-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
wikings2 #4810 üzenetére
Hozzátenném hogy nekem kb 400 tranzakcióm volt és egyszer sem kellett jelentenem senkitse.
Most éppen nl ben nyomlok és a stratégiám lesz hogy szedek karikkal hell hellforge ből kavicsokat szóval huzatom magam más haverokkal.
És eladom őket fg be amikor egy ladder pul is lesz vagy 80fg és keresni fogják az ultra gazdagok amúgy is akiknek ez nem fáj
Ebből meg jól felszerelem magam nl re ami marad ugyan úgy olcsó
De ezt fordítva is eljátszhatod
Amúgy tudni kell még hogy a fórum nagyon népszerü b.netesek körében, szóval felteszel valamit egy 50topics/lap os oldalra és kb 20 másodpercet van ott annyira sok az üzlet.
Szóval gyorsan megy mint a karikacsapásNekem 1 napba telt mire rájöttem dolgokra ,de megérte mert így most akármit eltudok adni, gyorsan.
(Régen csináltam low rune packokat (pl 10 Ral runáért kaptam 4fgt) és 4fg egy Hr
Mindenki csodálkozott mikor a hetedik karim rohangált annihilussal
Üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest