Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Micsoda op passzív skillek, only Barbi.
A Ruthless/Weapons Master passzív skilljeidet átültetném Monkra, csupán 37K plussz sebzést hozna nekem...és máris 152k lenne az üzemi hőmérséklet.
Monknak is kellene hasonló![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az új patch óta nekem is szaggat.Kimondottan act3ban a legrosszabb.
-
persil
nagyúr
Nekem egy 70 millió éves hdd-m van és zéró szaggatás. 1-2 fps-t eleve nem láttam még, szóval az elég furcsa.
olyan 50-60ra szokott "leesni" 70-ről. De nekem be van állítva, hogy 70 legyen a plafon.Belépés után röcög a vinyó 2-3 másodpercig, de mire elcammogok az első szörnyig, már rég vége.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
64 biten 2gb ddr2 vel ssd vel nem szaggat...
laptopon igaz csak 30 fps lowon
-
userxy
őstag
A szaggatás szimplán azért van mert a blizzard vmit elkurt vele nem gép vagy op rendszer miatt van.
(Gondolok itt olyan gépekre ami jelen piaci helyzetben egy erős közép kategóriás.)
Nekem vinyon is volt ott is néha leesett az fps. ha ráteleportálok vkire. SSD-n is,
Fut a játék 150-200 fpssel vkire ráteleportálok akkor meg 1-2 fps néha. Utána ha megint ráteleportálok máshol akkor meg semmi.
Igazábol le is sz@rom hiába csinálok neki akármit ez már csak igy van. Meghalok ha beszaggat azt kész XD.
Nem kell hc-zni.

Cpu és a vga is 60-70%nál nincs sose jobban terhelve azt ezt csinálja............ 8Gb ram és SSD mellet.
-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
se a kesztyű meg a sityak se
a gatyesz pont benne volt. Meg az új skorn se.
csak hogy pontos legyek
-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ne a 100 millióval ezelőtti gearemhez képest plussz 2k dpssel növezd az e penised

Nekem nagyobb van

Legalább akkora mint a Skornom

-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Höhö nem tudom miről beszélsz kolléga engem te egy kis egykezessel megse tudsz szorongatni ....cimbora
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kemény vagyok mint a fagyott kutya lába

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Úgy kalkuláltam hogy ha ideadod az inveléssel együtt 13,2secet venne el az életemből, míg az asiangameres bepötyögés legalább 23at...
Ezt nem vállalhatom, főleg hogy eszem ágában sincs cserélni csak kíváncsi vagyok, így bőven ráér akkor mikor felébredsz téli álmodból
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Theasiangamers-en tudsz kalkulálni arra, hogy mit adna, ha becserélnéd egy ilyenre a pajzsot.. Az gyorsabb

Persze ha nem alszom át az aktív időszakodat, akkor a mancsodba nyomhatom majd. 127k unbuffed DPS-em van kb. Usexy-nak még picit rá kell gyúrnia. Lemaradt a böszme nagy hasítójával is 2k-val. Höhö... ePenis off
edit: belépéskori kiírt sebzésre kb 130k DPS-t ír hozzád a kalkulátor. A bicska offhand-del 143k lenne

Erre jöhet még a battle rage, a csicskabónusz és némi yeti is. Unbuffedet nem számolok, de az érdektelen is a hentesmeló szempontjából. -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Hey...a jelenlegi Off-handedet majd este dobd már át 10 secre pls..

-
válasz
Balesz1899
üzenetére
Nem banolták sehonnan, csak hülye:
Kapott egy scam emailt és kitalálta, hogy biztos innen a fórumról "felnyomta valaki". -
Agro
senior tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Nekem az armory nem frissűl. A kezemben már egy manticore van de a bnet oldalon még a régi bow. A kesztyűm is már le lett cserélve egy jobbra. Miután oda betöltődnek általában tudom frissíteni a diabloprogressen is, de ott valamiért valóban helyenként rossz adatok töltődnek be. Pl natalya set-ből nem adja meg a bonus chc-t, plvl-ből mindig egyel kisebbet ír, a HP-nál nem mindig számolja bele a sapkában lévő kavicsot. Meg vannak még hasonló érdekességek
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem azóta nem írta át a paragon level-t.
Ki tudja mit nem vesz még át ezen kívül. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha van rajtad Hellfire ring, akkor nem frissít tökéletesen diabloprogress.
-
mikromanus
veterán
Lekötötte az irányítás. Nem könnyű ám egér nélkül laptopról nyomatni a harcot. Fene se figyel a bal alsó sarokra.

A másik lehetóség, hogy bement potyázni egy kis XP-t. Ezért jó ismerősökkel játszani és MP-n nyomulni. Aktív résztvevők, több xp, jobb loot.(#8764) Kicsimix
Az Armory az eddigiek alapján kb naponta egyszer frissül. Van lehetőség azonnali frissítés kierőszakolására, de az elég macerának tűnik. (Jelszóváltásnál azonnal felfrissül állítólag)
A diabloprogress oldal szerintem csak manuális frissítés útján lesz naprakész. Magától nem frissít. Vagy igen? -
Pekkk
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor legalább válaszolt volna... Vagy lehet billentyűzete se volt?
A jelszót mondjuk akkor is be kell püfölni a belépéshez. -
mikromanus
veterán
Nem éri meg és amúgy sem téma ez itt. Már leáldozott Diablo 3-ban a könnyű bot-pénz korszak. A goldnak csapott az ára az itemeknél meg csak a legjobbak mennek értékelhető áron. Azt meg nem nagyon fogod botolni. Goldfind mehet esetleg, de a villanyszámlát se fogod kibotolni vele. Nem véletlen az, hogy a botok nagy tömege állt le 1-2 hónapja. NEm csak a banok miatt.
edit: inkább menj botolni valami más játékkal. Olyannal ami frissebb. Mindenki jól jár
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agro
senior tag
Csak szólok, hogy olvastam már itt olyan történetet, hogy valaki megemlítette a topicban (sehál máshol), hogy eladná az accountját. Nem sokkal késöbb kapta is a bannt. Persze előtte e-mailben spammelték egy hétig csak azt ő nem olvasta.
Írni azt írsz amit akarsz csak akkor vállald a következményeit is

Még mielőtt valaki félre értené. Nem fenyegetésnek írtam csak baráti figyelmeztetésnek
-
Pekkk
aktív tag
Tegnap bementem egy public game-be. Volt egy monk, aki nagyon furán mozgott. Araszolgatott, elég bizonytalan volt minden tevékenysége, a falba is beleszaladt egy párszor, támadni is elég ritkán támadott. Sima ACT3 MP nélkül, 51 k dps-e volt. Írtam neki, hogy mi a rákot csinál, miért nem aktívabb a gyorsabb haladás érdekében. Ezt nem egyszer szóvá tettem, de semmi válasz, ugyanúgy rappelt tovább. Ki is léptem a picsába, mert felidegesített. Lehet bot volt?

-
mikromanus
veterán
Ha fix IP-n nyomulsz, akkor lehet nincs biztonságban a "nem csaló" accountod sem. Legalábbis ésszerű lenne az, hogy ha banolnak, akkor az IP-n futó összes accountot beveszik a buliba. Vagy ennyire azért nem kifinomult a szűrés?

Amúgy meg miért érné meg neked a csalás? Lehet nem nagy a hangja a banhullámoknak, de a hobbibotolók nagyját idővel kipucolták/kipucolják. Legalábbis akiket magyarok közül hallottam, hogy megrontott a Sötét Oldal, azok már rég ki lettek smirglizve.
(#8756) Pekkk
vagy touchpad
-
flash-
veterán
gondolkodok hogy megveszem a diablot ujra,amig munkába vagyok addig azzal botolok,ha letiltják akkor igy jártam nem bukok semmit csak a játék árát, lényeg hogy a mostani paragon 50 es Dh-m megmarad.
Csaló vagyok?igen!szemétség?lehet.de talán egyre jobban érthető...de ha mégsem...lehet más is így csinálja,nem tudhatom...csak én őszinte vagyok.. -
mikromanus
veterán
Pár csapás a széleken míg meglesz a fury, laza hátralépés, majd seismic eső bőven elég. Nekem Rend helyett Yeti van (WotB). Az ad védelmet, sebzést, sebességet is. Meg stílusos

Frenzyn meg a baltahajigálós rúna. Amúgy kb azonos a buildünk. Van is pár népszerüsítő videóm
Grammar Nazi hétfői megjegyzése:
Való világba -> való világban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lézerparaszt
őstag
Csináltam egy funvideót, mondom hátha valaki kedvet kap a nem ww barbihoz. Fel is raktam jutúbra, ami felajánlotta hogy az apró remegést megszünteti a videóban, és én el is fogadtam. Ez lett belőle

A gear nem olyan hű de jó, de xy úgyis nekem adja az övét nemsoká

-
Agro
senior tag
Egyenesen felháborító, hogy játékért kapsz pénzt. A sarcot be lehet tudni SZJA-nak. Hálisten ezt viszont nem a magyar állam kapja. Elvileg abból nekik is "patcheket" kéne adni az országnak, de csak downgrade-et kapunk. Az meg, hogy nyerészkedik rajta egy cég az alap. Ebből él, ezért cég és nem nonprofit szervezet. Nem értem ezen miért kell a mai napig fennakadni.
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vazze, szó szerint nem éri meg eladni az aranyat :S 50 milláért 4 ezer forint? :S
Botrány, hogy mennyit levonnak. -
mpierre
veterán
Sikerült egy akciós IK csesztet kifognom, nem egy hűha példány, de occsóér jó volt. Így újra van elegendő resi az én lassú tempómhoz. És a mobok se olvadnak a fegyóm érintésétől. [link]
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sógorom WD-jére pont jó lenne, ha estig nem jelentkeznek érte akkor átvenném ( akár goldot is adok érte vmennyit).
Jah meg a 2 kezes low level legend kard is rád vár még. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
erről a postomról beszéltem. benne is van a szövegben, hogy amikor megszólítottalak, meg hogy, amikor gratuláltam az eladáshoz... de most ne kezdjük magyarázni a saját postjainkat, értettem, innentől a saját kis versenyemmel nem zaklatlak többet
Kicsimix követtem a te fejlődésed is, de 13k-t még nem láttam nálad. mondjuk szinte végig te vezetél, akkor nem is néztelek addig, amíg valaki nem mutatott nagyobb heroscore-t, aztán most meg már neked is a hellfire ring van bent
-
Sirandrish
legenda
Rászoruló WD-t támogatnék!

Ingyen vihető:

Ha lehet ne olyanok jelentkezzenek akiknél hegyekben áll a della

-
Sirandrish
legenda
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
"hogy az tuti nem oltás, hogy te 1 millából összepakolsz 16k heroscore-t"
Felháborít hogy én nem veszem észre azt a smilet ami nincs is a hsz-edben, de hogy te átsiklasz afelett ami az enyémben benne van az korrekt...
"esetleg hozzád merek szólni és kijelentem, hogy van aki jobb nálad a topicban"
Biztos hogy vannak nálam jobbak a topikban...de hidd el hogy azt nem a hersoscore fogja megmondani..
"beleképzelsz olyanokat is, amik egyébként nincsenek."
Feketén-fehéren leírtad hogy téged jobban érdekelne a játék mint az én eladásaim..mit képzelek bele?
Vagy ha leírsz valamit akkor azt még te sem gondolod komolyan? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
a heroscore csak a geart nézi, semmi mást. nyilván vannak kasztspecifikus extrák, azok ugyanúgy külön vannak, mint pl, hogy a barbárnak a strength a fontos, a HD-nak meg a dexterity. skilleket viszont nem nézi: [link]. de kb 5x biztos ki lett már beszélve itt a fórumon...
-
-
shadowofthe
tag
Üdv!
Az én összeállításomra is mondanátok valamit, hogy merre tovább?
[link]
Köszönet! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
ez: [link] valaki egyszer linkelte, hogy pontosan mi alapján számolnak, a lényeg, hogy kapsz egy körülbelüli értéket arról, hogy milyen jó a gear-ed a játékban. vannak viszont hibái, az életet pl eléggé túlértékeli (meg ugye a vit, meg a life% viszonylag olcsók), erre páran rámentek és ezért irreálisan magas pontot kaptak, emiatt sokak szerint az egész úgy rossz ahogy van, de ha pl 2 olyan karektert hasonlítasz, akiknek nincs 100.000+ életük, akkor elég pontos képet kaphatsz a gear-jük hatékonyságáról
-
Coyot
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Sorozatban kapom a grand viziereket (3db), ageless mighty belt (4db), sultános kétkezes (2db), nemtommilyen wizardsapka (5db), stromshield (3db) és csak ezek ismétlődnek. Van még néhány semmitérő legend de azokból még csak egy-egy darab

Sosem volt még legend alapanyagom, már van ~30 , meg amiket még nem zúztam be

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem esett le a lényeg ahogy látom, olvasd el a postom mégegyszer, hátha akkor megérted. az oltásról csak annyit, hogy az tuti nem oltás, hogy te 1 millából összepakolsz 16k heroscore-t. ami mellesleg nyilván full esélytelen, ez a "ha akarnám akkor" kijelentés meg tudod olyan, hogy nekem is lehetne porsche-m, de most nincs, mert inkább nem költöm el rá a pénzem. szóval lehetne, de nincs. ennyi. majd ha látom, hogy lesz 16k heroscore-od, akkor elhiszem, de ameddig csak valamivel 11k körül vagy (ha a hellfire gyűrű helyett egy hasonlót feltételezek nálad) addig az nem 16k
az irigységhez meg no comment, akinek motiváló pártízezerést eladogatni a cuccait egy PC-s játékban, az jobb ha inkább nem hiszi azt magáról, hogy valaki esetleg irigykedik arra a pártíz, vagy pár 100 eurora amit eddig ezzel megkeresett, mivel ha valakinek van pénze ez a dolog nem érdekli. szóval mégegyszer mondom, én értem, hogy te ezt csinálod, ez a te dolgod, de az, hogy én esetleg hozzád merek szólni és kijelentem, hogy van aki jobb nálad a topicban, akkor ne oltogasd már le (vagy engem lényegtelen), hogy szerinted a heroscore az szar, meg, hogy téged igazából nem is érdekel, hogy ki mit merre meddig. ahoz képest, hogy ez téged nem érdekel egy szép regényt írtál megint arról, hogy szerinted hányan irigyek rád, meg mennyire szar a heroscore, pláne, hogy még a smile is ottvolt a hozzászólásomban amit hozzád intéztem, sőt még gratuláltam is, hogy milyen szép pénzért adtad el a cuccot... de te ahogy láttuk pl huma esetében is, nem igazán érted a poénokat, sőt, ha három postnál többet kell memorizálnod, már beleképzelsz olyanokat is, amik egyébként nincsenek. érdekes ember vagy hallod

-
csepy1984
csendes tag
Közbe sikerült belépni a játékba, mert a biztonsági kérdésre tudtam válaszolni.Most az a kérdés hogy ha kilépek akkor mi lesz a jelszavam?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Észnél vagy?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még terhelést nem mértem, de egyszer kíváncsiságból lehet, hogy megnézem.