- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Köszönöm mindkettötöknek!Igen, amit most lättok karilapon az pubos dh, meg nem raktam ät a cuccokat gr-re.(vagyis a bracer az alap, a visage fejest nem szoktam betenni mert akkor nagyon kevesnek erzem a hatred-et).Es igen ahogy barto is mondja, mindenen van disc, erre külön ügyeltem.Thrill of the hunt is benn a cull the weak miatt, a raketäs is mindig benn van, pubra szoktam vinni a blood vengeance-t amugy meg az awareness-t szoktam beällitani vedelem miatt.Egy hf amu az nagyon kellene, mert amugy etlich-kel megyek vagy most koväcsoltam egy uj hf amut amit csak a statok miatt raktam be, tök haszontalan a skillje (szerintem).
Idäig 73at hoztam le vele.Nekem igazäbol a jätek mechanizmusa lenne fontos, vagy hogy ti hogy mentek.En megyek elöre es amint meglätok valamit a kepernyö szelen mär elkezdek löni ezerrel.Gyanitom, hogy sokkal jobb lenne ha kicsit bekommandoznek a tömegbe elöre, hogy sok mobot triggereljek aztän meg vissza igy nem 2-3 mobra pazarlom el a sok hatredet hanem mondjuk 10-20-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest