-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Dadan01 #96583 üzenetére
Hagyományos értelemben a skill egy része csak a cc, ami sebez és talán helyhez is köt. A másik része az, hogy olyan tereptárgy amin nem tudnak áthaladni normál sétával a mobok (az zombis rúnák ilyenek). A kérdés arra vionatkozik, hogy ha beüt a CC immunitás, akkor átmennek-e rajtuk vagy sem? Ha nem, akkor "unlimited area controll. Simán lehet terelgetni az ellent.
(wall of zombies és a surronded by death)
-
fuvi
senior tag
válasz
Dadan01 #84144 üzenetére
hát streamet most nem néztem de ezt írja új buildhez diablofanson:
"Alternative Gems/Skills/Items
Smite: Surge - Replace Slash, this setup will produce less lag, but you will also proc the Static Charge debuff less(not as much damage)" - smite: kevesebb lag de kisebb dpscoeff-ek:
Smite - Surge: 0.333
Slash - Cruh: 0.8
Condemn - Reciprocate: 1.667 -
granini
őstag
válasz
Dadan01 #84094 üzenetére
Dandan:
Igy csinalom..ettol fuggetlenul erzesre vmiert 70-72 kozott a hota tunt gyorsabbnak.. lehet erzeki csalodas.. amig lemegy siman a rift nekem full mindegy.. sokszor amugy arra nincs ideje a suppoknak hogy rendesen osszehuzzak a trasht mert instant pukkan ami epp ott all
Lokids:
ha 65 volt a legmagasabb GR amiben voltal 4-es partiban, akkor honnan tudod melyik karakter ut nagyobbat..? Legy eros a static monk hamarabb veri le a GR-t mint a Hotas barb - vagy legalabbis nalunk, a mi felallasunkban, abban a 15-20 riftben amiben mi teszteltuk.. A ket kari kb egyforma (ha lehet ilyent mondani..) viszonylag fullos gear, 75 koruli gemmek, nagyjabol azonos paragon szint..Mondjuk nagy vitat nem akarok ebbol generalni, ez a mi tapasztalatunk volt, es meg egyszer mondom, amig siman lemegy a 72 jo idovelmindket dps kari eseten addig mindegy..
Az xp gearnek utana fogunk nezni.. en mentem XP-s partiban es nem tunt durvan jobbnak a progress mint egyebkent.. de mondjuk P800-900 korul mar annyi xp kell (fentebb mar nem is mondom..) hogy valszeg nem jon ki erzesre a kulonbseg.. de ettol meg utana jarunk mert ha ugy van akkor azert majd atszerelunk xp-re.. seperc alatt megoldhato..
-
-
granini
őstag
válasz
Dadan01 #83694 üzenetére
Nagyszeru.. tegnap mi is atom belaggoltunk, mint utobb kiderult a static monkom miatt.. az area dmg-et le tudom venni paragonbol, asszem sloton nincs olyan roll.. pain enhancer nem volt bent.. viszont a life per hit..? Csomoan azt rollolnak a fegyora 10% meg vit helyett hogy az majd eletben tartja oket..
hat akkor most mi..? mondjuk nekem direktben nincs rajt csak paragonbol az is, de komolyan vicc..
Egyebkent tegnapi a pacsi meg a static egyutt laggolt durvan.. a pacsi is tud kicsiket akadni melott berobban az egesz map, es sztem erre jott ra az en staticom, es aketto egyutt fullra megfektette a partyt.. helyenkent meg a wd-nel is durvabb lagg volt..
Mas tapasztalat..? Sarpac, meg aki meg staticozik, ti hogy oldjatok meg a lagott magas GR 4P-ben hmm..?
-
Mirman
őstag
válasz
Dadan01 #79413 üzenetére
Ezt ki se kell próbálni. A set tárgyak retroaktív frissítésűek , tehát amikor új tulajdonságot kapnak akkor a régiek is megváltoznak , nem lesz régi és új shenlong set (ergo ha megvan anciban akkor patch után szerencsés vagy) . A legendary tárgyakat kell újra kifarmolni mert azokat nem frissítik.
-
-
tomazin
veterán
válasz
Dadan01 #51667 üzenetére
csak nem ugyanaz mint Thrawn mesternek?
-
killerjohn
addikt
válasz
Dadan01 #17022 üzenetére
ott kezdődik, hogy a maphack írja a memóriát, innentől pedig olyan mintha az almát hasonlítanád a körömreszelőhöz
Aki meg leírta neked, hogy a maphack über biztonságos, azt gyorsan keresd meg és vágd pofán... A TurboHUD-ot nem kell hogy a Blizzard 'észrevegye', mert még decemberben elküldtem nekik a linket az email címemmel és a Battle.Net accountommal együtt, amit kivételesen nem killerjohn-nak hívnak - így nem kell keresgélniük, van szegényeknek dolguk elég.
Agro: mi az az auto pickup? A droppokat a HUD csak megjelöli, nem veszi fel helyetted. Blizzardnak írjál nyugodtan
-
killerjohn
addikt
válasz
Dadan01 #17016 üzenetére
Felhasználói kérés volt, mint gyakorlatilag minden fejlesztés a felületen. Természetesen kikapcsolható színezhető, méretezhető minden, még a betűtípusok is. Kifizetődő?
Neked kifizetődő hogy a Diablo 3-ban itemeket keresgélsz? Na ugye, nem kell hogy minden kifizetődő legyen az életben, elég ha leköt és élvezed. A ban témára térjünk vissza 5 év múlva
Örülök hogy tetszik pár fícsőr! Ha ötleted van, jöhet
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dadan01 #16202 üzenetére
Ennek nem igazán a hardverhez van köze.
Van néhány rész a játékban, amikor bármilyen konfigon beszaggat. Ilyen pl. Raikis crossing-nál mikor a képernyő felső része felől jön az a falramászó szörnyokádó,plussz a földön is jön ellenség. Na ott mindig beszaggat pár másodpercre,pedig nem kispályás a gépem. Ha még az ember rátesz egy lapáttal az effektekkel,akkor még rosszabb a helyzet. Ez ilyen, de szerencsére a maradék 99,9%-ában a játék folyékonyan fut fix 60 fps-sel. -
Sirandrish
legenda
válasz
Dadan01 #13991 üzenetére
"ghom meg nagyon büdös "
Egyébként te pl mennyit helyezkedsz 1-1 "viccesebb" elitnél?
Mert tudtommal Gorninak az a baja hogy elég hamar összefingja magát a Monkja ha kapja az áldást..
Bár most összevissza szanaszét gearelte magát, szóval most perpill nem tudom mivel nincs kibékülve
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dadan01 #13121 üzenetére
Nah..azért úgy látom lehet itt értelmesen, sértődés mentesen és infokkal teli hsz-t is írni amit köszönök!
A build és a gear egyébként még gyurmázás alatt van..a TR-al már mi is néztük a lassabb kétkezes fegyvereket..ami ugyan faszajó, de ugye a DPS azért nem az igazi..Az SW marhajó cucc de partyban alacsony MPL-en ahol megyünk fent tarthatatlan...illetve majdhogynem felesleges is mert szupik ugyan a kis tornádók de amikor még van 2-3 ember aki a mobok életére tör akkor azért olyan nagy haszna nincs, + kegyetlen nagy koncentrációt is igényel hogy abban a bizonyos 3sec-ben valami célpontot mérjen be..
A fő gond a Monk-nak a sebességével van...erre akarunk vagy legalábbis szeretnénk kitalálni valamit..
Barbik ugye tolják a sprintet és eddig Gorni a WD-vel simán tartotta a tempót, de ez egyelőre sajnos a Monkal nem megy neki...bár van egy olyan sanda gyanúm hogy nem is nagyon fog sose. -
Gorneck
legenda
válasz
Dadan01 #13121 üzenetére
Ez a build csak dísznek van...még mielőtt további komoly elemzést írna róla bárki.
Jelenleg az MS-t szeretném feltornászni, de erre nem sok lehetőség van. Szal szó sincs semmiféle egyedi buildről...csak egy gyors farmra alkalmas buildet szeretnék összerakni, ami magas MS-t biztosít számomra, de ez úgy néz ki nem fog menni...2 kezes lassú fegyóval is xar az egész...oszt ha egyszer elfogy a spirit vége a dalnak...
Többi karinál ez szépen meg van oldva...itt sajna nincs.Mentem eddig a monkkal vagy 3 kört...de WD után mondhatni eléggé impotens...uez volt a gondom barbárral is, de azt 17es szinten abba is hagytam. Szal abszolút jól döntöttem, hogy nem áldoztam rá sokat...
Mivel a WDbe 1000+ órám van így ezzel kell beérnem...de váltanom kell mert macikkal álmodom... -
F-ECT$
titán
válasz
Dadan01 #12740 üzenetére
Milyen gearrel?
Btw nekem mpl4 az, ahol lényegében ugyanolyan gyors vagyok, mint mpl0-n, így én ezen megyek. (Az mpl5 már kicsit lassabb.) Kihívás nekem már nem kell, szívtam eleget infernon még a patchek előtt. Nekem egy kis agyatlan hentelés kell: általában megyek 1-2 kört / nap, és ennyi elég is.
Überezni mpl 7-en is elmegyek, na az már eléggé izzasztó a gearemmel
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dadan01 #12740 üzenetére
A könnyebb fokozaton gyorsan lehet haladni, ezért sokkal több az elit kill és a drop mennyisége is nagyobb.Több szarból, hátha esik valami jó is.Meg az xp farm is gyorsabb mpl2-3on.Na ezért játszanak legtöbben mpl 1-3 között, néha mpl4en.Viszont nagyon unalmas....legalább is nekem.
Magasabb mpl szintnek is van értelme.Erre mondjuk te vagy az élő példa.(#12742) K_mester
10 milliót adtak el a játékból.Óriásai haszon.De szerintem ennél már nagyobb haszon jött az RMAHból.Nekik mindenképpen megérte.Meg nekünk is.Én el sem tudnám képzelni RMAH nélkül a játékot. -
Cadal
őstag
válasz
Dadan01 #12589 üzenetére
"Olyan vért kell, amin van sok dex vit, két reziszt és 3 socket. Egyik szet sem tudja ezt." Ezzel azért vitatkoznék, mert a Blackthorne's Surcoat kb tudja ezeket egy bizonyos szinten. Ha keresel egy 90+ >100 dexel rendelkezőt, mellé jöhet nyugodtan 170+ vita és egy tetszőleges res. már meg is vagy ~240+ dex + nem kevés vita..stb. Fix 3 socket fix allres és ranged dam reduced. Hozzá még egy pl BJM gatya és nagyon masszív élet bbostot kap a kari LoH-al karöltve.
#12589) Dadan01: Paypal beállítás valóban nem tart sokáig, utána oda is mehet a pénz. (csak ha jól tudom kell hozzá sms protect)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dadan01 #12173 üzenetére
Pont ezt akartam kihozni az egészből, csak én nem használtam azt a fagyasztós fegyvert, ezért gondoltam megkérdezem meddig tart a fagyos állapot.
De az a 13% esély a fagyásra nagyon kurta...de hát kinek a pap, kinek a papné.
Viszont azért az komoly, hogy a Windforcos Zsiványom akár 30 másodpercig is sakkban tartja a kemény, felöklelős bika eliteket.Én ott állok előttük és csak röhögök, mert nem tudnak hozzámérni
Ezt a fagyasztós bow kétlem h megcsinálná. -
-
xavix13
őstag
válasz
Dadan01 #11435 üzenetére
Téged és a többi monk szakértőt kérdezném...
Ha vennék egy ilyen speart a mostani macem helyett az miképp muzsikálna? Adna +660 loh-ot és buknák vele 1,3k dps-t. Viszont olyan furának találom hogy egy monk spearel rohangál. De elvileg ugyanaz mint a mace? csak más a kinézete... 1,2 as, min-max dmg is hasonló.
Itt a mostani off handem és a spear amire cserélném:
-
Gothmog
senior tag
válasz
Dadan01 #11181 üzenetére
Köszi a tanácsokat.
