoltam azokat a karikat, amik érdekeltek, aztán mentem vissza D2R-re. Tetszik a koncepció, amerre haladnak, de még mindig nem adja meg azt az érzést, h kiesik egy nagyon ritka item, vagy cucc. De a levelinget és a t4 képes kari osszerakasat azt piszok mód élveztem.
-
Vikus
tag
Nem egy nagy matek. Én már lassan feloldom a 100k Citadellás coin achi-t, szóval mentem párat.
2 vagy nagyon max 3 kör után már azért rá lehet jönni mi merre megy.Egyébként..khm. Ez volt az a "nagy durranás" patch, ami miatt egy campfire-t is le kellett tolni?

Nem érzek változást. Ami side quest volt, még mindig bugos, pedig már rég kész, de nem adja meg, eltűnt a blood maidenes trophy-m, Az event egy rakás hulladék. Azt hittem legalább lesz új reward. Még az se.
Ez a nagy kecske hol spawnol? Plusz honnan lehet még ilyen legendary potit szerezni, amit dobott a cache?
Ez a sok cinder legalább ér valamit.. a ládák gyors xp-t adnak. De semmi más. Nem úgy volt, hogy buffolják az ancestral itemek droprate-jét? Meg az aspecteket is? Mert nem vettem észre itt se változást..

-
malacka87
őstag
Igen! Andariel's VisageDamage increased from 3000% to 4000%. ez is egy jó példa...
-
faragojof
őstag
Jajj, dehogy! Ők voltak akik a másoktól, finoman szólva "ellesett"
dolgokat úgy tudták egybekovácsolni, hogy azokból korszakos alkotások lettek. Ennek köszönhetjük a Warcraftot is meg a Starcraftot is. Ők fejlesztették tökélyre az addig full gagyi, elnagyolt vagy elhanyagolt játékon belüli animációkat.De azzal egyetértek, ez a D4 valami nagyon fura. Nem találom benne a "na még egy kört a matiért a lootért a paragonért" érzést. És ez a rettenet mennyiségű crash a sírba kerget.
Mintha nem tudták volna eltalálni az egyensúlyt az rpg, meg a hack'n slash között.Ja, és ez lemaradt! Mintha programozni is elfelejtettek volna.
-
grimm2015
senior tag
Én is azt fogom tolni, csak a Roguenál a Twising Blade is volt már S+ build, játszani meg nehéz volt vele, legalábbis eredményesen, hogy ne tized akkora sebzésem legyen mint kellene . Aztán talán valami A buildos Barbbal többszörös sikert értem el.
A mostani Sorcnál is T8on tanultam meg rendesen játszani vele, pedig előtte is azt gondoltam tudok.
-
_drk
addikt
Később alakulhat az még.
Rúna szavakról nekem egyből a több socketes cuccok ugranak be nem is a rúnák. De az jelenleg nagyon szegényes D4ben, ügye max 2 socketes a cuccok, ebből kéne 6ost csinálni. De milyen itemre? Fehéret nem is dob a játék egy szint felett, bár ezt ugye lehet javítani.
Mondjuk nekem az egyszerűsége miatt nem tetszik. -
Win-T
őstag
Ez a live support hihetetlen baszki, pedig régen annyira jól működött ez a blizzardnál. E-mailt nem lehet írni senkinek, csak az idióta automata support rendszer működik ahol kérdések alapján próbálja a rendszer kitalálni, hogy mi a problémám és persze semmit nem segít. Ticket írásához be kellene lépni, de ha be tudnék lépni nem kellene segítség. Próbálom az authenticatort eltávolítani aminek a vége egy sor biztonsági kérdés, captcha és SMS-ben küldött hatjegyű biztonsági kód megadása után egy vidám "Page not found" felirat a böngészőben. Élő embert nem lehet elérni, az AI használhatatlan én meg itt vagyok egy elérhetetlen accounttal. Nevetséges szint!
-
Bennyboy
őstag
Eddig ahogy alakulnak a dolgok az sem kizárt. Mivel képtelen a blizz bármilyen új kreatív dolgot kitalálni végtelen erőforrásból így behozzák azt ami már régen működött. Follower, pet stb.) Ez nem biztos, h baj inkább szomorú számomra, h csak ennyire képesek. Máig a legnagyobb epicfail, h nincs egy pt finder a játékban
Sebaj majd kövi dlc-ben, akarom mondani kiegben
-
5150head
őstag
De szerintem a PoE és Diablo playerek közös halmaza sem túl nagy.
Pedig szerintem de, jelentős átfedés van a kettő között.
Itt is írták páran, hogy season maxolás után mennek poézni és vica-versa.
Én is nyomtam a poet, de nekem nincs annyi időm meg erőm gamelni mint ami ahhoz a játékhoz kell. Casualként nem igazán lehet boldogulni, így a casuknak a Dio4 kedvezőbb. Csakhát itt meg a tartalom lesz egy idő után uncsi.
De ettől függetlenül sztem sokan vannak akik felváltva pörgetik mindkettőt, a fanboyok meg nyilván elvből utasítják el bármelyik másikat a kettő közül. -
-
prokxy
veterán
Igaz...
Viszont nekem a kaszt + környezet kombója szerintem el van találva ha Druid 2 ha nem.
Ebben van azért potenciál, ha a dungeon-ök is ilyen környezetben lesznek, lesz benne sok kontent, az tetszeni fog a népnek. Emellett gondolom nem lőnek el mindent most.
Tény, nagyot kell alkotni, mert ha a poe2 hozza amit vár a nép, akkor csak a Dio fanok maradnak itt csak. -
MegalodonS
őstag
Lehet igazad van,lehet nincs!
En nem emlekszem,hogy ilyen foku bemutatot kapott volna(400 LED kepernyo,10 meter hosszu azert legalabb a korites meg van), a D3 Reaper of Soul kieg??NEW SPIRITBORN INFO & GAMEPLAY CONTENT BIG REVEAL TODAY Diablo 4
-
-FreaK-
veterán
Ezt pontosan így gondolom én is, már gondoltam rá, hogy összeírok párat amit tök jó lenne, ha bele raknának.
Gyakran hozom fel az Undecember-t pédának, annak a játéknak a legnagyobb előnye, hogy tele van olyan kisebb-nagyobb dolgokkal, amik folyamatosan adnak napi teendőket de egyben jutalmaz is ha csinálod őket. Napi questek, craftok, vagy már azért is kapsz valamit ha csak belogolsz, és ha ebből megvan 28, akkor valami nagyobb/jobb reward vár. De ez csak egy apróság a sok közül. -
mephi666
nagyúr
...kb kisebb főiskolás házi feladat szint lenne ezt leprogramozni...
a hiányát úgy nevezném, hogy lustaság+igénytelenség a fejlesztők részéről (elég abból kiindulni, hogy d3 esetében mennyire kérte a nép és hogy fogadták, mennyire használják... nem mellesleg ott sokkal egyszerűbb is armory nélkül átöltözni, átskillezni) -
Daelion
őstag
Nekem ez az egesz WASD egy ARPG-hez egy fura dolog.
Soha nem jutna eszembe, hogy azzal akarjam játszani ha tudok egeret is használni bár lehet csak azért mert kb általános sulis korom óta így játszom ezeket. 'D2 óta'Persze nincs bajom vele ha belerakják a játékba csak nekem fura, hogy ezek szerint ekkora igény volt rá? 'esetleg valami egészségügyi/sérülés,stb végett jobb egyeseknek?'
-
Hangfalképű
tag
Neked mennyi minden van meg a buildhez? Hogy alakul a sebzés? Csapsz vele milla felett?

Azt írják, hogy az ugyanabból a forrásból származó poison damage nem stackel. Így viszont nem értem, miért ajánlják annyira single targetre és így lehet lecserélem a fentebb említett két aspectet a +40% potencyre meg arra, hogy a clone is megkapja az imbut (mert az hozzáadódik, mivel külön forrás).
Igaz, hogy így nem lehet folyamat nyomni a méreg imbut, de mivel amúgy sem adódik össze nem nagy veszteség és a hectic vampire power meg elég jól csökkenti a cd-ket a turbó módban tolt puncture-rel
Szerintem jobban járok így. -
Hangfalképű
tag
Én is ezt akarom összerakni, rugó nagy kedvenc

Én amúgy nagyon gondolkodok, hogy a puncture poison és a bursting venom aspecteket lecserélem másra, mivel próbálgatva a poison imbuementet, nekem nem tűnik úgy, hogy többször használva egy bosson az imbu skill stackelné a poison sebzést. Lehet, hogy én látom rosszul?
A folyamat kint lévő shadow clone viszont nagyon várós (mondjuk a hozzávaló itemek is
), de hogy a folyamatos evade ugrálgatást hogy fogom megszokni, az jó kérdés. -
_drk
addikt
Tartalom függő.
1 új karakter 10-20 dollár sok egyéb plusszal.
Új mapért kérhetnek még el ennyit, csak azzal jelenleg nincs probléma, annyi hogy szar a random rendszer és az OW is üres.
End game tartalomért nem kérhetnek pénzt csak úgy.Egyedül Új kampány emelhet az áron, de 1-2 ACT se ér 10-20 dollárnál többet.
Kb 40 dollár a végösszeg ha mindent bele pakolnak. De annak fullosnak is kell lennie, mert a multik könnyen elhasalnak ha gyenge a DLC vagy a szezon, amit éppen láthatunk is. -
_drk
addikt
Gyere vissza kb a 3-4. Szezonra.
Kb a második szezonra lesz úgy össze kalapálva a játék, hogy amit akarnak nagyjából működni fog.
Valószínűleg most az összes erőforrást elviszi a bugfix, meg az elrontott kódolás megoldása pl stash.
De amíg nem jó a res és még kitudja milyen bajok vannak, addig sok új nagy dolgot nem is tudnak beletenni.
2. Szezonra valószínű még több balanszolás, több és másféle build.Egyébként erről már sokan beszéltek hogy ma ilyen játékot rohadt nehéz kiadni mert olyanokkal van össze vetve ami 10 éve kint van rengeteg DLC/patch és minden féle tartalommal.
-
Roland861010
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest