- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shotika
őstag
Jóvan kabbe
De egyébként 81-es az amazonom, lighting fury, de elég nyögve nyelősen fejlődik. Nagyon kéne neki valami fasza javelin, de egyszerűen semmi jó nem esik.
(ráadásul, én nem tudom, hogy a kaszt ilyen szar-e, de olyan istentelen borzasztó mód lassan teleportál a többihez képest, hogy lefő a kávé mire a naccságos asszony méltóztatik 3 métert pattanni)
-
zsirfecske
addikt
nem jó, kell a 15% ias, mert anélkül csak 50% lenne a weapon ias és ott vesztenél frame-et. 15% ias 40% ed vagy 15% ias xx max dmg jewel jó, utóbbi van benne épp.
amúgy Peddy789, jelezném, hogy ez 3.78 attack per second, 20k közeli max dmg-el, azaz 75k dps! great poleaxe breath of the dying perf 70k dps ahogy írtad, omg akkor mennyi lenne ez a thunder maul perfekben?! biztos hogy 80k felett, és ez +dmg charmok nélkül
-
zsirfecske
addikt
hát ez vicc, de mondjuk sosem tudhatod hogy a hiányzó str pl mire kell. ha valakinek nagyon maxolt cucca van mindenben és nagyon magas szintű a kari ahol már nem tud plusz attribot rádobni, ott 1 str is számíthat.
pl nekem a weapon swap most nem megy a thunder maul-al, mert csak +4 str van a gyűrűn. ha socketelek egy fal-t a weapon swapos mangs song-ba, az még csak +10, így is kell egy szintlépés meg még valamennyi, pl emiatt tökre cserélnék gyűrűt, vagy témánál maradva akár övet/kesztyűt stb-t ha nem lenne perf a str roll rajta. szóval ez lehet valid is, bár fenti esetekben inkább nem az
-
zsirfecske
addikt
igen, de kit érdekel a smiter
ez a szőrszálhasogató baszakodás találó kifejezés, bár def-et én is szeretek maxolni és itt is jó példa, hogy egyedül úgy van értelme az op base-nek, ha jó roll megy mellé. +14% ed semmi, ha 50% alaból a roll szerinti szórás. viszont egy ilyen cuccot 400+ ed-vel látni azért szép lenne, asszem megtaláltam a célom
lehet, hogy szánalmas, de igazából mi mást tehetsz? grind-olsz a lev99-re, tökéletes gc/sc-kre? ennél talán több értelme van imba rw fegyver kombókat kirakni (ott legalább a növekvő sebzéssel valódi nyereség van), bár tudja a franc. mindenesetre a 350-400 ed tartományból elsőre 357-et, másodikra 354-et kapni az elég kiba**ás, én biztos nem hagyom annyiban. ha úgy tetszik nekem ez a mini ladder reset, most mehetek cham-ról megint zod+vex-ig
Blizz:
igen, ez lesz belőle, csak direkt hagyom lemenni. jó lesz látni a végén az 1,6 mil gold-os repairt és aztán benyomni a ral-t rá. -
sto1911
veterán
Tisztaban vagyok vele, hogy nem a D2 miatt olt, ahogy irtam is, a loot megjegyzes inkabb egy kis fricska lett volna.
"Viszont jól látszik (vagy legalábbis én így látom), hogy az old school arcok (40-es átlagéletkor
) meg a fiatalok, akiket most szippantott be, teljesen mást szeretnének." - Orulnek neki, ha meg olyan fiatal lennek, mint akikre celzol, de sajnos mar tudtam jatszani az eredeti D2-vel is
Persze akkor sok fogalmam nem volt rola pl. miert kell 3x ugyanazt vegigjatszani, meg hasonlok
@ncc1701: " Ergo nem a játékkal van bajod, hanem a parasztokkal, akikkel játszol. " hat igen, ez a gond, de mivel a jatekosokat legkevesbe sem tudom megvalogatni, igy marad az, hogy ilyen megoldasokert remenykedek.
-
ncc1701
veterán
Tudom, persze. De itt az elv a lényeg.
És le szeretném cserélni a black flailt, mert idegel a knockback, és esett egy Lo rúna, amit nem kívánok gombokért eladni. Úgyhogy vagy forti, vagy grief, és utóbbi hasznosabb lenne, mert a smiteremből csináltam hammert, 1 pont smite, 1 pont fanával.
-
zsirfecske
addikt
mf gc
gheeds-et sem hordom, a magic find-ot kvázi feleslegesnek tartom, mivel drága stat és annak az esélye hogy jó roll essen egy igazán jó cuccból minimális. inkább rúna drop és base itemek. um/mal/ist vagy határ mákkal még feljebb is lehet menni egy jó eth weapon/armor base-el. ezekből pedig már szinte bármiből high rollt trade-elsz. egyszerűbb és olcsóbb. pl most néztem botd miatt, hogy egy szinte bármilyen ed-s eth great poleaxe/eth giant thresher már hr kategória, egy top archon plate detto, akkor tökre nem kell unique-ban gondolkodni. azokból úgyis mindig lesz rogyásig választék, épp a seregnyi magic finder miatt.
-
zsirfecske
addikt
igen, és lássuk be a 60 sec wait time is elég gáz, pl trade-nél már indexelnem kell melyik mule-nál mi van, mert 5-6 karit végignézni 5-6 perc, joggal nem szeretik kivárni az emberek.
szóval van teendő még addig, de ezt tudják is az elejétől. kvázi post release beta ez még a ladderig. de addig is élvezhető. kicsit tényleg olyan mint a beta volt, hogy elvagyunk vele, de a progress nem lesz átvihető ha jön a ladder
-
törölt tag
És azon felül hogy a játékosbazis kis elitista részét kielégítsek van bármi más értelme is a laddernek?
van egy mostani játékmód, amiben elérhető minden eddigi tartalom. A fenti logika mentén a tartalom egy részét atteszik ladderbe, hogy ezzel növeljék az ottani játék kedvet, aminek amúgy semmi értelme, hiszen csak pár oda atpakolt tartalom az extra. Szeretném látni emögött a logikát és nem csak azt, hogy megosszák a játékosokat. -
zsirfecske
addikt
én végighallgattam a mrllamasc-s developer stream-et, a készítők elmondták, hogy több kontent van tervben, új rúnaszavak és stb, de nem rögtön az első ladderbe kerül be minden, abból csak 2 új rw-t teaseltek (felteszem azért lesz 3-4) és az a tervük, hogy fokozatosan tolnak be dolgokat. indul a PTR és az ottani tapasztalatok alapján is nyitottak bármi meglátásra, változtatásra balancing kapcsán is.
-
zsirfecske
addikt
szerintem én ladderig már maradok a meglévő 3 karimnál, épp lev 87 mind, valahogy itt állok meg mindig velük. viszont most eltökéltem hogy választok egyet és azt tolom csak. és ez a fury druid lesz, mert az a legéletképesebb. új, vsz fun karit csak ladderben kezdek szerintem, és amazon-t vagy assát kéne, bár ez a ranger pala is opció lehet. vagy ha lesz valami nagyon tetsző egyedi build az új 2.4-es metában.
savior:
szerintem a pajzsos megoldás nem ajánlott, megtöri a block anim a farkas vad csapkodását. bár most az ias visszaherélésével ez lehet nem annyira számottevő. én upped ribcracker build-del tolom, cb fókusz, überre ideálisabb mint pvm-re. de majd most kiderül mit ér post 2.3 patch a kutyus. ja és azóta tök sok változás volt, charmok, +4 ondal helyett +5 mang song staff stb. -
zsirfecske
addikt
tökéletes
buriza crossbow egy csomó fire charmmal? lol, bejön.
anno mikor kijött a lod, nem értettem semmit a játékhoz és crossbow-val lövöldöztem, necrom volt és mindent strength-re pakoltam, csonti summonokkal. hamar kifulladt, főleg hogy asszem akkor még respec se volt. egy ilyen palát én is tolnék simán már csak nosztalgiából
-
zsirfecske
addikt
köszi, akkor szinte semmit nem ér. mondjuk lawbringer elvileg ebben működik, sajna a black nem. előbbi viszont gondolom pont palának nem olyan buli.
-
Kiss_R
tag
Asszem ma visszamegyek Travincalozni, mert sosem lesz meg a CoH. Most megjött a kedv hozzá, 1,5 hete nem Diabloztam. Még a Riftsin változaton gondolkodtam, nagyon mókásnak tűnik.
“uhh áhh” “híjjjá híííjjáá" - kezében a láncos buzogány, BDSM
Fendes amazont néztem, sosem volt olyanom (mondjuk javazon sem), érdekesnek tűnik az is.
-
sto1911
veterán
Ha gond van a teljesítménnyel, akkor mindenképpen érdemes performancera rakni.
Viszont szerintem vagy bugos vagy a gépemmel lehet valami de közvetlenül a patch után nálam egyszerűen nem volt jó, akadozott, majd újra ránézek, bár azóta patch notesban nem szerepelt.Aha, nagyon elmossa a képet, de van már újabb dlss library, érdemes lehet kipróbálni azzal is.
https://www.pcgamer.com/diablo-2-resurrected-gets-nvidia-dlss-but-its-not-perfect/Érdekes lenne látni a fogyasztásra milyen hatással van, ha dlsst használsz.
-
Kiss_R
tag
Én most is csináltam kicksint, és elég erősnek tűnik így is, bármit gond nélkül farmolok vele p1-ben (p8-at nem próbáltam). Gear még nem is maxos (se CoH, se Mara, se Anni), és a csicska sem állandó segítő, igazából nélküle is vígan elvan. Nagyjából egy Ohm árában vannak a cuccai. Persze ha kap buffot, örülünk Vincent.
-
diegho
nagyúr
Tudom, most élvezem is. Ez a tesla tornyos assa nagyon beteg. Bocikat úgy szétkapja pillanatok alatt, hogy szerintem vetekszik a Javazonnal és konkrétan annyira zsidó szettben vagyok, hogy lvl 56-ig az a pajzs volt rajta, amit lvl1-en kapott
Még egy nyamvadt treachery-t se raktam rá. Minek? Az egy lem rúna...
-
wm2
őstag
Socket nélkül is jó ára van ahogy látom.
-
zsirfecske
addikt
gondolom a black is op lenne a nulla rúna árért, ha menne több fajta fegyverbe. ez pl tök jó balance, hogy kvázi csak paladinnak éri meg (1h mace/hammer típus). vagy esetleg barb (2x 1h club) vagy druid (2h mace) ami relatíve gyorsan tud vele CB-zni?
amúgy neked scourge-ban van, vagy miben hordják nem CB miatt? nem vágom a paladin buildeket, de gondolom a grief pahase blade-ben ugye nem kopik és baromi gyors flat damage, amíg az nincs ez olyan hibrid cucc, CB is meg fizikál ütés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Építő/felújító topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest