Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz kovsol #7936 üzenetére

Egy szóval nem mondtam, hogy életemben nem játszottam még online játékkal, sőt, több MMORPG-t is kipróbáltam már, többek között World of Warcraft-oztam is egy időben sokat, és kimondottan élveztem az instákat és raid-eket tolni a haverokkal online. Nem túlzás azt állítanom, hogy életem legjobb multis élményei abban az időkben születtek, és ha nem lett volna havidíjas, vagy ha akkoriban jobban állok anyagilag és tudom fizetni, akkor valószínűleg nem hagytam volna máig abba... De amíg a WoW kimondottan multira lett kitalálva, addig a Diablo I és Diablo II számomra mindig is egyszemélyes játék volt, és az is marad.

Többek között emiatt sem tetszik a Diablo III "Mindig Kötelezően Online" csapatalapú felépítése sem. Ott már nem egyszer játszottam csapatban, de szimplán csak azért, mert rá voltam kényszerülve. De amint később a változtatásokkal egyre könnyebben végigvihető lett a szezon egyedül is, úgy kezdtem el én is egyre inkább szólóban tolni. Annak ellenére is jobban szerettem így játszani, hogy csapatban egy-két nap alatt simán végigvihettem volna én is a szezont, viszont utána már nem érdekelt a Leaderboard, ezért nem volt motiváció, hogy tovább menjek. És akkor a következő szezonig hozzá sem nyúlok a játékhoz. Egyedül eltartott egy-két hónapig, mire végeztem, és nekem így jobb volt, mert utána nem kellett sokat várni a következőig. Ettől persze még semmi bajom a játékkal, ha én egyedül végig tudom vinni addig, amíg érdekel, addig jó pár száz órát beletolok így is.

Szóval magával a multival semmi bajom sincs, aki akar, tőlem multizhat orrvérzésig, én csak arra próbáltam célozni fentebb (ezek szerint nem sikerült, úgyhogy bocsi, ha rosszul fogalmaztam), hogy a jelenlegi problémákért, amiket a játékkal tapasztalni lehet, kifejezetten a multis rész a felelős, mivel a szerverekkel és a kapcsolattal van mindig gond, mint általában. Így hát aki megvette és most refundolni akar, mert lefagy és kilépeget, annak üzentem, hogy vagy nem kellett volna ennyire sietni a vásárlással, vagy kipróbálni Offline, mivel ott semmi gond nincs a játékkal. Ennyi. De mint mondtam, részemről tényleg OFF. Elnézést azoktól, akiknek a lelkivilágába gázoltam a fenti posztommal, mint mondtam, nem leszólni szerettem volna a multi rajongóit, hanem csak rávilágítani, miszerint jelenleg az okozza a problémát. Ennyi. Gomen. :R

Új hozzászólás Aktív témák