- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nem az a baj hogy összefoglalja, hanem, hogy úgy írja le, mintha egy 5 éves kisgyereknek mesélne esti mesét. Az viszont tényleg lehet, hogy ügyes vagyok, viszont az gáz, ha egy klikk and kill játékhoz magyarázatra van szüksége valakinek ahhoz, hogy végig tudja játszani. Mihez kezdenének az ilyen emberek egy neverwinter-el?
-
diegho
nagyúr
ez gondolom úgy lvl 80 körül jön ki.
skillek-nél minden maxon ami + sebzést ad a meteor-ra?cuccok meg:
HC sisak
Ark Val vért
lidless pajzs
magefist
csizma valami +% run-os? talán war traveler?
oculus orb?
2* stone of jordan?
maras amulett vagy +3 fire skills-es?nekem még nightmare act1-ben volt a sorcim amikor minden +fire skilles szarral telepakoltam, úgy sikerült 4100-tól sebeznie a meteornak, de sajnos egyedül kell orb is, szóval levettem a cuccokat róla, most 2000 körül sebez.
-
diegho
nagyúr
Mondjuk 6 éve mikor elértem diablo-hoz normalon, volt már legalább 3 arany és minden sárga cucc volt. Most jelen esetben diablo előtt vagyunk és az act 1 óta nem láttunk arany cuccot, act4-ben semmit nem dobtak. Act2-ben vett fegyverrel megyek, mert még nem dobtak kék kétkezes kardot se. Act4-ben dobálnak sárgákat, de mit? spear, double axe... Még egy kék 150+ def-es vért sincs, nem ám sárga, vagy zöld. Dobtak egy zöld mellvértet kétszer egymás után... hú de jó. Hja és multi /players 8-al ketten. Act3 végén már szinte sírtunk, mert ahol eddig mindig volt legalább 1-2 sárga erősebb dolog, vagy egy arany, ott mit dobnak? 2 lila italt meg egy flawed diamond. Mephisto dobott három kéket
Ennyit változtattak volna a dobási esélyeken? Legutóbb még akkor játszottunk, mikor megjelent a LOD, onnantól számítva kb 1 éven át toltuk sok-sok 6x-es karakterig, de akkor mire diablo-hoz értünk voltak normális cuccaink.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest