- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2770 üzenetére
tudsz ám olyanokat kérdezni egy informatikai fórumon, hogy fájdalmat okozol vele
vista alatt: compatibilitási mód beállítása és rendszergazdaként futtasd
a vista-s gép legyen a host, az xp-s csatlakozzon hozzá.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2769 üzenetére
Az nem segítő, hanem a Shadow-om (Minion). Nagyon sokat ér néha, ha jól feltápolod, nehezebben nyomják le, mint téged...
És nem kell öltöztetni sem, plusz azokat a skilleket is tudja használni, amiket te nem. A lightosabb verzió csak azokat, de az erősebb fajta már rezisztens is plusz elég komolyan irtja a jónépet...
Én őt maxra fogom fejleszteni, az tuti.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2765 üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2763 üzenetére
Ja, pláne egy melee playerrel.
Amúgy lassan haladok, most nyírtam ki a Countess-t, de azt is véletlenül. Gondoltam farmolok egy kis XP-t és goldot, és közben belefutottam két ritka mobba, körülvéve a csatlósaikkal. Mivel akkor már jó sok XP-t szereztem, nem akartam elbukni (A hullát felvenni lehetetlen lett volna úgy), így inkább bemenekültem a toronyba. Amikor leértem az 5.szintre és előjött a Quest ablak, akkor jöttem rá, hogy még nincs kinyírva a *bitch*...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2759 üzenetére
Hát ja. Nekem is más élmény az originál 1.07 után...
Duriel lesz a kemény, őt szerintem picit erősre csinálták. Úgy értem, hogy Mephisto-t vagy Diablo-t sokkal könnyebben kifingatom, esetleg Baal-lal szenvedek, de még őt is sikerült pia nélkül kinyírni. Duriel fagyasztó aurája nagyon kellemetlen...
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2758 üzenetére
kidobod felveszed, mellesleg meg sokkal egyszerűbb lenne kipróbálni mint ilyeneket kérdezni nem?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2755 üzenetére
az első gép ip címe fog csak kelleni azt kell beírni a 2. gépen.
oda fog tenni ahol legutóbb voltál, ezért jó dolog a waypoint. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2753 üzenetére
az egyik gépre fogod és leszeded image-be, de amúgy megy 1 lemezzel is, mert mikor elindult a játék ezt csinálod:
other multi
tcp/ip
host game
bemész a karakterrel, megvárod még betölti
lemez ki
átmész másik gépre
beteszed a lemezt
elindít
other multi
tcp/ip
join game
beírod az első gép ip-jét
kiválasztod a karaktert
bemész
és pakolsz -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2749 üzenetére
2 gép és úgy
de van ez a hero editor abban asszem ki lehet menteni a karaktertől a cuccokat egy file-ba és azt vissza tudod tölteni egy másik karakterhez.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2747 üzenetére
most szórtam ki 2 arany baltát mert eladni úgyse lenne értelme egy normal-os war axe meg egy nightmare-es valami. Gamble-nek nem sok értelme van, szoktam amúgy, ha találok mondjuk 200k-nyi cuccot akkor gamblézok egy keveset, de igazából mit vegyek?
-egykezes botom van, sárga, +1 sorci skill levels
-pajzs ral ort tal
-vért szintén rúnaszavas
-sisak szintén
-kesztű frostburn a mana miatt
-övet és csizmát lenne érdemes még talán, bár azok meg resistet nyomnak, meg stamina heal-t
-gyűrűk amulett szintén resistet adbarbimtól kellene majd 1-2 cuccot átdobni a sorcinak, mert van nála arany csizma, meg a +50 resist all-os rúnavért, amit nem használ, mivel így is 75 minden
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2745 üzenetére
én meg arra jöttem rá, hogy sorcival felesleges a /players 8, az oké, hogy több xp és elvileg jjobb cuccokat dobnak, viszont alapon meg 2 orb megöl mindent, ergó jobban járok, ha 1-2 helyet átrohanok és ott ahol dobálni szoktak ott elidőzök mondjuk 1 órát és végigtolom 5ször. Ma pont ezt fogom csinálni, átmentem act3-ba a +20hp-ért és most visszamegyek act2 végére utolsó waypoint-ra és megvágom őket vagy 5 ször gyorsba, így xp is jönni fog rendesen és mivel sokan vannak, tömeget meg nagyon hatásosan oszlatok, így gyorsan fog menni a dolog, több drop lesz, bár már régóta nem tudok pénzt felvenni, de mindegy
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2743 üzenetére
normal-on még sima liba, hogy 5 percenként jön 1 boss, de amikor nightmare-en egy helyen 3 boss és ebből mondjuk:
-villámot szór, fanatizmus aura
-extra fast, mana burn
-cursed, stone skinna és mondjuk ezek legyenek act3-ban. Villámszórós fa, extra fast mana burn-ös kis köpködősök, cursed stone skin-es repkedő izék. Sok sikert hozzájuk /players 8-ban harcos karakterrel. Azért ezt hoztam fel példának mert konkrétan ezzel a csapattal találkoztam egyszer a barbimmal. Első waypoint-ra mentem, hogy folytatom, lépek 3-at és ott várt ez a tömeg.
- -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2741 üzenetére
1.09-ig egész jól lehet HELL fokozaton is nyomulni relative gyengébben kiépített karival. 1.10-től kicsit odavágtak a Blizzes srácok a reziszteknek, meg szörnyek HP-jának, így onnantól már jóval nehezebb a küzdelem HELL-en, de azért lehet itt is jó karaktereket csinálni, akiknek igazából /players 4-5 -től kezd nehezedni a dolog.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2729 üzenetére
1-2 mana charmtól, bár ilyen alacsony szinten lyukas sittyóba tegyél zafír követ
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2713 üzenetére
olyan cucc kell ami lop manát és ennyi. azzal semmire nem mész ha valami ad nekem +100 manát mert pillanatok alatt elfogy, olyan kell ami lop.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2711 üzenetére
barbinak nem kell mana, nem értem miért kérdezed ezt a mana dolgot 55-ös barbim és 1 pontot se rakott energy-re, nem is kell.
-
Shoo
senior tag
válasz
Sirandrish #2707 üzenetére
126, 34es energyvel 60as szinten
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2695 üzenetére
Hát most így emlékezetből nehéz, és most időm sincsen hogy utánanézzek neked, mert mennem kell melóba nemsokára. Majd holnap reggel megpróbálom megkeresni a mentésemet - de nem biztos hogy el fogja fogadni a játék -, és ha minden oké, csinálok egy képet a skillfámról.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2682 üzenetére
Én már kitoltam Amazonnal, pont nyíllal, de azt hiszem, Hell-ig már nem vittem el. Mit akarsz tudni pontosan?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2684 üzenetére
Passzolok. Akkor adok másik linket:
Kipróbáltam, itt kb. 5mp-et kellett várni.
MOD: Nincs mit...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2679 üzenetére
És ezeket a dropokat úgy nézzed, hogy semmilyen bónusz nincs a Find Magic Item-en (Ahogyan írtam is).
-
wmarci
senior tag
válasz
Sirandrish #2677 üzenetére
Lehet, hogy ismered, de ha nem akkor itt összetudsz állítani egyet. Hasznos.
[link] -
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #2534 üzenetére
-
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #2529 üzenetére
azért 4 hozzászólást nem mondanék fellendülésnek, amúgy már d3 bejelentése elött is fel akartam újra rakni
így alakult
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2529 üzenetére
Nem, nincs köze hozzá a 3.rész bejelentésének.
Puszta véletlen... -
WildDaemon
aktív tag
válasz
Sirandrish #2486 üzenetére
Mikor hol?
Bakker sok év játék karakterei, cuccai odavannak megint.... -
WildDaemon
aktív tag
válasz
Sirandrish #2482 üzenetére
És hol tudsz venni még d2-t szerinted?
eddig megnéztem nem kevés üzletet de már sehol nincs! -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2462 üzenetére
Azért egy lance és egy balta támadási távolsága (range) nem ugyanaz. És nem mindegy, hogy téged támadás közben sebeznek-e vagy sem, mert ha nem akkor nem törik meg a lendületed, a támadásod, ergo így adott idő alatt több ütést tudsz bevinni.
Mellesleg a barbár is tud hajítani.
Na persze nem nyílvesszőt -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2462 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2454 üzenetére
Health potion-t gyűjtögetem, azzal van tele az övem mindig. Mana potion-t lehet venni, csak rejut nem.
A hoadric-ot tudom kezelni, csak a recepteket nem ismerem még. -
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2451 üzenetére
Az Act2 végén vagyok, és még mindig csak chipped kavicsok vannak. A hátizsák méretét lehet növelni valahogy? Az amulettek miatt egy idő után alig lehet gyűjtögetni, de a +élet/erő stb cuccokra meg szükség van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2449 üzenetére
Most még jó, jobb mint ami egykezes cuccok elérhetők. Perfect-re mikor váltanak a kövek? Nem csak követ, rúnát meg a koponyákat is felteszem, ha azt látom, hogy jó valamire, néha egész jó cuccok lesznek belőle.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2447 üzenetére
Most kicsit felbátorodtam, mert lecseréltem a két jobbfajta buzogányom egy kétkezes kisbaltára, amire rádobtam két kavicsot, és a pusztításom kapásból az eddigi duplája lett...
. De az átírás valószínűleg nem fog menni.
Amúgy lövésem sincs, milyen nehézségi szinten játszom. az elején a menüben csináltam egy barbárt, és kész.. Tényleg csak úgy vaktában kezdtem el.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2428 üzenetére
Az átírást bebuktam, mert a módosított állásokat nem tudom betölteni
. Marad az, hogy Duriel előtt még gyilkolok kicsit, hogy fejlődjek, aztán majd lesz valami
.
-
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2443 üzenetére
Dio 1-gyel sosem játszottam.
Amikor megmutatták a 2-t, akkor teljesen idegenkedtem tőle, nem tetszett.
Aztán rákaptam,de nagyon. Hihetetlen, utánozhatatlan.Manapság már nem igazán játszom semmivel /korosodom, időhiány, asszony
/
De ha kijön a 3, akkor újra kölyök leszek az biztos -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2441 üzenetére
Na én a druidával voltam/vagyok így.
Ahogy látom talán a legbrutálisabb karimat tudnám kihozni belőle, de egyszerűen nem ragad magával. -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2439 üzenetére
A régebbi patch-eknél az amazon volt a nyerő.
Asszem az 1.10 előttieknélVolt egy olyan bow-os skill-je, ami mindig eltalálta az ellenfelet és ha olyan íjad volt, ami képes volt a szörnyecskék testén áthatoló vesszőt kilőni, akkor eszméletlen pusztítást lehetett végezni.
El lehet képzelni: kilősz egy vesszőt és az oda-vissza szaladgál az ellenfél testében, amíg az
össze nem esik.De az 1.10-zel ezt kitörölték így az amazonnak maradt a ligthning fury, ami hellen már nagyon kevés
-
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #2434 üzenetére
De ha egyszer puha a húsa a barbárnak..akkor trükkölni kell. Szerintem leap attack-el le lehet tolni Durit is.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #2432 üzenetére
A legjobb trükk paladin+thorns aura. Még diablót is ki lehet nyírni ezzel a trükkel könnyedén, csak bírni kell healing potival. Jah..és nem kell eldobálni a healing+manapotionokat mivel 3healing+3mana=1rejuv és azzal ki lehet húzni Durit.
Hogy barbárral hogyan (úgy hogy nem bírja Hp-val...
)....talán "leap attack" ha tud olyant...
-
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #2430 üzenetére
Hát azért tedd a szívedre a kezed. Mikor először léptél be valamelyik karakterrel Duriels Chamber-be...én csak álltam, mint f*sz a lakodalomban. Kb két pofon volt amit kaptam Duritól és fűbe haraptam egyből...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2426 üzenetére
1. Mi az?
2. Sehogy se találom, amit át kéne írni... -
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2418 üzenetére
Frenzy? Gamble? Kezdő vagyok ám... amúgy az összes relativ jó cuccomat vettem, szinte kivétel nélkül
. A jó, annyit takar, hogy a kovácsnál volt jobb, mint amit legutóbb vettem
. 100-as védelmű páncélinget csak ott láttam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2416 üzenetére
Elfogyott a pénzem a hülye segítőm feltámasztása miatt... oda lettek a jobb fegyvereim, újat venni nem tudok, és ha a jobbakkal nem sikerült megölni azt a szennyet, akkor a gyengébbekkel aligha sikerül... Az abaj, hogy nincs lélekerőm már elölről kezdeni
. Egyébként 22-es szintű barbárom van, a 23-as szint sincs már messze.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2414 üzenetére
Hozzászoktam már, hogy más játékok azt mentik, ami épp van. Amúgy az emberek birkák. Eddig még nem zavart vészesen, de most, mikor elszarta az összes használható cuccom, kicsit elment a kedvem tőle.
Alvin_ti4200: nekem úgy tűnt, a segítőm se sokáig húzza előtte, egyébként meg könnyű mondani, hogy ne álljak meg... azon a kis helyen semmi mást nem lehet csinálni, csak állni. Barbárral vagyok, az meg főleg közelharcban erős. Hogy milyen spell? Lövésem sincs, csak úgy elkezdtem játszani a játékkal, nem értek én az ilyesmikhez. Fegyver? Valamilyen buzogámyom volt mindkét kezében, aztán meg egyik kézben csontpajzs (40-es védelemmel csábítónak tűnt), másikban meg mikor mi...
-
misuti
tag
válasz
Sirandrish #1908 üzenetére
Ja!
Melyik szerveren játszol?Én most az új Redsea-n! -
MarduK666
csendes tag
válasz
Sirandrish #1891 üzenetére
PONT 3 socketesnek kell lennie!
.:T.H:.: itt nézz körbe: [link] , jó csemegézést!
MarduK
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #1876 üzenetére
Hehe...az egy nagyon durva gyengéje van a barbárodnak, na jó kettő: Iron Maiden, és Thorns. Csak számold ki mennyit ütsz vissza magadra: IM esetében kb 215%-ot, (mivel PvP-ben sajna feleződik a mennyiség) Thorns esetében, pedig 550% (mivel ez is feleződik). Ha a pala elég sokat tolt vitality-re túlélheti egy csapásodat, te viszont nem, a sajátodat.
Félre a tréfát, van valakinek 4 socket Grim Shield üresen/eladó Europe serveren? Kéne nagyon.
Na jó a berserk miatt bukott az elméletem, mivel magic dmg-et nem tol vissza egyik sem. De azér a túl nagy physical dmg sem túl jó. Pedig hellen, csak azzal ér valamit az ember.
[Szerkesztve] -
sumdudum
tag
válasz
Sirandrish #1874 üzenetére
áhhh nemtudtam hogy modról van szó... a palánál meg nem védekező aurára gondoltam hanem a híres hammerpalára(concentration+Blessedhammer+Holy shield+synergy-k)..
ezzel pedig hellen ha 8an vagytok egy csoportban akkor is csak 2 max 3 hammer..
de végülis ez csak battleneten derül ki igazán.. nohh mind1.. lehet hogy a mod a barbra van kigyurva..^^
-
sumdudum
tag
válasz
Sirandrish #1868 üzenetére
bocsi, de télleg a pala a legjobb.. azért megnézném hogy hellen meddig bírod monjuk a baal előtti utolsó csoporton 8as játékba..
mellesleg a berserkert említetted.. azzal meg aza gáz hogy ha ketten vernek és ha csak az egyik is eltalál mert hellen vagy fél élet heló jó esetben, mivel a defet lenyomja nullára.. az AR meg megint csak ojan dolog hogy ha az összes stat pontot rányomod akkor sem lesz elég.. de ez persze csak egy szelíd vélemény.. nekem is kedvencem a barb de valjuk be a paladinra csinálták ezta gamét..
óhh és ha durván nyomod kitudod hozni a 18-20k sebzést a BlessedHammerrel és ahhoz nem kell AR.. és a statok nagyrésze sőt szinte az összes életre megy ennél a karinál
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1861 üzenetére
A paladin a legjobb karakter! Az aurái miatt!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1860 üzenetére
Ok! Már csak 3 lvel 30 levelig!
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1861 üzenetére
én most baltával fogok nyomulni egész idő alatt mert sokkal erősebb mint a kard
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1855 üzenetére
jaja! Asszem! Két balta van így keresztbe! még van egy csomó skillpontom! Asszem 14!
[Szerkesztve] -
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1846 üzenetére
jaja az az1% .....
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1835 üzenetére
én már a diablo 3-nak láttam az előlaplyát
[link] de már nagyon várom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
válasz
Sirandrish #1835 üzenetére
Én azértbizakodva várom, és megbízom a Blizzard tudásában, ha 2D-ből ilyen frankón tudtak gazdálkodni mint a 2. részben, akkor szerintem a 3D-vel is el fognak boldogulni
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1830 üzenetére
Én a kard mesterségre és a shoutra nyomtam eddíg! Kösz a tippeket!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1815 üzenetére
Szerintem inkább amazon cucc
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1812 üzenetére
Dehogy barbár! Nem barbár only szóval nem barbár sapi!
Kösz az infókat! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1808 üzenetére
Ok! És ha újrakezdeném akkor mikre érdemes tenni?
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #1804 üzenetére
[link]
a runaszavas progit is megtalálhatod itt az árnyoldal rész alatt -
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #1800 üzenetére
[link] itt mindent elolvashatsz róla. sokkal élvezetesebb ezzel a patchel a játék. szerintem muszály kipróbálni.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #1800 üzenetére
Igen! rúnaszavakat ad amegyeket különböző fegyverekbe tehetsz bele!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Sirandrish #1792 üzenetére
kosz, de most evvel sokra mentem
-
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1790 üzenetére
Ki mire használja. Én singlebe arra használtam, hogy ami cuccokat találtam azokat kimentettem, és így át lehet adni másik karakternek (unique, set). Ez nem csalás mert ugye saját magad is megcsinálhatod hálózaton keresztül, csak akkor egy idő után már túl sok karakter lenne, és az egész bonyolultabbá válna.
A tesztkarakterek meg azért voltak jók (ezekkel nem játszottam csak 1-2 percet), mert adsz nekik 255 szétosztható skillpontot, és fel tudod építeni vele a kívánt stratégiát, és meg tudod nézni, hogy működik-e majd, mondjuk hellen is. Pl. egy poison dagger-es nekromata nem tűnt túl meggyőzőnek ezért nem is álltam neki megépíteni.
Ha véletlenül rossz skill-t nyomtál magadnak, akkor korrigálhatod.
Az ilyen átírások amiket mondtál már persze erős cheat. De legalább sok mindenre használható a program. -
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1788 üzenetére
Lehet. Battle.net-en úgysem működik, én meg mostanság csak ott játszom.
De singleben gyakran csinálok tesztkaraktereket, akiket kicsit megmanipulálok. Így fel tudom mérni, hogy kb. mennyit fog érni egy stratégia.
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #1770 üzenetére
köszi. de ezeket én is ismerem [link] itt minden megvan a rúnaszavakon kívül.
AKI TUD LÉCCI DOBJON MEG EGY RÚNASZAVAS PROGIVAl!!!!!!!!!!! THX -
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1779 üzenetére
ja mindegyik charmot használom mer?
[Szerkesztve] -
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1780 üzenetére
huhh kössz ezt a ''kis''
leírást ezért cserébe mutatok egy képet
most találtam ,ritkán látni ilyen fegyvert... [link] -
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #1771 üzenetére
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #1736 üzenetére
megvan?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #1761 üzenetére
Persze. De miért lehet zárva a kapu?
Elvileg aktív a küldetés, annyit ír, hogy hozzam vissza a cuccot, de óvakodjak a smithtől, aki őrzi.
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1759 üzenetére
megnéztem a tescoba ott nem naon láttam
ezért mostmár megrendelem
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #1746 üzenetére
ERgyszerűen ott a kapu, s be van zárva, s lövésem sincs miért. Ahol be kéne menni a Smithhez. Ilyet még nem láttam soha. Viszont Andariel meg se tud érinteni 16. szinten, úgyhogy runolgatom. Az is durva, hogy kétszer egymás után ugyanazt az unique pajzsot dobta. Mondjuk jó az a pajzs nagyon, csak nem élek vele.
-
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1751 üzenetére
Azt hiszem nincs. Van itt olyan adatcsomag is, ami korlátlan de ott tizede csak a sávszélesség, és kétszer annyiba kerül. De végülis mindegy: Tegnap játszottam vagy 2 órát a battle.net-en, és 2-3 mega ment csak el, szóval tényleg nem vészes. Pedig voltunk vagy hatan heten.
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1752 üzenetére
okok csak Nyíregyházán nem noan lehet kapni úgyhogy megrendelem
-
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1748 üzenetére
Ajkán.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #1737 üzenetére
1733ra nincsen ötleted? Kéne az a küldi, hogy megenchantolja a picsa az egyik itemet, s nagyon jól jönne.
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #1730 üzenetére
akkor megmutatnád azt a rúnaszavas progit?
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1730 üzenetére
nemtom sztem azér mer nem eredeti a cd-m de megmutatom:
diablo II error
Halt
Expression:unrecoverable internal error 6f8f15f9
ezt írjade előtte mindig crackelni kell aztán ez van
az 1.11-nél az 1.10-nél nem
szóval akkor most mi ez
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #1723 üzenetére
igen
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #1715 üzenetére
Kell még néhány védekező csatakiáltás is szerintem, mert nincsen pajzsom, csak páncélom.
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1694 üzenetére
az ilyen bunkó barát
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1684 üzenetére
sztem is nagyon jó hely jó cuccokat adnak a szörnyek
[link]
egy kép -
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1673 üzenetére
most a gleccser átjáróba 32szinten kép most nincs
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1671 üzenetére
ja
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1669 üzenetére
jaja
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1661 üzenetére
ok megpróbálok olyat keresni
remélem hogy lesz -
M@UL
tag
válasz
Sirandrish #1662 üzenetére
nem foglak
-
M@UL
tag
válasz
Sirandrish #1649 üzenetére
ja énis örültem mikor megláttam hogy ijen van,,,találtam egy nagyon erős cumót, a nevemre vettem ,,,rá két napra meg találtam egy sokkal erősebbet amit persze lecseréltem,,,aztán a nevemre emelt cumó a ládában pihent,,,,,,,ezért nem ojan jó ez a névadózsdi
...de az ötlet jó,,,meg lehet hogy csak nekem nem jött össze
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1655 üzenetére
akkor meardjon a lánc ing?
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1651 üzenetére
kösz
ja ez a baj hogy nem ad jó cuccot -
M@UL
tag
válasz
Sirandrish #1629 üzenetére
mongyuk az nem hoz lázba hogy a nevemre veszem a cuccokat.....de ötletnek jó volt
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1628 üzenetére
hát öööööö énse tom hogy minek ennyi élttöltő de jobb ha van
meghát azér mer a harcosom szerencsétlénviszont mana az kell
[Szerkesztve] -
M@UL
tag
válasz
Sirandrish #1620 üzenetére
én nem azt mondtam hogy a 3-as falu a legjobb,,,hanem hogy a 3.-ik világ sokkal jobb mindenben mint a második...legalábis több _XP-t kapsz......természetesen a legjobb hej az az 5.-ik viláb BAAL és az emberei...az a tápolós hej,,minden nehézségi szinten
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1619 üzenetére
hát a kruast a 3. városról ,pályaáról
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1616 üzenetére
ja
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1612 üzenetére
jaja a kruastok jók
-
Ras
tag
válasz
Sirandrish #1609 üzenetére
nem a kurast a 3. nem?
ez a 3. falu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest