- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bekékült a Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Atomkomoly dolgok vannak itt kérem szépen! Én sose toltam véresen komolyan ezt a játékot, egyszer végigjátszottam PC-n ősrégen a kiegészítővel együtt és ennyi. Sose mentem magasabb fokozatra. De most így kontroller támogatással nagy tv-n iszonyat jól elvagyok vele! Lehet meglesem majd nehezebben is a normál után.
-
proci985
MODERÁTOR
summon necronal van par trukk gyorsitani a farmot.
ha jol emlekszem Pindleskinnel fel lehet kelteni a hullakat a WP korul. Pindle lvl85 area, szoval lehet ott indulni, aztan erdemes a 85os farm zonakon vegigmenni ha az ember idohatekony akar lenni. summon nekro egy dolgot runolni suboptimalis, cserebe visz mindent.
1 pont decrep kell, illetve Diablohoz nem szabad lemenni lvl24 (summon resist) elott, mert 1hitel mindent es tenyleg kinszenvedes. utana mar oke.
masik ami nagyon ronda az normal Duriel, de az kb szivas mindennel es a legjobb megoldas addig futni a fake tombokban XPert, ameddig van ertelme.
annyi, hogy Enigma azert nagyon kell neki, DPS es mobilitas szempontbol is. elvileg a csucs teleport varians viszi soloban az ubereket is, de azt nem probaltam.
-
shotika
őstag
Őszintén? Nem sietek sehová :D Én a csontis buildben azt imadtam, hogy kulonlegesebb elmeny volt vele jatszani, es hatalmas fun volt, amikor tele volt csontvazakkal a kepernyo, es mindent utotottek vagtak :D Vele jutottam el legkonnyebbben hell vegeig.
(Ugy emlekszem anno kvazi kenyszerbol inditottam, mert varazslos petes buildet akartam, es a Fissure+farkas+oak sage druiddal egesz hellig minden takaritott... majd jottek a fire imunok...) -
ldave
félisten
Egyik ismert Diablo 2 videós pont mostanában csinált egy listát arról, hogy sima végigjátszáshoz melyik karakterek a legerősebbek:
-
-
reelc
veterán
Szerintem igazad van.
Leszámítva, hogy év végén nemigen lesz olyan akció.
Az a lényeg, hogy vedd meg. Mindegy, hogy játszol-e, és mennyit?
Sőt az a jó, ha nem nagyon játszol, nem foglalod a szervert. Nem akadsz bugba, nem panaszkodsz hivatalos fórumokon, stb.
Mivel közölték jóelőre a vásárlás előtt, mire lehet számítani, így az emberek nagy része tudni fogja, mit vesz.Régi meggyőződésem, hogy a Diablo 3-nak is kb. annyi a funkciója az utóbbi években, hogy benne legyen a Diablo név a "köztudatban". Ugye volt majdnem 1 év patch nélkül is. Könnyebben vándorolnak majd a 4-ikre az emberek a 3-ról, mint a semmiről. Ilyen funkciót a D2 új változata is befog tölteni sokaknak. Jó időtöltés lesz a 4-ig, vagy a mobilosig, kinek mi.
Másrészt szép dolog, hogy még jön patch a 3-ik részhez ennyi idő után is. Alap+RoS, esetleg Nekro ami nem kötelező és ennyi költésért tolhatod amíg akarod.Úgyhogy szerintem az előző okok miatt is (+ mert eddig a fejlesztői jó munkákat adtak ki a kezeik alól, ill. sokaknál a nosztalgia miatt is), nagy siker lesz az új D2.
-
shifty!
senior tag
Két külön vágány, és őszintén nagyon örülök neki, hogy csak az egyik vágányon indítottak vonatot a Blizzard-nál. Az egyik az eredeti játék feltámasztása ahogy mondtátok helyesen, 2021-hez illő grafikával, játékélménnyel.
A másik vonat kicsit a Diablo I - Hellfire párhuzamot lovagolta volna meg, amikor az általános akarattal és az alkotók akaratával ellentétben erőltetik az új tartalmat, kiegészítőket, és valami jó eséllyel nem oda illő tartalom született volna.
-
reelc
veterán
Battle.netre ne csatlakozz semmilyen moddal, a PlugYval sem!
Ha most elindítod simán: nem tudom mi lesz, hogy a szerver nem detektálja-e valahogy csalásnak. Mert ugye Bneten kívül "szerkesztetted" a cuccaidat.
Sosem Bneteztem, sosem multiztam vele, nekem ez mindig is szóló játék volt.
Ezért is örültem régen, amikor ráakadtam a PlugYra. De nem sokkal utána megismertem pl. a Titan Questet, és onnantól még kevesebbet piszkáltam a D2-őt (ha jól rémlik évente pár napig).Nálam tapasztaltabb hátha tud válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bekékült a Pixel 10a
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest