- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Kal-El #37510 üzenetére
amelyik jobban bejön. de wizardnak sokadlagos stat a hp. Ilyen statokkal nagyon ritkán halok act1-ben. (Alapból erre szereltem fel, szóval az nem szempont, hogy a többi actot hogy bírom, de még act 2 is többé-kevésbé vihető)
de majd a barbárt act3 képes tank/double tornado buildre fogom csinálni, hogy azzal is tudjak farmolni. persze rajta nem lesz (ennyi) mf, mert úgy nagyon brutál drága lenne.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Kal-El #37510 üzenetére
Barbához szerintem össze tudsz guberálni olcsón act1 farmoló felszerelést.. és legalább nem 1 hites, hanem bele lehet állni azért közepébe
Nekem is a papírból lett elegem... Skill ide vagy oda, ehhez koncentrálni kell brutálisan, hogy ne halj meg egy tüskétől. Így meg nem vidám farmolni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Kal-El #37500 üzenetére
Barbot miért hagytad abba? Hellen 100K-ból vettem lomot, és vajkönnyen haladok vele. Ma leszek 60-as vele, és megyek inf-re. Persze ott be kell vásárolni, csak most eu-ban fialltatom a zs-t.
(#37501) Helmoras: Tudom, és bármilyen érvet hozok fel rá, semmi hatása. Ha abbahagyom akkor csak anyám miatt fogom, mert látom, hogy megszakad a szíve minden nap... Durva eléggé. Más játékkal is így lenne szóval ez ilyen
Évközben meg egy órám se lesz játszani, ez fix, heti 7-8 ZH mellett.
Meg talán kicsit megértem őket, 60 felett vannak már, és teljesen más generáció. Őnekik ez nem elfogadható. Nekik egyenlő ez a drogozással pl.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Kal-El #37488 üzenetére
ez ettól függ, hogy milyen kaszt, illetve azon belül mit szeretnél.
DH-t ált. glass cannon ként használják. Magas dex, crit chance, crit dmg
De pl. wizard elég színes.
Valaki tankol vele, valaki DPS-el, és lehet ennek a kettőnek az egyvelegét is(crit mass).
Írd meg távlatokban, hogy mit szeretnél és segítünk.Ha a barbár szimpatikus kaszt neked, akkor azt indíts. Pár millióból(esetenként annál kevesebből) fel lehet úgy gearelni, hogy vègíg mész infernon.
-
Cyberbeni
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz
Kal-El #37148 üzenetére
Szerintem a barbár. Ha tank vagy keveset/egyáltalán nem halsz és nincs nagy javítási költség. Közepes itemekbe viszonylag olcsón fel lehet öltöztetni, bár ez minden classra igaz.
(#37151) Gondar: úgy a damage-re nem lehet rákeresni egyik item esetén sem sajnos, egyedül a minimum damagere lehet.
-
Wolverine
félisten
-
warcat
veterán
válasz
Kal-El #13732 üzenetére
Túl van ez problémázva,Paypal a 3. fél, sima vásárlásnál,ahol battle-net balanceval/bankkártyával fizetsz,és a pénz is battle.net balancera megy,Blizzardnál a felelős emberkék azonnal tudnak reagálni amint felmerül csalás lehetősége,a pénz még az ő rendszerükben van,mindent szépen vissza lehet állítani.Amint a pénz kimegy 3. félen keresztül ,már más a problémarendszer,szóval nincs min csodálkozni,hogy az a rész a lehetőségekhez képest le van védve.
-
warcat
veterán
válasz
Kal-El #13729 üzenetére
Szerintem csalások megelőzése végett,ahhoz,hogy sikeresen hozzáadhasd a bankkártyát,kell ugye a kód,amit csatolnak a próbatranzakcióhoz.Ez a havi összesítőn,vagy az online banki felületen jelenik meg,és bizonyítja,hogy teljes kontrollal rendelkezel a kártya és a mögötte lévő számla felett,és nem csak egy ellopott bankkártyáról van szó.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Letterbox: 16:9-es beállításnál érdekes.
Vsync: ha 60 Hz-es a monitorod, akkor 60 FPS-re korlátozza a képfrissítést.
Anti Aliasing: élsimítás
Low Fx: talán alacsonyszintű effektek?
Clutter density: passzolom
Physics: nVidia kártyánál, ami tud fizikát számolni beállíthatod az erősségét
Fore/Background FPS: elő és háttér jelenetek képkocka száma másodpercenként. -
-
Ilsyde
őstag
De ha tobben vagytok akkor gyorsabban megy az irtas es tobb cucc esik. Meg ott a Nephalem Valor hatasa is: ha gyorsabban/konnyebben hullanak a rare mobok akkor akkor megintcsak jobb cuccok esnek mintha egyedul mennel.
Eddig nagyon ugy tunik hogy ajanlott lesz co-opban tolni. -
Cyberbeni
addikt
az egész accounttal csak egyszer kell felfejleszteni.
elvileg a craftolt, meg rare cuccok lesznek a legerősebbek, de azokból elég sokat le kell majd gyártani, míg olyat kapsz, ami megfelelő, míg ugye ha találsz egy lvl60-as set/unique itemet, akkor az biztos, hogy valamelyik karakteren egész jól használható.
-
Ilsyde
őstag
Elvileg igen. Az arany-alapu AH minden regioban elerheto lesz, a penzes viszont nem biztos (foleg eleinte). De akarhanyszor megemliti ezt a FAQ, mindig "regiora" utal. Ezek alapjan nem lesz orszag-szinten lebontva.
@Ptech azt tudod hogy hany nappal a megjelenes utan szokott megjonni zavvitol a csomag ha elorendelesrol van szo?
-
-
Jazz
veterán
Az 1000Ft-os D2 idejében nem volt probléma a folyamatos hack-fejlesztéssel járó account vesztés, meg a 16 accountos botok. Itt már probléma lesz.
(#7096) Huma: Remélem is hogy nagy hangsúlyt fektet erre a Blizz. Ha egy gépen itt is 16 bot fog rohangászni, hamar meghal a játék.
-
MegalodonS
őstag
-
-
Ilsyde
őstag
Ebayen vettem, ott is fogom eladni
Kiveve ha PH!-s veszi.
Ejjel 2-ig fent maradtam mert elcsesztem az idot. Kozbe-kozbe megprobaltam belepni, de nem mentek a szerok. Valaki tudja hogy most mi a helyzet vagy delutanra mi varhato? Munkahelyrol nem igazan erheto el a legtobb Blizzes oldal.
-
WayneGace
őstag
Én is tőlük rendeltem. Megbízhatónak tűnik és nem ők az egyetlenek, akik ugyanennyiért árulják + ingyen szállítás. Lásd korábbi hozzászólásomat.
-
Ilsyde
őstag
Vettem egy accot amin van D3 beta, azon filozom hogy tovabbadjam-e (ugy visszajon az ara) vagy megtartsam. Ha megtartom akkor viszont le szeretnem vedeni, de a telomon levo authenticator mar hozza van fuzve a sajat accomhoz. Es nincs ket androidos telom
@Ptech hogy csinalod? Nem latok rajta ilyen funkciot.
-
Archanon
őstag
No igen, erről nem ártana még infót találni...Viszont a rendelés lehetséges ilyen K&H trambulin akármivel? (Sima bankkártya egy számlával, asszem maestro..) Nekem még ez van a régi időkből, és nem cseréltem, mert ez legalább ingyenes...
Kár érte.
Hmm, és ezzel mi a helyzet? -
Ilsyde
őstag
Nem rendeltem még én sem toluk, de Amazon partnerek és 4.8/5 ratingjuk van úgyhogy megbízhatóak.
-
Ilsyde
őstag
Persze hogy van!
150 euroval keveset is mondtam, a legtobb kulcs/acc kicsivel 200 alatt talalt uj gazdara. Most mar csak berelni lehet, hiszen a Blizzard nem ad tobb meghivot ergo nincs mar mit eladni. Egy napra 10-20 euroert kapsz accot, ha ki akarod probalni a jatekot.
En anno az SC2 beta kulcsot 100 fontert vettem
Aztan kaptam meghivot (minden teszter kapott egyet) es majdnem ugyanannyiert tovabb is adtam.
Ha kapnek meghivot (marmint atruhazhato kulcsot) eladnam en is a francba, hiaba vagyok bezsongva a jatekra. 200 euro az 200 euro.
-
pomk
őstag
http://store.steampowered.com/
Jobb felső sarokban van a telepítés gomb.
Felrakod, regisztrálsz és töltöd a demokat vagy veszed a kedvezményes játékokat.
Olyan, mint egy online szoftver webáruház. Az Android Markethez tudnám hasonlítani leginkább.Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
-
whatever
aktív tag
ezek legendák. én g2playről vettem sc2-t, wow lich kinget, pár gamecardot, semmi gond nem volt. meg más steames kulcsokkal sem.
de arra lehet számítani hogy nem lesz olcsó annyira, hiszen itt európai kulcsra van szükségünk, az orosz szerverek külön üzemelnek majd, vagy havidíjas is lehet mint az sc2.
sc2 most olcsóbb magyar boltban mint ezeknél pl.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest