- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
execute93 #8466 üzenetére
Asszem úgy lehet beállítani, h ne mindig kérjen kódot, de nekem eddig mindig kért attól függetlenül, h ez ki van lőve, de alig 1 hetes az enyém, szal nem igazán tudom, hogy is műxik ez a része
Szerk: elkéstem
Szerk 2: nekem nagyon tetszik, így már tuti nem nyúlják le az accomat, amit régen megtettek, de most nem bírják, remélem a kis kütyü jó ideig működni fog
Ha most elmegyek kajálni, tuti, h akkor fogják kirakni a kulcsokat
-
thesound
addikt
válasz
execute93 #8466 üzenetére
-naponta nem lehet beállítani
-minden egyes webes account belépéskor kéri
-egy beállítás van, hogy játék esetén nem kéri mindig, ha ugyanarról a gépről jelentkezel be vagy a másik beállítása, hogy mindig kéri játékkor is ugyanarról a gépről ishát, hogy melyiket állítod be, az ízlés dolga
-
Jazz
veterán
válasz
execute93 #8175 üzenetére
Hmm. Nem értem az összefüggést egy pvp-re kihegyezett stratégiai játék, és egy pve hack and slash között.
Persze hogy lesznek jó taktikák. Úgy hívják majd hogy OP.
Ha a pvp balance rossz lesz, az azt sejteti következtetni hogy pve-re opimalizáltak. Bár lenne így. Hisz a dio 99%-a erről szól.
Az meg, hogy a pve írtás bármely kaszt-al egyszerre legyen balancolt, úgy, hogy bármely kaszt vs. kaszt vele párhuzamosan szintén tökéletesen balancolt egymással (mint egy SC 1 három faja pl.), szóval ez így egyszerre szinte lehetetlen.
-
Cadal
őstag
válasz
execute93 #8156 üzenetére
Az csak sima health potion.
Nekem az 1:57-nél levő cuccokon esett le az állam. -
-
válasz
execute93 #8104 üzenetére
Minden munkanap sorsolnak egyet, azaz össz. 26 db egérpadot.
(#8105) Hanok :
Korrektek, nem vitatom. Csak ez a játék időre megy -karakter-classonként x nap- és már az elején, amikor fellőtték az oldalt, akkor is döcögött, most meg, se megerősítő mail, se semmi. (az ok, h. check-olni kell nem-e valami gusztusmentes képet toltak-e fel, de na..) -
JSaN
addikt
válasz
execute93 #8074 üzenetére
Ezt az Error: 315300 en is kaptam most hetvegen ( de nagyon nem neztem, nem voltam itthon hetvegen) de volt mikor be enged, de a loginal jobb oldalt van megint valami breaking uzenet. Tuti kavartak megint valamit, de most neztem siman be enged es az AH is jo.
Hanok ha kell az utolso acsi, segitek szivessen. En is egy ismeros segitsegevel csinaltam meg. (maskepp nagyon nem is tudnad.)
tagem: JSaN#2520 -
Hanok
senior tag
válasz
execute93 #8082 üzenetére
Már kimaxoltam mindent kivéve az Achi-ból a Ressurectet. Most inkább lvl1-es karikkal King-et tolom a loot miatt, kéne még pár jófajta gyűrű...
Egyébként DH, WD, Wizz, ezeket gearelem jelenleg...DH már nagyjából megvan 47-es dps-el eléggé aprít, WD meg Wizz ugyanazt használja (kivéve a main és off hand) ott még csak 43-nál járok, várok valami jobb loot-ra..
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #8074 üzenetére
Hmm... rákerestem a hivatalos fórumon. Ott azt írják, hogy ez a hibaüzenet azt jelenti, hogy nem megfelelő e-mail/jelszó párossal próbálsz belépni. Saját fiókod vagy kölcsönben van valakitől? Nem lehet, hogy valaki megváltoztatta a jelszót? Engem beenged simán, valamint a public játékmódban is rengetegen vannak.
Szerk.: Közben látom, hogy más is írt ilyen hibával kapcsolatos bejegyzést a Battle.net fórumra tegnap. Lehet, hogy tényleg van valami kavarodás
-
Djroberto
tag
-
MegalodonS
őstag
válasz
execute93 #7996 üzenetére
Az lassito csapda es tobbet is le tudsz rakni.Altalaban erdemes a mobokat ajto fele huzni,lettenni a csapdat es nem eleg hogy nem tudnak atjonni egymastol meg a csapda is fogja oket.Azt jo ha leteszed mindig es az mogul harcolsz
(#7997) -conrad-
Na akkor udv a fedelzetetn!Orulok hogy sikerult kiprobalnod.Igen a bari iszonyatosan konnyu kari.A monk hat erdekes,pl nekem abszolut nem jott be es nem is tervezem felhuzni.Pont az ellenkezoje a WD es DH majd a tobbi.Nekem a wizz az olyan warlock+mage gyurat a wowbol.Igazabol ez izles dolga es mindenki azzal jatszik amit tetszik neki
-
-conrad-
addikt
válasz
execute93 #7937 üzenetére
Én sem vagyok önző, de ha felmegy oda a fórumozók azon része aki nem kapott betat akkor kb. egy hetet befoglalunk, mivel minden ember kap 2 órát, és nagyon sokan be vagyunk sózva.
Ez a bolt a saját értékesítését népszerűsíti így, (a webshopos reg nélkül nem is megy) és azért nem életszerű többtucat új vásárló regisztrációja az EU egyik kis országából aki mindenki náluk fogja megvenni csak előtte kipróbálná. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
execute93 #7934 üzenetére
Khm.
Privát üzit nyilvánosságra hozni tiltja a fórum szabályzata...
amit tiltunk fórumunkban:
a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.
Az nem baj, de akkor privátba írd meg annak, akinek segíteni szeretnél.
-
-conrad-
addikt
válasz
execute93 #7931 üzenetére
Hát én mondjuk megkérdeztem volna MegalodonS-től, hogy kitehetem-e a privátot fórumba, mivel gondolom nem véletlen adta meg privátban. Gondolok csak arra, hogy ha most beregel egyszerre 60 magyar acc akkor nem adnak senkinek azt kész.
Remélem nem lesz gond belőle, de majd ha feljön megmondja.(nekem is segített privátban amit utólag is köszönök, kaptam is két órát amit holnap tudok felhasználni)
-
Cybertrone
veterán
válasz
execute93 #7770 üzenetére
Haggyad már
7970 cf-el majd nekiállok sírni hogy hú de fasza az nv mert sikerült egy ilyet a driverbe tenni
Szerencsére nekem meg mind1 mi van a gépbe sírni nem fogok az fps miatt... a bokor alatti blur meg leszarandó... bár ha nagyon akarom tolok rá morfológiát, amit az AMD tud az NV meg nem, oszt szarok a támogatottságra
-
Kal-El
senior tag
válasz
execute93 #7708 üzenetére
Vannak tárgyak amik bónuszt adnak:
Magic Find: %-ban nagyobb eséllyel találsz varázs tárgyat és annak az esélye is nő, hogy erősebbet találj
Gold Find: %-ban több goldot találsz átlagosan, mint amennyit alapból kapnál
+Experience: ez egy fix szám, hogy killenként mennyivel több xp-t kapszNem játszottál még ilyen jellegű játékkal? Szinte mindben vannak ezek.
-
-conrad-
addikt
válasz
Magic find tulajdonság a cuccokon: nagyobb eséllyel találsz ritka itemeket.
Nyilván a combat statoktól esel el ha ez van rajtad, gyengébb lesz a kari.
Ha neked van 20% MF-ed, a többinek a 4 fős partyban meg nulla, akkor 5%-al növelt eséllyel esik neked valami. A többinek meg nulla 0% növelt esély helyett szintén 5%-os lesz. -
Huma
addikt
válasz
MF-es varázstárgy = Olyan varázstárgy ami megnöveli annak az esélyét, hogy varázstárgyat találj pl egy szétvert hordóban vagy leölt szörnyben.
Pl +5% Magic Find = 5%-al nagyobb esély hogy varázstárgy pottyan ki valahonnan.
Ha úgy van ahogy írták akkor co-op-ban átlagolódik.
Ha pl neked van 4% a haverodnak meg nulla, akkor 2% -lesz mindkettőtöknek.
Így jobban megéri single-ben nyomnod mert az +2% neked.
A haverodnak viszont pont fordítva. Neki akkor +2% ha veled játszik együtt. -
Wolverine
félisten
válasz
execute93 #7668 üzenetére
Megszakítottad már egyszer a telepítést? Ha igen, akkor beleestél az egyik bugba, amit a telepítő tud és azért nem lép tovább. Megoldás (Vista vagy 7 alatt): a C:\ProgramData rejtett könyvtárban töröld ki a Battle.net nevű mappát, miután lelőtted egyrészt a telepítőt, másrészt a Feladatkezelőből kilőtted az Agent.exe nevű folyamatot.
-
Ilsyde
őstag
válasz
execute93 #7551 üzenetére
Hozzacsatolod a BNet accountodhoz es utana minden Blizzardos jatekhoz ezt is hasznalnod kell majd belepeskor (nem lesz eleg az e-mail & jelszo kombinacio).
Ugy mukodik hogy van benne egy ora meg egy egyedi kulcs es annak segitsegevel general neked egy tobb szamjegybol allo kodot. Ezt kell hasznalnod jatekba vagy accountba valo belepeskor. Minden kod csak rovid ideig ervenyes, ha lejar az ido akkor az authenticator general egy ujat.
Olyat veszel amilyet akarsz (WoW, BNet, SC2) de arban lehetnek kulonbsegek. Egyebkent ugyanazt csinalja mindegyik, csak mashogy neznek ki.
-
Cicero
őstag
válasz
execute93 #7547 üzenetére
android, vagy ios alapú okostelefonod nincs?
rendben, de gondolom te május 15-én már rajtra készen leszel. azért igyekszek majd aznap egy kis időt szakítani rá, remélem valahogy kifér az időmből.
engem btw diablo elsősorban mindig is a lore miatt érdekelt. amikor megjelent 2007-ben a "sin war" nevű trilógia első része, kb röpdöstem az örömtől.
a digitális verziót már most le lehet tölteni, a telepítő el is indul, csak "hibaüzenettel" zárul
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #7480 üzenetére
1. Belépsz a Battle.net fiókodra.
2. Fent kiválasztod az ACCOUNT menüpontot.
3. Középmagasságban jobb oldalt a nagy Add a Game gomb alatt kiválasztod a Beta Profile Settings feliratot.
4. Ismételten jobb oldalt kiválasztod, hogy melyik játék bétatesztje érdekel.
5. Feltöltöd a géped adatait a megfelelő kis programmal. Ha jól emlékszem, akkor automatán be fog jönni, hogy fel kell töltened a géped adatait, ha ez nem történik meg, akkor bal oldalt lent le lehet tölteni az ehhez szükséges kis programot. -
-
BoC1ka
senior tag
válasz
execute93 #7257 üzenetére
A diablot nem ugy kell elkepzelni mint a COD ot hogy kivalasztod a nehezsegi fokozatot.
Normalon vegigtolod, utana ugyanazok a kuldetesek palyak questek nightmaren hellen es itt van egy uj nehezsegi szint pl a Diablo 2 hoz kepest az Inferno.
Aki Hardcore ba csinalja, ugyan igy vegig kell menjen a nehezsegi szinteken, viszont egyszeruen fogalmazva meghalsz basztad es teped a hajad
-
MegalodonS
őstag
válasz
execute93 #7235 üzenetére
Van egy amerikai oldal,oda be kell regisztralni es utana chat-ben kerni kell,hogy te regisztraltal es kersz diablo 3 beta jatekidot.Pont mint az orvosnal
En tegnap kertem ma hajnali 4-re adtak meg.Ma ujra chat es mar kaptam is jatekidot.Ja elotte jo ha fel van telepitve a beta
-
Cyberbeni
addikt
válasz
execute93 #7165 üzenetére
Igen, vagy amíg el nem fogy a "manád"
wd meg wizard gyors "mana"termelésű, a másik háromnak meg van "mana"termelő skilljeimmunokról meg: már egy ideje mondták, hogy nem lesz olyan, hogy teljesen immunis egy sebzésre, csak hogy nagyon magas a resistje (gondolom 90-95% lesz a max az ellenfeleknél), azóta tudomásom szerint nem változtattak ezen az állásponton
-
Cyberbeni
addikt
válasz
execute93 #7156 üzenetére
Alapértelmezésben bal és jobb egér, meg 1-4-ig van a 6 skill. Fegyvert nem váltasz közben, általában mindig ugyanazt használod, mert egy karakter csak olyan fegyvert használhat, amire a skilljei épülnek, és ebből nyilván a legjobb dps-űt érdemes. (vagy van hogy egy kicsit kisebb dps, de nagyobb attack speed jobban használható)
De egyébként meg inventoryt megnyitod és ott pakolgathatod a tárgyakat.
Skilleket meg külön be lehet állítani, de 10-15 másodpercet várni kell választás után, hogy használhasd.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest