Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
malacka87
üzenetére
A Blizzard lassan a WOWból - ami tényleg MMO - csinál egy ARPGt, szóval a living service és az MMO jól hangzik, de ez attól még nem az. Én nem is tudom, hogy voltam e partyban bárkivel ebben a seasonben, pedig alapvetően azért játszok MMOkat, hogy közösen nyomuljunk. Az, hogy a városában látok egy layeren pár kolbászoló embert nem sokat tesz ehhez hozzá, ahogy az 5 másodperces world boss és a gagyi side questek sem. Az már inkább, hogy ha sokan vannak, akkor még mindig megakad a játék amikor betölti az inventory tartalmát - ezt azóta se értem, hogy miért kellett -.
A 100 eurós template kezelést meg ne emlegesd, mert a végén tényleg így teszik bele a játékba.
-
Hehe, sima Helltide event dobta és még az agyas buff se volt rajtam, mert elfelejtettem.
Bár sok mindenre nem jó ez a sapi. 

-
válasz
Reinhardt
üzenetére
Hát, nem ártana. Ott van az első körben, hogy legalább majdnem tökéletes alapstatok legyenek - oké, 1 forgatható, ha van gold -, azon belül legyen nagyobb rollos, legyen csillagos vagy mi a fene, majd utána még a random statok közül kétszer adjon magas és megfelelő rollt tempering közben. Aha. Csak ma vagy 6-7 csillagos itemet dobtam ki, mert 5x ugyanazt a vacak tempert tette fel a kovács.

-
Nekem is ez lett mára kb. a vége. Mondjuk nekem ami nem tetszik az a gold minimális mennyisége. Az RNG miatt egy fél pillanat alatt millós pörgetések vannak, 80 feletti pitben meg ad 200k-t. Hááát... -
válasz
malacka87
üzenetére
Köszönöm, tippre aztán közben meglett a skillek alapján. Próbálom én is, érzésre jobb, mint a maxrollos, bár még valahogy baromira nem az igazi, puzben lvl76 körül vagyok és az, hogy néha 1hitre borulok egy dolog, de van, hogy annyira nem sebez vissza a build, hogy vagy 10 percig táncolok egy boss körül.
-
válasz
D1Rect
üzenetére
Ez így van, S2 jobb, mint eddig a D4 bármikor, csak azt azért tegyük hozzá, hogy olyan alapvető dolgokat nem tartalmazott, amit az elődje igen és kellett volna. Olyanokat meg igen, amiket nem kellene, pl. ugye a másik játékos inventoryját és teljes stash-ét. Igazából kiadtak egy félkész bugos valamit, amit "aktívan fejlesztenek", igazolva a battlepass árát, így talán jövőre már tök jó játék lesz. Én örülnék, hogyha lenne annyi tartalom, hogy koca játékosként a season végig magához húzzon, és remelem, hogy S3-S4 körül ez meglesz. De a vége jelenleg az, hogy mindig visszatérek D2Rhez, pedig abban is van hiba és bántóan sok QoL dolog hiányzik. De ha elkap a gépszíj, akkor az behúz.
PoE szerintem sosem volt ellenfél, arpg, de teljesen már a közönség, a közös metszet nagyon kicsi nincs jelentősége szerintem, hogy mikor jön. Last Epoch már jobb kérdés, az kevésbé hardcore, legalábbis az első néhány száz (ezer) órában.
-
Beteg ez a sorci. 44-esen gond nélkül mentem át T3ba, majd rá pár percre már solo helltide commandert öltem és nyitottam a 300-as, 250-es chestet egy körben. Egyedül a 300-as ládánál lévő mob volt kicsit combos a sok toronnyal, de minden más olvad. Azt kell mondanom, hogy akár bug, akár clever use of game mechanics, utoljára talán D3ban szórakoztam ilyet a kamehameha-s archonnal.
Pedig az Upheaval barbi sem rossz most. -
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ott is az volt a duma, hogy prémium tankot nem nerfelnek. Meg WoWsban is, aztán mindkettőben megvan a T8 prémium, ami pár hónapig volt király, most meg igazából csak melegedni jó a csapattársaknak, mert jól ég, amikor felrobban.

-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Alapvetően nem az a baj, hogy egy-egy build tápos és élvezetes, hanem azzal, hogy ahogy a példa is mutatja az egyik class 50-esen leveri a T4 70-es capstone bosst, mert akkora a dmg output, hogy minden mechanikát kb. átugrik. Ha jól sejtem, akkor a sorci mellé megy majd az overpowered nerf is. Bár, amíg nincs ladder, még értelmezhető endgame, addig ez szerintem igazából nem fáj senkinek. Sorcira meg egyébként is ráfér, hogy tápos legyen egy kicsit.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mármint akkor esik annyi, ha befizeted a premiumot, egyébként kevesebb, nem?
Pedro78: Na ja, az meg a másik. Bár gondolom ezért dolgozták át a töltőképernyőt, hogy néha lásd is amit vettél. Kivéve ha mondjuk perma maci vagy farkas vagy.

-
válasz
grimm2015
üzenetére
Bocs, de mi köze van a D2 itemeinek ehhez? Semmi. Ez elvileg egy AAA játék a GW2t megszégyenítő fashion war implementációval, csak sokkal rosszabb pénzügyi modellel. Ha a játék alapjaira fele annyi idő ment volna el, mint a szadomazo, csöcsös-bögyös 25 dolláros skinekre, akkor lenne valami endgame lvl100 után.
-
D4R akkor lenne okés, ha a D4 valaha is jó lett volna.
D2nek azért volt anno egy nem kicsi játékos bázisa (nyilván nem volt tökéletes, de pl. elég megnézni a rúnákat vagy a set itemeket, hogy azok hogy működtek akkor, hogy épültek fel és hogy hogyan néznek ki a D3/D4bn ezek a dolgok). Részemről marad az, hogy kb. pár hétig max leköt esténként, ahogy végzek a seasonnel, aztán nézelődök más felé, pl. Last Epoch. 
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Random youtuber? Egy random marketing hiba? Arra gondolsz, akit a Last Epoh és a Diablo 4 fejlesztői is megkerestek, hogy kikérjék a véleményét? Aki a Maxrollnál content creator? És arra a trailerre amiben gyakorlatilag általános iskolás matematikai hibák voltak és gyakorlatilag semmi nem stimmelt benne? Se a képek, se a számok? Hát, így is lehet fogalmazni. Abban viszont egyetértünk, hogy ez nem vicces, inkább siralmas a Blizzardra nézve, hogy ilyen minőség cucc egyáltalán elkészülhetett.
sith7: Nem nagyon vannak, alapvetően elég gyorsan elpárolog a közösség egy egy season alatt, tekintve, hogy a "profik" kb. pár nap alatt kivégzik a season által nyújtott contentet. Viszont itt találsz párat, lehet szűrni seasonra és ethernalra is. Hogy mennyire jók, azt nem tudom, frissítve vannak, de én sosem próbáltam, nem játszom season-on kívül.
-
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Semmi gond nincs vele, miért ne lenne normális? Ez random. Nekem duduval a TR fejes 80-on esett először, pedig a legtöbb buildhez az kötelező, anélkül nem működnek, rugónál meg emlékeim szerint simán kihagyható, én legalábbis 2 karddal toltam pre season és teljesen jó volt.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azokban tele van ilyen mobokkal az insta + a végén tudsz idézni fixen 2 típus közül.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Volt valami a levegőben akkor, mert nekem is tegnap esett ebből az első, meg egyből utána a claw-os staff is.
A másik fejesből már kb. 10-12 darabot törtem, igaz, azon felül sok unique nem esett még. De pulverize után megváltás még mindig a tornado build, bármennyire is sz*r a gearem. 
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elvileg nagyobb eséllyel, gyakorlatilag nem tudom már hány szint óta azokat farmolok, amikor csak lehet, de még nem láttam azt a unique-ot, amit keresek.
-
válasz
prokxy
üzenetére
Még annyi, hogy D3ban ott volt az endless paragon szintezés. Oké, nem sokat dobott mindenen, de legalább a ritka lootokon túl jött az XP fixen, volt minimális erősödés. Hát itt az sincs. A többivel is egyetértek, druida itt is tudna support lenni, stb. de így, hogy nincs template mentés és egyesével kell visszafejteni a paragon boardot? És ha javítani akarok valamit az első táblán, akkor bontsam vissza az egészet, mert nem lehet megszakítani (és akár deaktiválni a nem összekötött részeket)? Értem én, hogy kell a fejlődés, hogy eladható legyen, hogy él a játék, csak kicsit sok dolgot kivettek belőle a D3 után.
-
Skacok, nem jár valaki T4 capstone körül? Becsatlakoznék, ha lehet.

-
- Mad Wolf's Gleenél van az, hogy Werewolf is your true form now és ad +3-at a WW skillekre, illetve a Dire Wolf's Aspect a rage esetén is abba tesz.
- Temest Roar ad majd spiritet, karöltve az Stormclaw's Aspect sebzésével.Nekem egyelőre nincs meg a fejes, viszont az egyik Wrathful cucc ad olyat, hogy 16% eséllyel feltölti maxra a spriritet core/basic skillek esetén, azzal tök jól el lehet zakatolni.
-
válasz
ambushka
üzenetére
Ilyet senki nem mondott, de az se volt normális, hogy mentőmellényben kellett olvasni a topikot, mert patakokban folyt a sírás. Ugyanez nagy tömegben célt ért náluk, ennyi. Ezzel a patchel még mindig az a legnagyobb baj, hogy ennek még beta alatt kellett volna jönnie és nem a megjelenés után egy hónappal.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Lehet neked meg nekem igen, de én nem általánosítanék.
Az altnak meg megvolt az oka, a kolléga a szintet kérdezte, nem az okát.
-
válasz
adamkaa777
üzenetére
35 a dudu, 25 a rouge, 2 gyerek, 2 kutya, meg az asszony mellett szerintem ez nem is rossz.
-
Akkor próbálj ki egy rouge-ot, hogy megtudd, hogy mi a jó.
Druida lassú, az új lego a Vine Creeperrel ügyes, de szerintem elég faramuci a használata, még jobban statikussá teszi az egészet. Eleve dög lassan mozog, hacsak a trample meg a shred teleportját nem használod és akkor még a spelljei is olyanok, amilyenek. Persze, endgameben a tornado hasít, de odáig túl sokszor bealszik az ember.Vagy ha van itt fanatikus druida játékos, akkor kérek szépen pár tippet, hogy melyik fejlődős build az, ami nem ennyire statikus, mert lassan visszanyergelek a rougera.
- a proc-on alapuló dolgok meg érdekesen működnek, pl. elvileg critre 20 százalék eséllyel resetel a companion cooldown, de annak ellenére, hogy a landslide fixen critel nekem inkább 1:15, 1:20nak tűnik az arány használat közben. -
Eskü már díjazni kéne azt a szenvedést, amit csináltok.
Fújj Blizz, egy ARPGben grindolni kell. 
-
Én nem emlékszem, hogy lett volna, de lehet ez is olyan, mint a helltide mati, túl sokan fikázták hirtelen, aztán inkább közölték, hogy ja, ez csak bug, javítjuk nemsokára.
Vagy lehet, hogy erről van szó?
The level requirement for Sacred Items will now cap at level 60
The level requirement for Ancestral Items will now cap at level 80Erről se beszéltünk itt sokat, pedig szerintem ez lesz az igazi sz*póroller, ami lassít.
-
Egyrészt ez iparági probléma, nem egy céghez köthető dolog, ilyen a világ sajnos. Ami viszont érdekes, hogy a fotelből mindenki sokkal okosabb az ilyen tech cégek vezetőinél és vezető fejlesztőinél. Ezen azért lehet elgondolkodnék egy percet...
Ha pedig a játék tényleg olyan rossz irányba megy el, akkor a közönség úgyis szavaz majd és elengedi, mint tette ezt a múltban számtalan alkalommal.
-
Kövezzetek meg, de én nem látom annyira kilátástalannak ezt a helyzetet. Szerintem baromi gyorsan felért az ember lvl 100-ra és a WT4 sem volt éppen egy nagy kihívás - sokan ezért is sírtak, hogy nincs benne semmi tartalom, főleg, ha lvl1esen bementek WT4be és pár óra alatt felértek 60-70+ fölé. Amit javítani kellett vagy így vagy úgy - és tippre még így is könnyebb lesz jóval, mint pl. D2/D2Rben a fejlődés.
Amit szerintem nagyon elrontott a Bizzard, hogy nem az volt, hogy elsőre túl nehéz volt minden - mint pl. D3ban, ahol party esetén a sebzése is növekedett a moboknak- és abból engedett vagy, hogy act IVben rommá vertek a mobok az elején mindenkit, hanem volt egy pre season, ahol rájöttek, hogy ez így nagyon rohanós és könnyű ,onnan nehezítettek egy combosat. Ez így mindenkinek rosszul esik, tudom, nekem se tetszik az, hogy amit eddig tudtam, azt most nem tudom a karakterrel és kb. ezért haborog az egész közösség is.
De én még mindig azt gondolom, hogy ebből lehet jó játék 6-12 hónap múlva, egy olyan, amivel évekig eljátszik az ember, de ehhez pl. kellene, hogy tegyenek bele farmolható dolgokat az uber unique és a sima legok közé, pl. aktiválják a runákat, stb. De ehhez idő kell, a QoL frissítésekre is azt mondták, hogy legkorábban S2, de inkább S3 lesz, mert addigra már kb. készen vannak, S1re mondták, hogy abba már nem akarnak belenyúlni. Én azt tanácsolom, hogy aki szereti a seasont, az vágjon bele és ne gondoljon arra mi volt preseasonben, fogja fel úgy, hogy open beta volt vagy ilyesmi, ne vessétek össze folyamatosan, hogy bezzeg preseasonben ezt már rég megcsinálta a karakterem, mert az megöli a játékélményt biztosan.
Ne feledjétek, ami nem öl meg az XPt ad!

-
válasz
gyugyo79
üzenetére
Igen, de amikor arról beszélünk, hogy T100 dungeon szintidő, akkor az azt jelenti, hogy 50+ szinttel nagyobb mobokat gyalulnak. Tehát eleve nem igazán áll meg az, amit itt páran írtak, hogy 60 fölött annyira elgyengül a sorci, hogy lvl 100-ig már csak isteni csodával tud fejlődni, mert az azonos szintű mobokat is csak akkor öli meg, ha azok szívrohamot kapnak.
Szerintem egy picit túl van ez hypeolva, minden karin vágtak valamit, meg úgy overall mindenkin még pluszba, de az új xp miatt már végképp fölösleges lesz ilyen magas mobokat ölni fejlődés közben, ami egyébként is sokkal lassabb lesz a változtatások miatt - bár lehet a season cuccok majd tápolják a hiányzó részt, fene tudja..
-
válasz
Raidon
üzenetére
Szerintem csak az van, hogy a sorci kollégák itt picit érzékenyebbek a többieknél a patch notes-okra, ahogy azt már láttuk korábban is. Nem gondolnám, hogy jelentősen visszaesne a sorcerer playerek aránya, de majd talán mondanak számokat a season alatt is. Én a kinézett 2 season karakteremen is látok nerfeket, de azt is látom, hogy közben meg más növeltek, változtattak. Persze aki azután is szeretne 20-30 szinttel nagyobb mobokkal hadakozni, az majd még jobban fog anyázni, mert jóval könnyebben megborul, mint eddig. De ez nem csak a sorcikra lesz igaz, hiába érzik magukénak a dolgot.
Hangfalképű: nem érted, rugó season lesz, csak a sorcinak annyi.
Nekem ezekkel a nerfekkel az a bajom, hogy érzésre lassítják a szintezést minden eszközzel, viszont ettől nem lesz több az endgame tartalom. -
válasz
Lendova
üzenetére
For Example:
You are Level 1. Your friends bring you to World Tier IV and leave you at the entrance of a dungeon. They start killing Level 100 monsters.
Prior to Season of the Malignant, you get:
(Level 100 Monster XP) * (1 + 25%)
After Season of the Malignant, you get:
(Level 11 Monster XP) * (1 + 15%)Hát, ennyit a gyors altozásról, meg is van oldva az endgame hiánya.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Változik a készlet, de néha akcióznak 1-1 dolgot, én pár napja kaptam kézhet egy XFX 6800 XT-t tőlük 226k volt, igaz, sajnos Starfield nélkül.
-
válasz
granini
üzenetére
Season a spéci gemek miatt szerintem sokkal gyorsabb lesz, de ne legyen igazam.

Igen, a gem húzás és a "végtelen" paragon pont azt adta, hogy a szuperkocka - most ne pejoratív értelemben értsétek - is kapott egy célt, hogy itt és itt még lehet fejlődni. Még azután is, hogy belevertél 1000 órát. Itt ez nagyon nincs meg és egy ARPGnél azt mondani, hogy ez a casualoknak készült szerintem egy nagyon ciki kifogás a fejlesztők részéről. Bele kéne tenni azokat a nyamvad rúnákat - amik ugye amúgy benne vannak elvileg -, például, hogy legyen mit kiütni a mobokból. Mert 3 hónap alatt a casualok többsége is felér a tetejére, aztán szétnéz, hogy akkor most mi van a következő seasonig.
-
válasz
prokxy
üzenetére
Hát igen, azt a zárást én se értem, mert lehetett volna kvázi "végtelen" vagy aközeli, exponenciálsan növekvő xp-vel szintezhető darab is. És akkor lennének a lvl 100-as buildek, meg a 100+ és annyi. Ilyen téren a D3 paragon rendszere egyszerűbb, de talán tartósabb volt.
-
válasz
Gubu0101
üzenetére
És pl. a Lilith szobrok megvannak? Mert az nem keveset számít lvl 50 alatt. Dudu baromi stabil, de veszett lassú a sorcihoz képest, meg kb. bármihez képest lvl 50 alatt.
Az meg, hogy egy lvl 70 karakter gyengébb egy 52-nél már bocsánat, de inkább user error gear/build, mert ha így lenne, akkor szerintem nem lenne egy rakat NM80+, meg 90+, meg 100-as NM run fent YT-on sorcival.
Edge: Ezek ugyanúgy gyepálják a rouge-okat is ilyen dungeonben, legalábbis én rettentő sokszor belefejelek a ballista lövésébe. Dudu ilyen szinten megváltás, csak hát azt nem szabad fáradtan játszani, mert bealszom a sebessége melett.

-
válasz
S e t h
üzenetére
Ha nem tudod, akkor a season nem neked való, ilyen egyszerű, legalábbis ebben a formájában
Nyilván meg lehetne oldani karakter reset nélkül is, de szerintem olyan verzió nincs, hogy valami tetszik mindenkinek. Tény, hogy valószínűleg lesz, aki nem akarnak megint ennyi órát beleölni, hogy újra 60-70+os karaktereik vagy akár 100-asuk legyen, de szerintem ha nem is egy nagy durranás az első, megéri majd a season. -
válasz
S e t h
üzenetére
Na, úgy látom megvan a class, ami a leghangosabban tud sírni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván vannak gondok a class körül, mert az szerintem se normális, hogy a használható buildek többségében ott van az ice armor/flame shield/ frost nova/teleport négyes, de lenne oka másik classnak is, pl. a druidának, mert azzal a sorcihoz képest az első 70 ,de minimum 60 szint szenvedős. De ott a barbi is, akinél ha megvan a gyűrű, akkor onnantól kötelező a 3 shout. Plusz ők már kaptak nerfet rendesen.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én ezt úgy értem, hogy nincs target farming, tehát a helm ládából is eshet cipő.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Elhiszem, lehet rosszul emlékszem, már elég fáradt voltam, meg eddig ugye ezek season vége után kerültek át.
-
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Ha jól értettem, akkor nem kerül át. Tippre talán az aspectek átmennek, de a spéci dolgok (ékszerek) valószínűleg nem fognak, vagy a spéci socket és hearth nélkül.
-
-
válasz
proci985
üzenetére
Értem amit mondasz, csak akkor azt nem értem, hogy ha ennyire gyenge, akkor hogy lehet tele az internet olyan videókkal, ahol T80+ dungeonöket csinálnak kicsivel 90 feletti sorcikkal? És igen abban is van, hogy borulnak, de ha belenézel egy 20 -30 szinttel magasabb ballista lövésébe, akkor másik karakter is feküdni fog. Na mindegy, úgyis lassan jön a devtalk, majd kiderül mi lesz.
-
válasz
proci985
üzenetére
Ennyi szintkülönbséggel másik glasscannont is simán agyonveri Butcher, sőt, egy rouge is simán elfekszik egy ilyen lövéstől, ha nem aktívak az aspectek, azzal is be kell menni a tömegbe, hogy rendesen össze tudd terelni a mobokat a shadow imbuement robbanáshoz. Plusz CC immun boss szintén izzasztó tud lenni egy ranged rougenak, ahol nem tudsz addokat robbantani addokat.
-
válasz
S e t h
üzenetére
Ja, jó az intro, majd miközben rinyál a háttérben olvasztja a 10-15 szinttel nagyobb mobokat, aztán rátér arra, hogy glasscannonként a 20 szinttel nagyobb mobok agyonverik, ha körbeállják, leesik a shield és nem ugrik el. Erre mondják azt hiszem, hogy skill issue...
-
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem buildfüggő? 2H Staff damage against crowd control bónuszt kap, plusz caster statokat.
-
Ahogy írja elite.cs11, NM-en kívül lehet mindent együtt tolni, persze a WT szintek minimum lvlje megvan. Viszont NM dungeonben ha bemegy egy kiskari, akkor gyakorlatilag néhány óra alatt 50-ig fel lehet húzni egy karaktert úgy, hogy a nagyobbak is inkább ilyen 70-80 körül vannak és nem maxos 100-as karakterek.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Engem zavar, amikor megnyitom a menüt és ott villog a kis Shop icon melletti felkiáltójel, mert ösztönből kattintanék rá, mint egy értesítés. Skin Druidra pl. kb. fölösleges is, mert úgyse látod, max ha a maci/farkas szőrét lehetne mintázni.
Mondjuk még az kéne, hogy rainbow unicorn skin formban tolja a tornado-t a dudu.persil: Te így éled meg, jó neked, attól ezek még ott vannak.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Alapvetően még a KFC oké, főleg ha valaki jár oda - de az, hogy a launcherben és a menüben is tolja az arcomba a shop-ot az már kevésbé tetszik. Egyszerűen furcsa egy ilyen játékhoz, mondjuk már a fizetős pass is, de azt manapság már nem lehet megúszni szerintem. Ilyen téren még mindig a GW2 nekem az etalon, Buy to Play modell, shoppal, de nem erőszakol rád semmit, nem tolja az arcodba. Viszont minden skint ki tudsz farmolni ingame goldért. Nem is értem, hogy hogy élnek meg belőle, de működik sok éve. Maga a minőségével nekem nincs bajom, túlságosan is rácsavarodtam, hogy őszinte legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

D2nek azért volt anno egy nem kicsi játékos bázisa (nyilván nem volt tökéletes, de pl. elég megnézni a rúnákat vagy a set itemeket, hogy azok hogy működtek akkor, hogy épültek fel és hogy hogyan néznek ki a D3/D4bn ezek a dolgok). Részemről marad az, hogy kb. pár hétig max leköt esténként, ahogy végzek a seasonnel, aztán nézelődök más felé, pl. Last Epoch.
A másik fejesből már kb. 10-12 darabot törtem, igaz, azon felül sok unique nem esett még. De pulverize után megváltás még mindig a tornado build, bármennyire is sz*r a gearem.
CactuS#2660 a battletag-em.