Karmokat akkor cserélek, ha lesz rá elég aranyam (gondolom, az átlagsebzésük vagy a minimum sebzésük nem túl magas, az a bajod velük, és ezért a tornádók sem sebeznek ideálisan). Egyébként pont ma, nem sokkal kilépés előtt esett egy picivel 1000 fölötti dps-ű egykezes pöröly, ami dexet is nyomja rendesen (kb. 250-nel), és 930LoH van rajta (sajnos chd vagy socket nincs, de az ember ne legyen telhetetlen). Jobban sebeznék vele, mint a mostani offhandes karommal, a minimum sebzése is közel 700, ha jól emlékszem, de egyelőre hagytam mindent úgy ahogy van.Guardians pathot sokáig használtam, de nekem jobban bejött a Resolve. Aki általában megüt, az vagy meghal a következő ütésre (sima mob), vagy megütöttem már legalább egyszer, és akkor az a 20%-os sebzéscsökkentés erre az esetre nálam jobban bevált, mint az, hogy mondjuk 45.8% helyett 51.3% (hasra ütve írtam, nem konkrét példa) legyen a dodge értékem. Tényleg, a Resolve hat a reflect damage-esekre is, nem? Míg a dodge ebben az eset bukta, sajnos nem ér semmit.
Egyébként most már, hogy 50% közelében jár a chc-m, lehet, hogy a guardians pathnál többet érnék a sixth sense skillel, nem? Ha jól emlékszem (de lehet, hogy tévedek, mert fejből írom), az a chc harmadával növeli meg a dodge%-ot, ergo, ha így van, akkor 45% chc felett jobb az. Vagy tévedek/rosszul tudom?Scoundrelt próbáltam már. A chc skillje nem adott annyival több sebzést a varázsló cica ias skilljéhez képest, hogy elviselje a monkom a társaságát
Harcban amúgy sem nagyon támaszkodom a segítőkre. Az enchantresszel is úgy vagyok, hogy ha elbűvöl vagy összezavar egy elitet, akkor már jó, de nem töröm magam, hogy "gyilkológépet" gyártsak belőlük. Az meg, hogy a scoundrel windforce íjjal a sima mobokat vagy az ütésre váró eliteket lökdösse el előlem... az ideg kiverne tőle.
Köszi a kölcsönajánlatot a furyra, rendes Tőled, de köszönettel, nem élek vele. Ha már kipróbáltam és tényleg olyan marha jó, akkor nagyon szar lenne addig úgy játszanom (farmolnom) a régi fegyverrel, míg be nem szerzek egy olyat
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dadan01 #10924 üzenetére
Na végre.Egy törzsgyökeres Fury-s.
Jól beszélsz.Ezeket a tényeket kihagytam.(#10929) rol33
Ki más?
Én nem tudom hogyan működik a fear skill egy WDnél, de ha területre hat, tehát egyszerre több mobot elkerget, az tényleg gáz lehet.
De a Fury fegyver, nem kergeti el a fél térképet... -
Nordic
Közösségépítő
-
Rayner
őstag
válasz
Dadan01 #8540 üzenetére
Én meg kipróbáltam a fist-et és szerintem meg az lassabb + bukok 11k dmg-et (ugye a wotf az 12%-ot stackel)
fistel+buff 84k dps folyamatosan (annyiba talán jobb hogy nagyobb a dmg amit egyszerre bevisz) wotf pedig 93k-ra tolja fel és fenn lehet tartani. fistel 130k a blind lassabb nagyobb dmg-el, wotf-al 143k a blind így kisebbeket ütök de többet.) -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Dadan01 #8286 üzenetére
Az arányom patch után mp5-ön kb úgy volt hogy 20% 63, 30% 62, 50% 61. Ez fordult meg most 95% 61-re. Über roll 61-et még nem is láttam
Agro: Az eddig ok, de ez egy hete van nálam kb. Az 58-as drop meg igen, lehet olyan mint a 63-as, de nem valószínű. Nem látom az embereket 58-as cuccban rohangálni
-
Gorneck
legenda
válasz
Dadan01 #7317 üzenetére
Én látom mit csinál, nekem is van ilyen skillem...szal eléggé tisztában vagyok azzal mit okoz. Nem is viszem sehova, mert kb az lenne uccsó, hogy behívnak vhova...rám már sokan szóltak emiatt, hogy ezt nem kéne hoznom.
Szal ez csapatba borzalmas...ezért nem értem a Blizz egy csapatmelós játékba, hogy tehet be egy ilyen okádék fegyót...
-
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Dadan01 #6447 üzenetére
Nem reméltem én semmi ilyet. Kis esélye van, hogy lecserélném a jelenlegiket. Az egyiket muszáj hordanom a Legacy Nat set miatt a másikat meg 50 milláért vettem anno és már a szívemhez nőtt : )
Akkor ha esetleg valaki keres egy tagot partyhoz akkor jelentkezem négy infernal masinával. (Paragon 73 DH 150k dps 55k life)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dadan01 #4797 üzenetére
1 Barbárt mutass amelyiknek 20K armorja van
Én pajzsot használok 1200DEF-el, +4 cuccomon van + def és majdnem 2400STR-em van és így van BUFFOLVA 10K...
Akkor kéne nerfelni at STR bonust ha mondjuk block%ot adna ugy mint a Monknak Dodget..
Bár a Monk még akkor is előnyben lenne mert ha Dodge-olsz az nem számít hitnek viszont ha Blockolsz attól még elrepülsz meg kiütnek a támadásból, csak nem fáj annyira..Mellesleg az armort nem basztatják de a Impunity runát 60%al nerfelik...
Halkan jegyzem meg hogy odaadnám a VIT=Armor passzívomat (amit a monknál nerfelnek csak nála DEX=Armor) hogy ne nerfeljék a WC-t..
-
válasz
Dadan01 #4732 üzenetére
Olyan 70K DPS körül lehet a "breaking point" ahonnan elég gyorsan halnak a mobok, hogy ne nagyon kelljen res.
1.05 után ez sokkal több lesz magas MP mellett.
Nagy DPS mellett pedig nem az a lényeg, hogy mennyit sebzel, hanem az, hogy milyen gyorsan ütsz.Az ideális állapot pedig egy szinte elérhetetlen cél.
-
davidsz
senior tag
válasz
Dadan01 #4732 üzenetére
Lehet azt fogom tenni, hogy a cuccaim egy részét átpasszolom a DH-mnak, ami neki jó lehet a többit meg lecserélem. 30M-es keretből remélem jutok valamire. Mondjuk azt sem döntöttem el, hogy ezt az összeget a Monkra, vagy a DH-ra fordítsam. Melyik lenne haladósabb.
A DH-mnak van egy 1031-es Manticore íja, csak most a cuccok zöme ládában van, mert variáltam a monk cuccokkal a héten.
-
davidsz
senior tag
válasz
Dadan01 #4521 üzenetére
Nem tudom, hogy jól számoltam e, de megvan. Nem sokat hoz.
37727,53 volt és 37753.48 lett.
Meg van regen +130STR pluszba a fegyódon.
Lehet a kolléga jobban járna.Imátkozom, hogy mire hazamegyek a MANTICORE íjat elvigye valaki, mert megint mehetek goldot venni ha nem jön be
-
törölt tag
válasz
Dadan01 #4490 üzenetére
engem érdekelne, bár előbb sztem ruházkodni kellene.
érdemes lenne ennek a barbárnak a kezébe adni?
még csak ismerkedek a barbárral, act2 viszonylag simám megy (amióta beraktam a 2 armoros passzív skillt). -
Chiller
őstag
válasz
Dadan01 #4397 üzenetére
Az adds x% to holy/fire/stb damage az közvetlenül a dpst növeli, függetlenül milyen vegyverrel/skillel támadsz vagy rendelkezel. Magyarul a dpst növeli direktben.
Ezek szerint a triumvirate alapjáraton megnöveli minden varázslat sebzését 16%-al?
Ugye az van rajta, hogy adds fire+lightning+arcane damage 5-6%.
Ha jól értem, akkor ez olyan, mintha lenne rajta +16% AS. Legalábbis a DPS-t annyival nyomja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest