- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
Ismeros a feeling. Bar inkabb steamen vasarolok csak nagyon nagy gamek kerulhetnek fel a planescape torment melle a polcra, bar lemondtam a D3 Ce-t a tesomtol megiscsak kaptam igy felkerult melle ez is, egeszen dekorativ.
@ (#15803) Genji
Igen en is erre tippeltem mar mikor a TP es az indetifyba belefutottam azota a "skill tree" (mar he ezt lehet annak nevezni) meginkabb novelte bennem ezt az erzest, leegyszerusitett jatekmenet legyen sok konzolos doljon a della az aukcioshazbol aztan ne kelljen erre se ranezni megint 10 evig.
-
Wolverine
félisten
Majd lehet, egyelőre nem érhetőek el.
#15669: nem biztos, de lehet, hogy az MSI Afterburner is ludas a dologban... Az ismert hibák között direkt ki van emelve, hogy bizonyos programok összeomlaszthatják a játékot - és az Afterburner az egyik.
#15690. még sehogy, az RMAH szervereit egyelőre nem indították be.
-
Ilsyde
őstag
Ez rohadt jo
"Husz ev telt el azota, hogy a Legfobb Gonoszok (Prime Evils) vereseget szenvedtek..."
Ez ilyen bocs, nem tudom leforditani normalisan ugyhogy itt van angolul zarojelben minoseg"Hasznald ki szuletesednel fogva megilleto hatalmadat, es sok mas kozt rengesd meg a foldet."
wat?"Kereskedj a hadizsakmannyal!"
"Mereszkedj be Menedek sotet vilagaba"
"Siess a demoni megsemmisules hataran ingadozo Menedek vedelmere."
-
törölt tag
-
Kashim
őstag
Istenem.
Amúgy engem hívtak csütörtökön, vagy pénteken konzolokszervizétől adatot egyeztetni. Volt egy kis rizsa is, hogy még mindig nem biztos az angol verzió, készlet erejéig tart stb... (beírtam anno megjegyzésbe, hogy olyat kérnék). Szóval nyugodjatok meg, jönni fog az. Azt viszont, hogy pontosan mikor (órára) úgysem fogják tudni megmondani, az már a fuvarozón múlik.
-
-
Ilsyde
őstag
-
szente
addikt
-
Peddy789
őstag
3ezer forintos kulcstartó
... vicc, alapból hiába szeretem énis ezt a játékot de ezek a pólók, sapik, kulcstartók, stb ilyen viseleti tárgyak
valahogy szerintem kissé gázak, jólvan otthon játszik sok ember de ezt most minek még hírdetni is az öltözködéssel..
Nemigen tudom elképzelni ahogy egy csinos lány: HUUUU a pólódból itélve te biztos lvl 60 wizard vagy!! iszunk valamit??
-
-
Pekkk
aktív tag
Nem. Én telefonon szinkronizáltam, de csinál egy fájlt, amiben benne van a szériaszám amit meg kell adni az authenticator regisztrációjánál. Gondolom innen generálja a kódot. Szerintem ha lefuttatja PC-n és felmásolja a fájlokat, akkor már nem kell szinkronizálni. Illetve csinál még 1 mappát is amiben az icont helyezi el png formátumban, szerintem ezt is fel kell másolni.
Mindjárt kipróbálom.
-
ooooobi
senior tag
Köszi, sikerült is beizzitani ezzel, viszont irtätok hogy van olyan opcio amivel csak hetente 1x kéri a kódot a jäték, itt viszont mikor aktivältam authenticatort akkor csak olyat lehet kipipälni, hogy minen belépénél kérje. Ennyire azért nem vagyok paranoiäs.
szerk.: megvan ha nem pipälom ki akkor van az egyhét
-
Pekkk
aktív tag
Amit te linkeltél az US-es szériaszámot generál szinkronizáció után. Nem tudom ez lényeg-e, de találtam egy EU-s verziót. Memóriakártyára felmásoltam a jad és jar kiterjesztésű fájlokat, majd elindítottam. Az accomon már ott figyel az Authenticator!
Tökéletesen működik!
Sőt, megnéztem a memória kártyát is. Csinál egy rms kiterjesztésű fájlt, amiben benne van a szériaszám, tehát megoldható a visszaállítás is, ha bedöglik a telefon.Köszi a segítséget!
Remélhetőleg már biztonságban van accom!
-
-
Neptunfű
tag
Köszi!
freelanced : köszi!
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy min. hány gombos egeret vegyek? 2aktív+4AB skill mellett mit lenne érdemes gombra állítani?
Nem tudom lehet e olyat beállítani vagy scriptelni, hogy a négy AB skill mellett pl. egy ötödiket egy gombnyomásra előhívni? -
rt06
veterán
igen, van (es elvileg dio-bol is lesz), siman letoltheto battle.net-rol (ugyanaz, mint a teljes kliens, csak az account-od alapjan korlatoz)
amugy van kulonbseg a starter es a guest pass kozott, elobbi ugyanis bar idokorlat nelkuli, de erosen korlatozott (csak az elso 3-4 kuldetes a campaign-bol, multiban csak custom game lehet, csak par kivalasztott palyan es csak terran-nal), addig a guest pass teljeserteku jatekot ad, viszont csak ket hetre, vagy 7 oranyi jatekidore (amelyik elobb lejar)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest