- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
Amúgy a phys bowazonnál mennyire érdemes foglalkozni a CB-vel? Mivel fele annyit sebez (ha jól rémlik), mint meele támadásnál, hasznos egyáltalán? Vagy fel kell húzni 100%-ig, és akkor mindig beadja?
Én még anno "úgy tanultam", bowazon fejére a Giant Skull vagy egy futkosós circlet való pvm-re, két/három 15/40 jewellel. -
LZs?!
aktív tag
Én csináltam még első ladder-ben egyet, Javazon reskill után; bár abszolút budget jelleggel, abból ami egyébként összejött a játék során, pl. a bow is a Vigor aurát adó RW volt. De azért 3k maxdmg összejött charm + egyébből (mellé Limb által Enchant, összesen 5-6k AR teljes harci díszben), plusz volt az Amplify Damage unique kesztyű, ami a Strafe miatt állandóan aktiválódott...szóval papíron nem volt élhetetlen, de én mégis utáltam vele játszani: mindegy hogy Strafe vagy Multishot, piszok szöszölős volt rohangálva szpemmelni az nyilakat, amíg minden lehalt a képernyőn...amit még macerásabbá tett a Strafe animation lock-ja.
Szóval pár óra 'majd megszokom' játék után pihenni küldtem, aztán amikor kijött a skill variálás a második ladder kezdetével, egy unott pillanatomban megint reset-eltem a statokat, de azóta sem álmodtam meg, hogy mi legyen belőle; szóval még ma is ott áll 7x szintűként 'pucéran', nulla kiosztott skill/stat ponttal.
Egyébként a Poison Necro-mat szintén eluntam, pedig az potens volt, főleg Travi + Pit környékén, így annak is újraosztottam a pontjait és Bone Necro lett belőle...amit ugyanolyan nyögvenyelősnek találok PvM-re, mint anno a Bowama-t, csak másként; pl. amíg én a Bone Spear-rel bénázva keresem a jó szöget - hogy egyszerre több ellent is tudjak ápolni vele, amik persze folyton elsétálnak -, addig a csicsó módszeresen kinyír mindenkit; alternatív megoldás, hogy 'spray & pray' jelleggel szóróm a Bone Spear-t a tömeg legsűrűbb részébe, ami igazából hatékonyabbnak tűnik, ugyanakkor az még frusztrálóbb, mivel fogalmam sincs, hogy pontosan mit is csinálok.
-
MutantZombie
tag
Kétségtelen tény, hogy a diamond bow-nak a legnagyobb az alsó sebzése és közel sincs ekkora str req. feltétele (és a kettő közti különbség meg mehetne dex-re vagy vit-re), de az átlag sebzést nézve ez jobb és a korábban felvetett banális problémával élve: ebből esett 4 lyukú :-)
Sebességben nem tudok róla, hogy látványos különbség lenne. -
sto1911
veterán
Meger egy Umot?
Loricated Mail superior • PC • softcore • Ladder • Europe
Socketed: 4
Enhanced Defense: 11
14 % Increase Maximum DurabilityVagy ez?
Fortitude eth Loricated mail 2229def 1.25/28 280fg
Bar nem vagom pontosan ez az 1.25/28 mit jelent. 25 allres?Bar szerintem ez nem ED-s.
-
_ocsisajt
őstag
Akkor HC-n melyik a legjobb PVE "all-around" kari? Néztem a maxroll tier listáit, de ugye azok SC-re szólnak igazán...
Most egy Summon druidát építek #-en (lev75). Persze beállt a dolog, mint a szög, mert nightmare már lazán megy, de hellen az immunoktól kiégek (kisérőnek a chensztu átkos cuccokhoz meg nincs rúnám...)... Lehet rá fogok állni countess runokra hellen, hátha... bár eddig nincs szerencsém...Igazából necrosummon lenne a nagy fav, legalább neki vannak átkai így meg lehetne törni az immunokat... De az meg brutál szenvedős a levelingje, ha pure summonként csinálod (már normál diablón sem jutok túl... Mert leveri a mercet meg a csontikat, mint a sz*rt)...... (Nem, akkor sem fogok bone spearezni meg teethezni, elvből!
) És nincs kedvem 20 mpként hazatelézni, kimenni kis iLVL területre, szörnyet ölni, hogy csontit idézhessek... Ezt jó lenne már peccselni... 3-ban meg immortalban sem kell már killelt mob a csontikhoz...
Annyi még a baj, hogy igazából tök mindegy, hogy itthonról vagy melóbú (nekem is ügyeleti rendszerben van a meló) tolom a gamet, csak olyannal tudok játszani aki megszokta már, hogy egyszerre szoktam: főzni itthon, macskázok, telefonálok, irkálni másoknak vissza szósölben meg ilyenek. (Lájtos ADHD rulez!)
Olyan barétom meg csak egy van aki ezzel kompatibilis, de ő meg IRL doki (neki is esethez kell mennie, addig elvagyok, telefonálok én is IRL pl.
)
tl;dr: 90%+ Solo megy csak...Elemental: Jaja! ^^
-
Kiss_R
tag
Kénytelen leszek megválni a pg-ktől akkor, 50 van készleten kb. Meg reménykedek, hátha valamelyik mob méltóztatik dobni valami értelmes itemet. 3-4 socketes armorok (nem ED-sek) eladhatóak még, vagy nem érdemes velük foglalkozni? Esetleg még a Titanst megpróbálom eladni vagy elcserélni egy Gore+Raven kombóra, de mivel nem eth, így az sem lesz könnyű, gondolom.
-
Lézerparaszt
őstag
Hiába jelezted, mióta játszok, összesen nem volt meg az olcsó árnak a negyede sem
Isteket már tudtam cserélni Terror kulcsokért és Shakoért, de feljebb semmit. Az a pár Ist amit szereztem el is ment a gear olcsóbb részeire, így is mákom volt mert egy Marát találtam, igaz csak 20 resistes de így is upgrade. Szóval most a vagyonom egy 102-es Shako, 2 Occulus és egy Mal rúna. -
Lézerparaszt
őstag
Ha találok megint akkor szólok, sajnos vagy szerencsére pont megvették egy cuccomat, és ki kellett lépnem. Viszont legalább sikerült craftolni egy cta-t, 2-5-4 statokkal. Óriási upgrade, már csak egy Lo kell a segítőnek és egy Death a kezembe és készen vagyok.
A végső lépcsőfok pedig a szet lecserélése lesz a rúnás buildre, bár az lehet hogy elérhetetlen mivel eddig az Ohm volt a legnagyobb ami esett, abból is 1. -
Kiss_R
tag
Bocizás nem megy, dmg hiányában act2-ben vesztegelek még. Az A1-2 lvl85-ös helyeket takaríthatom, de még érdemi loot nem jött ezekből.
Most legalább esett egy Ohm Rocky waste-ben random mobból, már csak egy másik kell, és el lehet gondolkodni egy Griefen. Aztán még egy Lo, hogy legyen forti is... -
Bennyboy
őstag
-
Prowler
senior tag
Én is lándzsás amazonnal tolom jelenleg, habár én a Fendet most hanyagolom és helyette Lightning Strike/Charged Strike/Impale skilleket nyomom. Dex nem fontos mert mindig talál mindegyik, meg amúgy is két kezes fegyvert használok.
Egy CBF meg IAS cucc az kötelező hozzá az biztos. -
Blizz
őstag
-
Prowler
senior tag
Én személy szerint nem használnám, én főleg a resist/magic find cuccokat részesítem előnyben.
Az trade részéről nem tudok nyilatkozni, én kikapcsolódásként játszom csak és őszintén hidegen hagy hogy mi mennyi forum goldért eladható.Ladderben esnek azért szépen a jó rúnák meg a cuccok, hogy élhető legyen vele a játék Hellen is.
-
Peddy789
őstag
jogos. Nemtudom en most 10fg ert vettem egy rare cipot, 30frw 20mf, 20posion meg 20 cold res kb asszem. Altalaban a fire resist dragabb a spirit miatt, mega fire light amugy is veszelyesebb. Eleg vicc hogy a cow hide 100fg, ez meg volt 10.
Szerintem az mf kritikus, aztan lehet van akit nem erdekel. De a cipo sloton kivul nem konnyu mashol szerezni. Legalabbis hcn casterrel. -
Peddy789
őstag
-
-
Peddy789
őstag
ez ritka es kurvajo igen.
#15656Vismajor01 Ez a mavina setes freezing amazon jo lehet travincal farmra ? vagy egy szar igyis ugyis ? a set gondolom nagyon olcso lenne, a skillerek is olcsok, es kb semmi mas nem kell ehez.
A szintezes egy kicsit kemeny lehet. -
Vismajor01
addikt
Én eléggé ritkán halok meg SC-ben, hcben meg soha mert tapasztalt player vagyok.
Persze befogom mert eddig bowama-trapassa-hammerdin amivel megéltem hcn a felnőttkort, a barbárom csak 35ös
De amikor jutyubon vannak ilyen összefoglalók és akkor csben rajta van a lower resist amikor ráugrik a venom lordokra+convi és RIP. Vagy amp van rajta de fana aurás archerekkel elkezd harcolni.
100-ből 99 esetben ilyenkor biztos vagyok, hogy én nem haltam volna meg. Ha cszek és lower res van a fejemen venomoknál akkor nem teleportálok bele a közepébe, pláne ha convival spawnol még scben sem nemhogy hcban...
-
Peddy789
őstag
igen ezen enis gondolkodtam hogy legyen elrakva eleg cucc a kovetkezo kariknak.
De ha az ember sokat jatszik elvileg ugyis kiesik megfelelo mennyisegu alap cucc hiszen azok elvileg gyakoribbak.
Ez a halal dolog amugy nem igazan zavar mert amugyis szeretek karit huzninem zavar a single player se, meg ha vigyazni kell hogy ne haljon meg az ember, izgibb igy, jobban szamit a skill.
Tegnap hogy villamgyorsan kitudtam lepni a gamebol pl csoda volt, ha 300ms-el kesobb nyomom mar halott vagyok -
Peddy789
őstag
valoban sokkal kevesebb a trader, viszont egyelore ahogy megfigyelem sokkal ertekesebb minden cucc, es tobb ertelme van az araknak.
Mivel gondolom a halalok miatt folyamatosan torlodnek is itemek ki a jatekbol, nem csak egyre tobb es tobb van mindenbol.
A vipermagi ami azert nem egy lehetetlen cucc meg mindig 150 fg korul megy.
A hr runak is meg mindig tobb ezer fg-k, shako is 800+, a torchok is tobb szaz minimum minden classnak.
Tehat nekem ez a resze jobban tetszik, de a csapat hinya problema valoban, plusz a trade egy kicsit fajdalmasabb mert kevesebb a kinalat.
Viszont itt meg van kedvem jatszani, mert ha talalok valami felig ertelmes cuccot akkor nem 5fg-ert kell eladni. -
-
wm2
őstag
És elég jó áron megy, ahogy nézem.
Vki csinál Ele Dudu-t? Viheti. A második kép: vmi ilyesmi kellene a palámnak csak 2 all sk-es és + light res.
-
Peddy789
őstag
-
pachito
őstag
Szerintem meg feleslegesen lassítja a progress-t. Nem tudom hányan látnak kihívást abban hogy nézzék a full immunokat pl. Maggot Lairben..értem hogy ott a coop, de a választás jogát hagyják meg nekem hogy szeretnék-e partiban nyomulni vagy sem. Márpedig soloban sok olyan helyzet van hogy nem tudsz haladni mert ott az immun.
Ráadásul ha már van, ne 1-2 classnak legyen csak immun-gyengítő képessége, de azok is olyanok hogy rejtett értékekkel matekolsz amit xy weboldalon okoskodott ki valaki. Ezek felett szerintem már bőven eljárt az idő. -
Peddy789
őstag
Hat ahogy nezem szerintem 1-2het es eljutunk a non ladder arakhoz laderen is..
Elegge elveszi a kedvem a jatektol sajnos milyen merteku an inflacio
Az elso par napban ber 5k, elso het 2.8k, most masfel het korul 1,5k , 2 hetnel mar lehet 1k lesz.
non lader meg 350.Gondolom a poe liga indulas is erosen befolyasolja a dolgokat.
Azert az elso non-season season0-ban ugymond, nem volt ilyen merteku a csokkenes. Ott 1 - 2 honap alatt jutottunk el oda ahova most 1.5 het alatt sikerult.
Mintha sokan csak az elso hetben akartak volna jatszani, ahogy meglett egy alap gear es johet az 500 trav run meg hasonlok, az emberek megunjak, eladjak a cuccokat, aztan mas jatek utan neznek, mert sajnos a jatek nem valtozott sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged