- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Találtam egy nagyon jó buildet:
Sorceress. A helemet és a shield a dream runeword, a fegyver is valami rune word volt egy phase bladeben de nem emlékszem a nevére, azt tudom hogy zeal-elni lehetett vele. Aztán max warmth, telekinesis, lightning mastery, enchant. 1 point a mana shieldre. Paladin torchot kell viseltetni vele.
A sebzés: 1000k-32k!!! volt. Nightmaren Baalt 3 csapásból elintézte. -
attilam
őstag
Én summoningos necroval játszom, és van ez olyan jó mint a paladin. A sok csontváz teszi a dolgát, így ez az egyik legbiztonságosabb karakter amit eddig csináltam.
Act2 Nightmare Offensive merc, és a might aura jól felgyorsítja a játékot. Tulajdonképpen csak végig kell vinni a csontikat a pályán.
Egyéb terv: Pride a merc kezébe (+20 concentration aura a might mellé), wisp projectors (heart of wolverine: + damage + AR). És akkor erre jön még az amplify damage, főnököknél Decryp.
Egy Crushing Blow-os Iron Golem, vagy egy izmos Clay Golem a slow target miatt, és már kész is a sereg.
Elég ütős karakter, singlen már sokáig elvittem, de most bneten még csak 34-es szintű vagyok, hardcore-os kar.
Ami egyedül aggasztó lehet, az a csontik alacsony ar-je, de igazából ez nem számít, mert simán eltalálnak mindent. PVM-be szerintem messze ez a legjobb kari.
Teljesen készen így fog kinézni:
20 Summon skeleton, és 20 skeleton masterity, 1 summon resist, 1 clay, blood, iron golem, 1 summon mage, 1 revives
1 Ampl Damage, 1 weaken, 1 terror, 1 decrep., 1 iron maiden, 20 corpse expolosion
1 bone armor, 20 bone wall, maradék bone prison
Felszerelés:
Enigma armor, Harlequin Crest headgear, Arm of King Leoric, Homonculus, Arachnid Mesh, Mara's caleidoscope amu, 1 SoJ vagy wedding ring, 1 wisp projector ring, a többit még nem tudom. -
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1790 üzenetére
Ki mire használja. Én singlebe arra használtam, hogy ami cuccokat találtam azokat kimentettem, és így át lehet adni másik karakternek (unique, set). Ez nem csalás mert ugye saját magad is megcsinálhatod hálózaton keresztül, csak akkor egy idő után már túl sok karakter lenne, és az egész bonyolultabbá válna.
A tesztkarakterek meg azért voltak jók (ezekkel nem játszottam csak 1-2 percet), mert adsz nekik 255 szétosztható skillpontot, és fel tudod építeni vele a kívánt stratégiát, és meg tudod nézni, hogy működik-e majd, mondjuk hellen is. Pl. egy poison dagger-es nekromata nem tűnt túl meggyőzőnek ezért nem is álltam neki megépíteni.
Ha véletlenül rossz skill-t nyomtál magadnak, akkor korrigálhatod.
Az ilyen átírások amiket mondtál már persze erős cheat. De legalább sok mindenre használható a program. -
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1788 üzenetére
Lehet. Battle.net-en úgysem működik, én meg mostanság csak ott játszom.
De singleben gyakran csinálok tesztkaraktereket, akiket kicsit megmanipulálok. Így fel tudom mérni, hogy kb. mennyit fog érni egy stratégia.
-
attilam
őstag
1. Google: Diablo 2 rune words (ennyi a rúnaszavakhoz)
2. Google: Diablo 2 hero editor : legújabb letölt felinstaláll. Van itt item pack is, aztán berakhatod magadnak a rúnákat is, vagy kész runewordok is vannak. Ladderesek is, úgyhogy azokat is be lehet rakni, akár single gamebe is. -
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1751 üzenetére
Azt hiszem nincs. Van itt olyan adatcsomag is, ami korlátlan de ott tizede csak a sávszélesség, és kétszer annyiba kerül. De végülis mindegy: Tegnap játszottam vagy 2 órát a battle.net-en, és 2-3 mega ment csak el, szóval tényleg nem vészes. Pedig voltunk vagy hatan heten.
-
attilam
őstag
válasz
Sirandrish #1748 üzenetére
Ajkán.
-
attilam
őstag
Nem tudja valaki, hogy a battle.net-en a játék kb. mekkora adatforgalommal jár? Fontos lenne, mert korlátozott adatforgalomig van netem, utána rá kell fizetni. Köszönöm.
-
attilam
őstag
Vigyázni kell a golemre az biztos. Szerencsére enigma-t hordok armorként, így ha nagyon fogyna az élete, akkor elteleportálok egy biztonságos helyre. Ez magával visz mindenkit. A clay golem tovább bírná, meg nagyon hasznos is, csak akkor nincs conviction aura, úgyhogy egyelőre marad az iron (amíg él
).
-
attilam
őstag
Van egy nekromatám, azt hiszem ez eddig a legdurvább karakter amit sikerült összehoznom. Csontvázakkal nyomom, azok most 45-ös szintűek, + 45-ös Skeleton masterity. Ehhez jön egy Nightmare-s act2-es merc, aminek a kezében egy etheral runewordos crypric axe van, ami level 20-as concentration aurát nyom mindenkire. Csináltam egy hasonló runewordos etherel cryptic axe-ból egy iron golemet, ez 14-es szintű conviction aurát nyom. És akkor még ehhez jön még egy Heart of Wolverine a Wisp Projector nevű gyűrűből. Itt elég megátkozni a sima Amplify Damage-el egy adag szörnyet, és a 17 darab csontváz pillanatok alatt elpusztítja hellen (alapból 1200 körül van 1 csontváz élete, és kb. 800-at sebez alapon). Szóval jól bevált ez a karakter, ajánlom mindenkinek kipróbálásra, aki valaki újat akar, mert itt aztán nagyon nem kell ütni senkit.
Egyedül a szűkebb helyeken lehetnek problémák, de ott nem csinálok csontvázat, hanem a merc meg a gólem lenyomja őket, a corpse explosion meg elég jól működik, főleg ha előtte amplify damage megy rájuk, na meg ugye a conviction aura. Döglenek mint a legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest