- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
mpierre
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #40360 üzenetére
Akkor nincs mese, ilyen elit pakkok esetén addig nézd meg mi újság a városban, adogass el ezt-azt, pakolássz a ládádban és majd a többiek szólnak ha már az utolsót csapkodják
Tegnap játszottam először egy csapatban egy WD-vel (nem tudom ki volt, BloodGem néven futott). Igen erősen kellett koncentrálnom, hogy ne a vérmedvéket lőjem vagy a többi mittoménmit amit megidézett
De azt el kell ismernem, hogy igen hatásosan tud takarítani egy witchdoki, sokkal jobban mint én
-
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #40354 üzenetére
A Nether Tentacles nálam is végigmegy az egész pakkon (igaz valamennyi életet az is visszaad) olyankor nálam is apad rendesen az életgömb. "Szerencsére" előbb elfogy a Hatredem, mint az életem, ilyenkor be szoktam tolni egy health potit és megyek vissza. Ha kevés lenne a poti akkor rohangálok egy kicsit és próbálok nem reflect damages ellent irtani.
Én most érzem magam haszontalannak, drága szolgáltatóm infrastruktúrális megoldásai miatt ha 30 fok fölé melegszik a levegő jönnek a random modemrestartok/netszakadások (5 max 10 percenként), ebből adódóan pedig a DC...
-
-conrad-
addikt
válasz
Gorneck #40332 üzenetére
Én max hatredről 3 darab cluster arrow+grenade-s rúna lövök bele a reflect damage-es tömegbe SS alatt, aztán futás amíg regenel a hatred, és megint.
Így nem sebződök a spelltől. elemental arrow-t nem használok (ha egyáltalán játszom a DH-val) mióta csak 1x sebez 1 targetet, tehát a többi mobra is cluster arrow van kinn. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #40332 üzenetére
shadow power - gloom
plusz az sem árt, ha van egy párszáz resisted, hogy ne halj meg úgy, hogy képernyőn kívülre lősz és véletlen reflects damageset találsz el@Edge:
WD-nek ott a spirit walk
és Hydra is kritel, csak mivel channeled skill, ezért csak az összesített értéket mutatja fél másodpercenként -
Edge
veterán
válasz
Gorneck #40332 üzenetére
Ugyan nem DH a main karim hanem Wizz, de 30%chc 200%crit dam és én is megsínylettem a damrefelctet mivel hydra miatt folyamatosan sebződök ilyen esetben(ugyan hydra nem critel), viszont mióta a life regenem 1133 sokkal jobban bírom az ilyen szitukat. Persze ha nagyot critelek az arcane orbbal az nekem is szopi, viszont diamond skin segíthet ezen.
Sztem DH-k is skillből oldják meg, pl shadow power/gloom (65% damred és ll)
WD-nek nincs vmi hasonló damredes cucca? -
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39934 üzenetére
Hol szoktál runolni? Csak mert Act 2-n szépen potyog a motyó. Minden 10.-20, sárga már egész jó (már az lett volna a játék indulása után 1 héttel). Abból a párból minden 10-15. szerintem el is adható. Monjuk lehet minden ezredik csak igazi főnyeremény. Vagy tízezredik. Fene se követi. Milyen hatékonysággal ölsz amúgy? Ha jó a map, akkor simán tartható a 2 percenként 1 elit tempó. Extrém esetben 3 perc alatt 2, vagy 10 perc alatt 7. Vagy lerunolod az egész kriptát aztán van benne vagy 1 elit. Akkor csppet lassúcska.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gorneck #39841 üzenetére
Túlóráztam
Ma este mehetünk,
(#39834) corvette
Vegyél fel B.neten.Megszűnnek a gondjaidA napokban akár act3 feléig is elmehetünk.Szerzek csapatot, de ketten is meg tudjuk csinálni.
(#39849) Sirandrish
Ok.Barbi add nekem res buffot, és megyünk szépen előre
Siegebreaker-ig nem gond 2 embernek, mellettem egy gyenge Barbit elbírok, utána már kell egy nagyon jóóóó csapat.Onnan már hardcore infermoSzerintem...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gorneck #39770 üzenetére
Köszi a fényezést, de egy jó csapat nélkül (tehát nélkületek) nem jutottam volna el Diablo infermo kill-ig
sith7
Azóta csak jobb lett a Monkom.Ha van mellettem egy Barbi, aki ad res buffot, akkor egy szinten vagyok egy komoly Barbár tankkal (Keen Eye rúnával 11k+ fölött van az armorom, továbbá 57% dodge ill. 35% block) + én többet sebzek mint egy Barbi
De egy jó csapat nélkül nagyon-nagyon nehéz act3 felétől, Diabloig. -
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #39656 üzenetére
Megpróbálom hétvégén, de nem olyan egyszerű a dolog, mert leesik az fps rögzítésnél 20 körülire, ami nem tesz jót harc közben, mert pl. a teleport majd 1 mp-es késéssel reagál, és az végzetes is lehet már ilyen build-dal
De megpróbálok valamit összehozni, de csak hétvégén lesz rá időm
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #39521 üzenetére
barb az critre kap fury-t, amivel fennt tudja tartani a sprintet meg a ww-t.
DH-nak meg kb fölösleges a sharpshooter, ha 30+% critje van.
egyébként meg companion nem reseteli a sharpshootert (legalábbis a bat companion), szóval gondolom lehet vele valami nagyon durva sebzésű állatot kihozni olcsón (sentry-t nem próbáltam, de ha az sem reseteli, akkor az úgy már egész játszhatónak tűnik)
ha valakinek van rá fölösleges pénze, akkor kísérletezhet. (két crit dmg+socket 1h xbow elég sokba kerül, de lehet hogy csak main handre kell nagy sebzésűt, mint sprinthez) -
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39499 üzenetére
Nem ertem mit nem lehet erteni, hogy a critet beleszamolja a 47k-ba. Ha 0% criticalod lenne, ugyanennyi intellecttel, akkor 23k-t irna. Tehat ha valakinek 47k damage van, 0% critcallal, akkor 2x annyi intellectje van mint neked, es ketszer akkorat sebez alapbol, mint te. Igazan nem nehez eszmefuttatas
.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39482 üzenetére
A karid broken. Ez van. Valami bugot találtál te elvetemült
Darts 3 db 60% fegyversebzésű lövedéket lő ki és ez neked alapból 47k darabonként? Hm. Gyengének tűnik ez a WD kasztVagy egy sorozatra egy naagy 47 van jelölve és nem 3 * 47k-s vagy 1* 47k és két crites?
No. Posztold az adatlapodat, csak hogy lássuk mi a rend! Ha volt már elég a hozzászólásszám is
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39455 üzenetére
egy pelda:
Ha van ket fickod 1000dps karddal, egyiken nincs semmi mas, masikon van egy +33% critchance gyuru.
Ekkor ugye ugy sebeznek, hogy 1000-1000-1000, masik pedig 1000-1000-2000crit
Erre mondanad te, hogy na, mindkettonek 1000dps-e van, megis a masodik jobb, ugye?
Holott ilyenkor ha ranezel az adatlapjara, az elso fickonal 1000dps-t ir, a masodiknal mar megvaltozik az 1000 1333-ra, tehat mar nem azonos dpsu fickokrol beszelgetunk.d1rect: az a baj, hogy van egy szint, aminel tobb penzt nem tudok szanni ra
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39455 üzenetére
DPS az átlag sebzés másodpercenként. Ha 50% eséllyel 3* akkora a sebzésed, de a DPS azonos, akkor azt jelenti, hogy ezekkel a négyszeres sebzésekkel együtt jön ki az átlag.
Legyen 10 k dam dartsonként. 3 darts megy egy támadásból és mondjuk egyet támadsz egy másodpercben mert lassú a fegyvered. Ez esetben a DPS-ed 30k
Ha 50% a crit chance és 100% a crit dam, akkor minden második ütés dupla sebzés. Két másodperccel számolva, csak hogy kerek legyen: (10-20-10-20-10-20)/2 = 45k DPSHa 45K neked veszett jó critekkel a DPS-ed és egy mésik játékosnak a crit 0, akkor ő is 45k-t sebez, csak mondjuk darts esetén így: 15-15-15k
Érthető? Vagy valami nem kerek és én értem félre?
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39455 üzenetére
en ertem, de akkor a 47k dps-hez a 42-42-42 szamok legbolkapottak, azt ertsd meg.
47k dps = egy masodperc alatt ha osszeadod a sebzeseket, ennyi lesz. akar crittel, akar anelkul. Ha crittel van ennyid, akkor az azt jelenti, hogy az alapsebzesed az enyemhez kepest borzasztoan alacsony. Masnak az alapsebzese jobb, viszont nem critel, de neki is 47k dpse van. a 47k dps nem az alap loves dpse, nem ezt kell tovabb novelni critekkl, ez mar a letezo osszesminden osszeadva, es atlagolva.
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39448 üzenetére
Te sem válaszoltál a kérdésemre. Szted a fenti példából melyik 47k-t érdemes használni? 42-42-42 vagy 42-200-100.
a masodik nem 47k. a masodik pelda 120k+. (<- de ebbe bele fogsz kotni, akkor mondhatom azt is, hogy az elso pelda nem 47k, hanem 13k). Ertem en hogy a dire bated alapban 40-50kk, crittel meg 80-300k, de akkor nekem ugyanilyen dps mellett alapbol 120-150k lenne, es akkor ugyanott vagyunk, csak en crit nelkul.
-
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #39448 üzenetére
"Te sem válaszoltál a kérdésemre. Szted a fenti példából melyik 47k-t érdemes használni? 42-42-42 vagy 42-200-100. Ezek állandóak. Nem ki vannak ragadva és évente 1 esik be..."
Itt a második esetben kizárt dolog, hogy a kiírt DPS a karakterlapokon megegyezzen az első esettel, tehát nyilván való, hogy a második a jobb, de ez nem is vitás.
Szerk.: Jah bocs, azért itt érdemes azt is megnézni, hogyan állsz a cd-kel, mert nem mindegy, hogy valamit el tudsz lőni 5-8 mp-enként és kritel egy nagyot, vagy mp-enként lősz vele kétszer
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39443 üzenetére
Most akkor "He?". A DPS az aDPS. HA neked van 45k DPS-es 50% crit chance és 350% crit damra, akkro átlagosan egy másodpercben 45k DPS-t viszel be. Ha (merőben elméletben mert ilyen alacsony nem lehet) a másik játékosnak van 0-0% crit ch és dam és 45K a DPS-je, akkor ő is 45K-t sebez átlagosan egy másodpercben. A különbség annyi, hogy ő mondjuk így sebez: 35k-45k-40k-50k-55k... az első meg 15k - 25k - 70k - 70k... Ha critelsz akkor nagyot zúzol, ha nem, akkor sokkal inkább csak simogatod az ellent mint bántanád. Összesítve mindkettő átlag 45k egy másodpercre vetítve. Hacsak nincs olyan képességed ami crit esetén kaszt vagy képességspecifikusan növeli a sebzésed (pl damot, stat pontot, crit chc,vag ycrit damot emel).
vagy csak alapból két dologról beszéltek?
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39439 üzenetére
"Szóval 3db direbats 47k dps mellett crit nélkül 42-42-42 helyett én 42-200-100 (ez általában meg szokott lenni) felállásban sebzek a mobokon."
ahogy radiator irta, a kiirt dps-ben benne van a crit.
ha nekem 47k dpsem van, es 0% critem, akkor 42-42-42 a sebzes
ha neked 47k dpsed van, es 100% crited, akkor neked 42-42-42 a sebzesed (es nagyon gagyi fegyvered). -
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #39440 üzenetére
Elolvastam, hacsak nincs a WD-nek olyan képessége, ami + extra damage-t ad valahogy, ha kritelsz (krit értékén felül valami x on krit akármire gondolok, mert az nincs feltüntetve a DPSbe), akkor nem igazán értelek én se. Nem kiragadni kell néhány értéket, mert az csak akkor helytálló, ha teszem azt 1-hiteled az eliteket, mert akkor tényleg számít. Ha meg percekig ütöd őket, akkor a kritekkel ugyanannyit fogsz beleütni nagyjából x idő alatt, mint a másik kritek nélkül azonos DPS mellett.
(#39442) F-ECT$ Én olcsón szoktam venni a fegyókat, mert azt kvázi sűrűn nézem. 2,5 milliónál nem költöttem még többet rájuk, és a régit ált 4-5 misiért adom el, ami ugye rosszabb, mint amire cserélem.
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39426 üzenetére
Nem ertem. Ha van 40k dps-em 0 crittel, akkor egy perc alatt 2400k-t sebzek. Ha neked van 40k dps-ed 50% crittel, akkor te is 2400k damaget osztasz ki egy perc alatt. Most akkor miert jobb neked? Te ugy sebzel hogy 20k-80k-20k, en meg ugy hogy 40k-40k-40k. Ha en a 40k dpsem melle beszereznek 30% chc-t meg 250% chd-t, akkor nem 40k dpsem lenne, hanem vagy 70k, de akkor azt is irna, nem 40-et... ha 40, akkor 40, teljesen mindegy hogyan ered el, es milyen szamok pattognak a kepernyon.
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #39398 üzenetére
maross csak azt emelte ki, hogy a karakterlapon kiírt dps-ben már benne van a chc és a chd értéke is. Hosszú távon mindegy, hogy 0% chc-val sebez egy adott spelled mondjuk 100k-t másodpercenként, vagy ugyanez a spell más cuccokkal normál esetben sebez 60k-t, de 40% eséllyel sebez 160k-t critelve. A dps-ed mindkét esetben 100k lesz, de rövid távon a random miatt elég nagy lehet az eltérés.
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #39386 üzenetére
Nem voltam benne biztos, hogy te voltál, van vagy 40 ember a friend listemen innen a ph-ról. Milyen mázli kell a 60k-hoz?
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogyha egyedül vagyok, akkor A2, ha meg van csapat, akkor mehet A3. A4 meg nem tetszik, és rövid is, oda gondolom azok se sokat járnak, akik bírnák.
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39386 üzenetére
Act3-ban haladgatunk elore, de mindig ramoccan valami elit, aztan futas a vege, neha oda tudok ugrani leszedni rola, neha nem. 40k dps belegondolva inkabb 30-35 lehet, es crit csak moderaltan van benne. De mivel crit is benne van a kiirt dps-ben, nem ertem miert olyan fontos, skillhez kell? "40k már elégséges (crti hit/dmg nincs mellette, akkor nem szóltam)"
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #39375 üzenetére
A dupla teleportos, jailer, waller mobok ellen kevés
Én is sokat megyek DH-val, és azt kell mondjam, hogy ők keveset halnak. Nekem van egy mirror image és egy teleport és kész. Ezeken is elég nagy a cd (persze lehet, hogy be kellene tenni az illusionist passzívot, csak azt nem látom, hogy hova, de néha az sem segít, mert nem 1-1 nagy ütést kapok, hanem sok kicsit.) Nem tudom, hogy milyen skilleket használ a DH, de valahogy tovább szokta bírni. (Végig tudja menekülni a pályát, és közben még sebez is.)
Ez életképes build lehet?
-
oxox
addikt
válasz
Gorneck #39375 üzenetére
a teleport edeskeves, mert lassan toltodik fel...varazsloval baromira kell helyezkedni, hogy ne szedjenek le . (act1-ben meg megyeget, act2-ben logisztikazni kell durvan)
(#39374) maross - az egyik cimbim WD-vel tolja...act1-et siman farmolja vele (loh-os), nekem varazsloval helyezkedni kell az elite pakkoknal (nem mindnel, de a gyorsan mozgo, ugro-knal igen)...mint irtam korabban a varazslom 130 ora jatekidokkel, kb 3x olyan erteku cuccokban van azon a szinten mint a monkom 50 ora jatekidovel...de barbival is kb 3x konnyebb jatszani (WD-hez, DH nem ertek, csak annyit tudok roluk amit lattam magam mellett)
-
oxox
addikt
válasz
Gorneck #39209 üzenetére
hat nem tudom...beallok az apritoba, es csak nezem, hogy 2-5000-eket gyogyul a karakterem, ahogy csapkodok...tetszik....
igaz a resistek miatt gyenge vagyok meg act2-re (bar nem probaltam), de act-1 sima ugy....akkor se vagyok para, ha ket elite pakkot osszerantok (max vortex-re, meg alaperzselesre kell figyelnem) -
danilla
őstag
válasz
Gorneck #39042 üzenetére
Próbáltam már mindenhogy manát szerezni, de nem tudtam elég ideig pumpálni magam. (amúgy pont ezekkel a skillekkel próbálkoztam)
De már nem gond, a segítségemre sietett két barbár, így pikk pakk sikerült. De az biztos, hogy addig nem nyugszom amíg egyedül meg nem tudom ölni
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Gorneck #39030 üzenetére
Én azt mondtam, hogy "nekem fail", nem azt hogy általában. Mivel a reklámokban főleg petek voltak, így jogosan hihettem volna azt hogy használhatóak valamire, és így csalódnom kellett. Nincs mese, a Blizzard kikövezett egy utat és azt kell követni.
Nem kell egyből kiforgatni a szavaimat csak hogy trollkodhass kicsit. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
Gorneck #38886 üzenetére
Azért azt úgy nagyjából vágom, de az RMAH teljes sötétség.
Ma is vettem valami crap itemet 1m-ért, átraktam, 14€-ért és el is vitték.
Azt se tudom mi volt.(#38890) ProEvoFan: Én is kb. így érzek.
(#38891) priti: Nyilván.
(#38893) priti: Vagy egyszerűen kiveszi PP-en keresztül.
Eleinte én is Bnet balancera tettem, hogy RMAH-ból is tudjak lőni jó cuccokat, de szinte lehetetlen. Még van pár€-m majd valahogy kiforgatom. -
danilla
őstag
válasz
Gorneck #38607 üzenetére
Köszi mindenkinek aki segíteni próbált!
Gorneck23: Kicsit átvariálva a skilleket (maci helyett lassítok, Graps OTD-el), sikerült elsőre megölnöm egy elit csoportot halál nélkül. Nagyon igazad van ezzel a macielhagyós dologgal. Ahhoz, hogy rájuk zúdítsam a macikat egyhelyben kell, hogy maradjak, akkor meg repül már mortar és hallott is vagyok. Ütőképesnek tűnök így
Act 2 óta játszom "csapatban", egy másik WD-vel, csak az a gond, hogy ő nagyon gyenge. Viszont tegnap becsatlakozott, hozzánk egy Tank Barbár, nah úgy már elég szépen haladtunk, még Act3-on is.
Felvettelek.
-
mammutka
tag
válasz
Gorneck #38148 üzenetére
Emlékeim szerint az enyém ilyen [link].
Csapattal az a tapasztalatom, hogy public az nem nagyon jön össze, act3-on nagyon kellene már értelmes tank (nem mintha én nagy spíler lennék, de a többszörös bénázás exponenciálisan rontja a haladási esélyeket), olyan meg nem nagyon van, tisztelet a kivételnek, baráti alapon meg nagyon ritkán jön össze a dolog, ezért is írtam a néhány évet
-
mammutka
tag
válasz
Gorneck #38142 üzenetére
Persze, nyilván szaladni kell, de ez szerintem macifüggetlen. Pont azért gázosak a szűk járatok, mert befalaznak, teljes felületet trutymóval elárasztják stb., és ennek megfelelően sokkal kisebb az elmozgási lehetőség (vagy éppen nulla). Manám többnyire van, mert a 300%-os visszatöltős passzívot használom. Mindenesetre kénytelen leszek valamit variálni, mert ezzel a stílussal elakadtam, az világos.
-
vhunor
őstag
válasz
Gorneck #38084 üzenetére
Ennyi. Én nem gyúrok a barbárral dps-re mert szinte mindig csapatban megyek ahol van mögöttem DH/WD/wiz. Viszont simán beleállok bármilyen elit csapatba, vagy bossba, és amennyire lehet magamon tartom, amíg hátulról nálam tizszer gyorsabban leszedik.
Kipróbáltam ezt a pörgettyűs barbárt az alábbi felállásban, hát, ez a stílus valahogy nem jön be, amennyit a térképen futkosni kell, hogy mindent összegyűjtsek, addig akár le is csaphatom őket "hagyományos" stílusban. Ráadásul act 3 még így is nagyon necces volt, shield+waller tremor elitek ellen gl&hf. Ja, és qrva idegesítő, hogy vissza kell futni az aranyért/cuccokért, mert a forgószél 2 sec alatt mindent kinyír mögöttem ami nem elit.
-
oxox
addikt
válasz
Gorneck #38084 üzenetére
hat lehet...de nekem ez a jatek tovabbra is tobbnyire single game (mondjuk a coopnak amugy jelenleg olyan sok ertelmet meg nem is latom...) nincsenek nagy taktikai dolgok, a TS nelkul is siman jatszhato (egy FPS, ill. egy strategiai jatekhoz osszesem hasonlithato a team resze)
az a bosszanto, hogy akik beleoltek egy varazslo karakterbe mondjuk 130-150 orat (mint En), azok ott tartanak mint aki egy monkal beletolt 50-60-at...mint mondjuk En
...jahh es lvl60-ig a monkal kb negyedannyi megeroltetes volt mint a varazsloval..Ami megbosszantobb, hogy a varazslom jobban hozzamnott
, es csak bizakodok benne, hogy majd egyszer act3-4ben a varazslo fele fog vegul a merleg elmozdulni
mikromanus annyi...a srac masodik karakterkent (ill. harmadikkent, csak a masodikat nem vitte meg fel lvl60-ra) viszi, es meg eleg gyengecske. Act2-ben pl. csak velem tudott haladni....O megallt elol, en meg lodoztem hatulrol. Nekem mondjuk konnyebb nelkule act2, csak akkor rohangalnom kell + teleport+hydraval durvabb elite pakkoknal. Azt mondja, ha ot ott korbeveszik akkor vege....
Neki monk volt az elso, es azt mondja a barbar neki megdruvabb (a masodik dh lesz majd egyszer, de valahol 50-53 korul abbahagyta)... -
Ren Hoek
veterán
válasz
Gorneck #38040 üzenetére
Kösz!
Soha, de soha nem néztem rá arra a funkcióraAzt hittem az valami megjelenítéssel kapcsolatos... Végig abban a tudatban éltem, hogy ez a D3 újítása, hogy nem lehet a végtelenségig variálni a skilleket. Na mindegy, végülis így is eljutottam Inf Act 2-be különösebb nehézség nélkül
(#38042) Tomics: Kíváncsi vagyok, hányan nem tudják még
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #37266 üzenetére
Azt sejtem, hogy nem zavar, amíg melléd nem érnek...
A Fire chaines-sek még a nagyon finomak, egy kis arcene ágyúvala felszerelve.
Újabban a méreggel akad gondom. Addig cserélgettem a cuccokat, amíg mindenból 800+ resem van, kivétel a méreg. Az 760 csak. És rohadjon meg a játék, de 4 fős multiba érzem is azt a 40 resnyi hiányt. Döglök mint a légy a chemotoxtól.
Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest