- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
pomk
őstag
Jegyezd fel a barátaid emailjét vagy battle tagját, és 05.15. után add újra hozzá friend lsithez.
Én is ma JSan accountján összeismerkedtem egy kaliforniai sráccal, emailt cseréltünk, mert mondtam neki, hogy kölcsön acc. Ha kijön a végleges játék, újra megkeressük egymást. -
kovsol
titán
Iszonyat megterhelő lehet a telefonodon elindítani a programot
Néha az élet nagy megpróbáltatások elé állítja az embert! Rakj ki egy parancsikont és ne a widgetet használd, akkor nem kell várni a frissítgetésre, hanem azonnal dobja a kódot.
Az account unlockhoz kérni szokta a titkos kérdésedre a választ, vagy minek mondják magyarul és ezt se szokták csak úgy tudni. És akkor még mindig ha a neveden van az egész, akkor a support tud segíteni. Igazán belféknek kell lenni ha valaki el bírja lopatni ilyen védelem mellett az accountját. -
kovsol
titán
De ha ellopják a telefonodat attól még nem fogják tudni az email címet és a jelszót a battle.net accountodhoz. Na meg az átlagos mobiltelefon tolvajok hazánkban nem a blizzard accoutok miatt lopják a telefonokat.
Autenticatort tudod telepíteni másik telefonra is, csak írd fel a kulcsát neki amit használ a program. A Mobile Alerts ben meg tudsz beállítani másik telefonszámot is később. -
MegalodonS
őstag
Akkor mi ez? Ilyen limited kemeny oldalas extra kiadasa lessz?
-
Anno amikor még csak 1x lehetett próbálkozni GWben a Legendary survivor címmel - most már bármikor nekiállhatsz kifarmolni ezt a címet - kb 3x indítottam újra a karakteremet, mert elment a netem és megöltek a mobok, mire visszaértem. Azt sem tartottam igazságosnak, mert nem az én hibámból döglött meg a Paragonom.
-
Ghoosty
őstag
"Ha a sorozatnal maradunk akkor a Diablo 1 jo pelda mert ott sem elednek ujra az ellenfelek."
Az igaz, hogy nem élednek újra az ellenfelek, viszont mindig volt lehetőség arra, hogy "New Game" és ugyanazzal a karakterrel kezdhetted elölről. Ha jól emlékszem, még valami tipp is javasolta a játék során, ha már nehéznek érzed, kezd újra, mert nem veszik el semmi.
-
JSaN
addikt
En a terveim szerint a kovetkezo kepen tolom:
Ugye normalon monk lesz szepen kielvezve a tortenetet, aztan mehet a co-op.
De HC-ban egy WD-n gondolkodok minel elobb a monk utan inditani, mert ugye alapban tavolsagi harcos. Aztan ha szorul a hurok, mig a peteket szet csapjak addig meg tudok pattanni. -
-
havasa
aktív tag
A zászlót bármikor módosíthatod, gyak. a zászlóra rakható unlockolható árrák, layerek, stb. fogják jelezni, hogy hol jársz a contentben, milyen achievmentjeid vannak.
(#8308) HartgeH3-2.8 : ez a felvétel(Fraps) miatt van, ami képes felezni, de akár negyedelni is a framrate-et. Nekem egy tesco gazdágos 9600GT végig Vsync 60 FPS-el vitte AA nélkül 720p-ben.
(egyébként bírom az ilyen felvágó YT videókat:
1.: mert a brutál géphez nem futotta egy dedikált harverre a vidórögzítéshez
2.:a csodagép minden adatát feltünteti(a headset feltüntetése sem maradt el), persze op. rendszer verzió, játék verziószám, a rögzítő szoftver neve sehol nincs feltüntetve. Ez ilyen tipikus hűmilyengépemvan_braindead_user videó)
-
Shirkan
csendes tag
Ezt már ideje volt, hogy kijavítsák valóban...aztán találtam még a fanoknak egy kis olvasgatni valót
-
Scholes9
nagyúr
Igen, valószínűleg az lesz, mert a feltöltési sebességem mindig maxon van...de, ha meg kilövöm a p2p-t, akkor meg nem is tölti egyáltalán, na mind1, már csak 200 mega
execure93: mindjárt lejön aztán megyek játszani, persze, ha nem lesz gond a belépéssel, amúgy vagy 3. alkalommal rakom fel, de most vissza tettem az SSD-re
-
rt06
veterán
nem, ez a 8 fo inkabb a hozzatok hasonlo hcs-nek koszonhetoen kerul be
a blizzard sem hulye (nem ugy, mint a user-ek), el a lehetoseggel, hogy ujabb ingyen marketingbe kapjon bele[ Módosította: philoxenia ]
-
Jazz
veterán
Lentebbi hsz.-em helyesbítem: Valamennyire azért értünk is vannak. Nem tudom melyik a nagyobb motívációs erő, melyik okoz nekik nagyobb örömet: 10 millió embert boldoggá tenni, akik elégedettek, és örülnek annak amit ők készítettek, Vagy az amúgy sem szűkös személyes vagyonukat 5-ről 6-ra növelni.
-
Jazz
veterán
Annyi a jó karkater (mindegyik az) hogy már én is elbizonytalanodtam.
Kezdeti wizz-t lehet fel fogja váltani egy monk. Nagyon jó lesz az supportnak. Főleg ha kevés lesz belőle, minden partyba örömmel fogadják, és keresik.
Nightmare-t én is így terveztem, csak az a bajom hogy munka miatt ritkán érek rá, és így, egyeztetett story végig menetel szinte esélytelen (egy csapattal). Mint a topic. Egyszerre olvasom el egy hét termését, és/vagy válaszolok.
De ha van több hétvégi emberke is, összelehetne hozni valamit. -
nofi
addikt
Lvl 8-on jutottam el a Skeleton Kinghez és pl. csak 7-es szinten vettem észre, hogy már rúnát is rendelhetek a képességemhez. Nyilván kalapáccsal már azért mozgalmasabb volt, de így utólag (korábbi barbáros elfogultságom ellenére) a monk körül szinte kezdettől fogva röpködtek a dolgok
-
Bazzzs
senior tag
Tud az is aprítani. Én beraktam a bétában fő támadásnak (bal egérgomb) a Crippling Wave nevezetű skillt. Ez sebzi az összes körülöttem álló ellenfelet, valamint lassítja a mozgásukat és a támadási sebességüket is. Másodlagos támadásnak (jobb egérgomb) a Deadly Reach van betéve, ami Foresight rúnával a teljes játékban jó lesz arra, hogy megnöveljem az összes támadásom sebzését. Az 1-es gombra a Dashing Strike van berakva, amivel be lehet rongyolni az ellenfelek közé, továbbá egy későbbi rúnával növelhető vele a karakterem dodge (támadások elől kitérés) értéke is. A 2-es gombra betettem a Blinding Flash skillt, ami elvakítja pár másodpercre az ellenfeleket.
Ezek alapján a játékstílusom úgy néz ki, hogy Dashing Strike használatával berontok az ellenfelek közé, kapásból jöhet utána a Blinding Flash, majd bal egérgombbal pár lassító területre ható támadás, végezetül pedig jobb egérgombbal be lehet fejezni a mészárlást. Nekem ez a kombó eddig nagyon bejön és a spirit költsége is barátságosnak mondható.
-
Ghoosty
őstag
"Foleg ha kifogysz manabol mert akkor csak a fejedbol tudsz kinezni, mig a melee kari vigan csapkod tovabb es termeli az energiat."
A wizardnak az első pár skillje arcane powert termel. (Rúnával még durvábban)
A legtöbb kasztnak (ha nem mindnek) van erőforrástermelő skillje.Két nagy spell között elnyomsz egy termelőt, aztán lesz elég a végtelenségig, csak győzd klikkeléssel.
-
warcat
veterán
Nehezebb fokozatokon egyre inkább immunisak/kevésbé/kevesebb ideig hat rájuk a stun.
Sőt valószínűleg a lassító és egyéb effektekkel is ez lesz - erről már nyilatkoztak korábban.Mindenesetre én senkit sem fogok győzködni,a vérhcról meg oda írtam a véleményem az elejére,de megismétlem: WoWban sem lehetett leállítani az überkocka játékosokat akiknél a sok idő tehetséggel párosul,mindenesetre a Diabló mindig hihetetlenül felszerelésfüggő volt,ágyékkötőben itt se jutsz messzire.
-
Ghoosty
őstag
"Blizzard foleg tavolsagi karikkal probalta az infernot, azokkal persze hogy nehez."
Azért ez elég nevetséges kijelentés két okból is.
1. Tuti letesztelte alaposan közelharci karakterekkel is
2. Szerintem pont könnyebb távolságiakkal, mert nem nagyon ütnek meg, így nehéz meghalni. Legjobb pont az, ha vegyesen vannakAmúgy engem is meglepne, ha tényleg több hónapig tartana az igazi kemény magnak. Azt még el tudom képzelni, hogy HC karakterrel tényleg 1-2 hónap múlva lenne az első, mert ugyebár ott reset van, ha halsz.
-
Jazz
veterán
Tényleg. Ez el is kerülte a figyelmem.
8sec-re mondjuk fellehet vinni rúnával. Bár én szeretek kényelmesen játszani, nyomogatja a fene.
Az is épp elég lesz hogy 2 percenként rakhatom újra az energy shield-et.
Meg nem tudom infernon mennyi lesz az incoming dmg. Azért gondolom nem 20k, és kitart a diamond skin.(szóval jóromán sebezhetetlen 8 sec-ig?)
-
-
wikings2
őstag
Diablo 2 ben is fennállt ez a lehetőség
Meg voltak az uniq ugyan azzal a képességel rendelkező legideálisabb buildok az egyes karakterekre, de léteztek olyan rare cuccok amik ezeknél 100-200 szor többet értek, és 10.000 szer ritkábbak voltak. (Pl: Javazonnak a Titan revenge helyett a +6 skill +40 % ias) -
warcat
veterán
Már ki van rakva egy ideje a frissített blacksmith és a receptjei hivatalos oldalon...
645 000 arany kell a 10 es szintü kovácshoz ,ekkor kapsz 5 receptet hozzá.
Az ÖSSZES többi receptje drop és nekem úgy tünik, azok is plusz csoportokban vannak 60as szintkövetelményen belül: 4, 5, majd 6 random stat lehet rajtuk.
Gondolom a 4-es receptek hellen esnek.
A 6 véletlen tulajdonságú rarehez nagyon komoly mennyiségü cucc kell,és még a kovácsnak is csengetni kell egy teli erszény aranyat a kalapálásért.Ha ezek után kifogsz egy nagyon szerencsés statpárosítást, esetleg mellé tökéletes közeli statokkal, azért iszonyat pénzt fognak adni,vita nincs.
De persze nem ebből lehet igazán pénzt csinálni,mert ritka lesz,viszont erre írtam,hogy inkább veszek még egy példányt diabloból,de nem mondok le a lehetőségről,hogy az ilyen tárgyat el tudjam adni. -
Jazz
veterán
-
bolha23
aktív tag
Nem barát, de mivel közzétettem a Diablo.hu-n a Battletagemet, bejelöltek. Gondoltam játszadozom hazánk fiaival, lányaival, de nem szereztem jó tapasztalatokat eddig. És nem a játéktudásra értem, mert én se vagyok pro gamer.
A véglegesben mondjuk az ilyeneket kiszűröm majd, most nem akadok fenn rajta. Szerencsére a menüben le is lehet tiltani az ilyesmit. -
AtHoS
nagyúr
Azért remélem magán játékot lehet tolni pl. egyedül, ha nincsenek fent haverok
D2-nél néha herótom volt azoktól, akik beugráltak a public mfgammámba azzal, hogy húzzam már az egyik kis karijukat lvl7..8-ról. Aztán kis csevej után kiderült, hogy nem is húzni kellene őket, hanem lupolni, ami ugye picivel több időt vesz igénybe. De a legszebb az egészben az volt, hogy sokszor én voltam a hülye-marha, ha nem volt kedvem hozzá.
Ha meg úgy döntöttem, hogy segítek, akkor meg ami cucc pergett Boss-októl természetesen nem is láttam, hogy földet ért volna. Persze tisztelet a kivételnek, de azok sajna kevesen voltak. Talán azért, mert hozzám hasonlóan inkább maguk fejlesztették a karaktert.
No természetesen van 1-2 olyan build, amit skill újraosztás nélkül nemigen érdemes önerőből fejleszteni. pl. smiter (önerő <> baal run) -
Djuree
félisten
a hellyel nekem is gondjaim vannak sajna, kéne erre egy külön szoba. én wh40k-ztam terepasztalon, de eladtam mindent, nem volt helyem meg időm sem rá, pedig minden álmom egy otthoni terepasztal volt, majd ha lesz családom meg nagy kertesházam majd akkor, ami nem ma lesz.
-
Djuree
félisten
"elmultam mar 10 eves hogy ilyenekre felizguljak"
én 27 vagyok, de szeretem az ilyeneket és mindig is szeretni fogom. tele vagyok ilyen figurákkal, transformers, aliens, különböző játékbeli figurák, vannak makettjeim is, stb. marha jól néznek ki, és mindenki megcsodálja mikor meglátjasztem ez nem korfüggő. most a játékra is lehetne mondani, hogy nem vagyok már 10 éves hogy számgépes játékokkal játszok. 70 éves koromban is fogok játszani, diablo 8-al kb.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Medence topik
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest